Earphones Joyroom JR-TL1 Pro (black)

Joyroom
Tootekood: JR-TL1PRO
  • Värvus: Hõbe
Hind
15.95 €

Joyroom JR-TL1 Pro juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Joyroomi juhtmevabad kõrvaklapid on mugav lahendus kõigile, kes hindavad täielikku vabadust muusika kuulamisel. Need pakuvad fantastilist, rikkalikult detailset heli ja usaldusväärset Bluetooth-ühendust stabiilse edastusega ilma häireteta. Kõrvaklappide tööaeg on kuni 28 tundi ning nende laadimine ei võta rohkem kui 1,5 tundi. Veelgi enam, kõrvaklapid on varustatud ergonoomilise kujuga ja mugava, puutetundliku juhtimisega ning IPX7 veekindlusega. Kuulake muusikat, olenemata sellest, kus te olete ja mida te teete!

Joyroom/JR-TL1-Pro/2

Heli, mis on rikkalik detailides

Naudi rikkalikku helidetaili igas olukorras! Kõrvaklapid on varustatud 6-millimeetriste draiveritega, mis vastutavad sügava heli eest. Täis sagedusreaktsioon ja professionaalne häälestus võimaldavad sul nautida võimsaid basse ja selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid. JR-TL1 Pro ümbritseb sind HD kvaliteediga heliga, muutes sind tundma, nagu oleksid kontserdil!

Joyroom/JR-TL1-Pro/3

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Kõrvaklapid ühenduvad sinu valitud seadmega Bluetooth versiooni 5.1 kaudu. See tähendab, et saad nautida stabiilset edastust ilma häireteta. Esmakordsel ühendamisel ühenduvad kõrvaklapid automaatselt sinu seadmega, kui avad karbi. See praktiline lahendus teeb neist kasutamiseks valmis igal ajal, kui sul on tuju! JR-TL1 Pro eristub madala latentsuse poolest, nii et saad vabalt vaadata filme või mängida mänge, nautides täiuslikku heli/vidio sünkroniseerimist.

Joyroom/JR-TL1-Pro/8

Pikk tööaeg

JR-TL1 Pro kõrvaklappidega muudavad iga reisi meeldivamaks. Võimas aku võimaldab kuni 8 tundi pidevat kuulamist või 6 tundi telefonikõnesid. Sa saad lisada veel 20 tundi - laadimiskarp laadib kõrvaklappide energiat 2,5 korda, nii et saad kuulata terve audioraamat või oma lemmikartisti albumit katkestusteta. Kõrvaklappide ja karbi laadimisaeg on vaid 1,5 tundi.

Joyroom/JR-TL1-Pro/7

Tasuta telefonikõned

JR-TL1 Pro on varustatud tundlike mikrofonidega, nii et saad teha kõnesid ilma häireteta. Sinu kõnekaaslane kuuleb täpselt kõike, mida sa neile öelda soovid. Sa ei pea oma telefoni välja võtma, kui keegi sulle helistab - kõrvaklappidel on mugav puutetundlik paneel, mis võimaldab sul kiiresti hallata kõnesid ja muusikapleierit.

Joyroom/JR-TL1-Pro/8

Lai ühilduvus

Joyroomi juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 32Ω impedantsiga, mis tähendab, et need on ideaalsed mobiilseadmete, nagu telefonide, muusikapleierite ja konsoolide, kasutamiseks. Lihtsalt ühenda need Bluetoothi kaudu, mängi, vaata filme ja kuula muusikat, nautides suurepärast helikvaliteeti!

Joyroom/JR-TL1-Pro/4

Mõeldud disain

Joyroom on hoolitsenud kõigest, nii et JR-TL1 Pro ei ole mitte ainult kõrge kvaliteediga heli, vaid ka erakordne mugavus. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju kohandub ideaalselt sinu kõrva kujuga, nii et saad muusikat kuulata tunde ilma ebamugavustundeta. Sa hoiad kõrvaklappe kerge ja kaasaskantavas karbis, nii et nende transportimine ei ole probleem, ja IPX7 veekindluse tõttu saad kuulata energilist muusikat intensiivse treeningu ajal või vihmas jalutades.

Joyroom/JR-TL1-Pro/1

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpKaabel
TootjaJoyroom
mudelJR-TL1 Pro
tüüpin-ear
BT versioon5.1
toetatud protokollidHSP/HFP/A2DP/AVRCP
helide dekodeerimineAAC/SBC
kõlarite tundlikkus99.5dB±3
sagedusreaktsiooni vahemik20Hz-20KHz
impedants32Ω
maksimaalne võimsus3mW
kõlarΦ6mm
muusika kuulamise aegUmbes 8 tundi (80% helitugevus)
kõne aegumbes 6 tundi (80% helitugevus)
ooterežiimüle 6 kuu
laadimise sisendDC 5V/1A
kõrvaklappide aku maht50 mAh
karbi aku maht300 mAh
tsüklite arv2.5 korda
kõrvaklappide laadimisaeg1.5 tundi
karbi laadimisaeg1.5 tundi
laadimisportType C
veekindlusIPX7
laadimiskarbi suurus64.9 x 30 x 30
materjalABS

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
51 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.