Earphones TWS QCY AilyBuds Lite (black)

Qcy
Tootekood: T29BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
19.45 €

QCY AilyBuds Lite kõrvaklapid (must)

Paranda oma igapäevaelu oma lemmiklaulude heliga. Juhtmevabad QCY AilyBuds Lite kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, millel on titane kattekiht, ja pakuvad kuni 9 EQ seadet, tagades kõrgeima helikvaliteedi vastavalt sinu eelistustele. Madala latentsusega vaid 68 ms on need kõrvaklapid ideaalsed mängijatele. Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ühenduse ning ENC mürasummutustehnoloogia muudab telefonikõned lihtsamaks. Ühe laadimisega saad kuni 28 tundi kuulamist, ning ergonoomiline disain, millel on IPX4 veekindluse reiting, tagab mugavuse ja vastupidavuse. Lisaks võimaldab spetsiaalne rakendus pääseda praktilistele funktsioonidele.

12QCY/AilyBuds-Lite-black/8

Koge Muusikat Uuel Viisil

QCY AilyBuds Lite kõrvaklapid toovad igast laulust välja parima. 13-millimeetrised draiverid titane kattega pakuvad võimsat bassi ja lummavaid kõrgeid toone, võimaldades sul nautida kõrgeimat helikvaliteeti. Sa saad kohandada heli vastavalt oma individuaalsetele eelistustele, valides 9 helivõrdlusrežiimi, mille on loonud helieksperdid, sealhulgas režiimid nagu Pop, Heavy bass, Rock, Soft ja Classic.

12QCY/AilyBuds-Lite-black/4

Viivituseta Mängimine

Saavuta võit virtuaalses areenis QCY AilyBuds Lite kõrvaklappidega, mis pakuvad erakordselt madalat latentsust vaid 68 ms. Mida see tähendab sinu jaoks? Täiuslik audiovisuaalne sünkroonsus - võimaldades sul kiiresti reageerida iga vastase liikumisele ja raputada mängumaailma!

12QCY/AilyBuds-Lite-black/2

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 Ühendus

QCY kõrvaklappide kasutamisel ei esine edastusprobleeme. AilyBuds Lite mudel toetab Bluetoothi uusimat versiooni 5.3, tagades kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Sa saad hõlpsasti ühendada seadme nii iOS kui ka Android süsteemidega. Naudi vabadust, kuula muusikat ja mängi mänge ilma igasuguste probleemideta!

12QCY/AilyBuds-Lite-black/7

Vestlused Igas Kohas

Ära lase millegi segada oma suhtlemist lähedastega. Tänu ENC mürasummutustehnoloogiale blokeerivad QCY AilyBuds Lite kõrvaklapid tõhusalt ümbritsevaid helisid, tagades, et sinu kõnekaaslane kuuleb iga sõna, mida ütled, isegi kui oled hõivatud tänaval või rahvarohkes poes.

12QCY/AilyBuds-Lite-black/5

28 Tundi Muusikalisi Rütme

Valmistu kuni 28 tunni katkematuks meelelahutuseks - piisavalt aega 420 laulu kuulamiseks, 6720 video vaatamiseks või 14 täispika filmi nautimiseks. Kuidas saavutada nii muljetavaldav mängimise aeg? Lihtsalt kasuta kaasasolevat laadimiskasti. Ütle hüvasti piirangutele!

12QCY/AilyBuds-Lite-black/9

Rohkem Rakendusega

Spetsiaalne QCY rakendus võimaldab sul kohandada oma kõrvaklappide haldamist, sealhulgas pauside tegemist, kõnedele vastamist, vaigistamist, madala latentsuse režiimi aktiveerimist, häälassistentide aktiveerimist ja helitugevuse reguleerimist. Samuti saad kohandada ekraanil kuvatavaid animatsioone ja valida helivõrdlusrežiime. Sealt saad kontrollida ka oma kõrvaklappide aku olekut. Saavuta mugavus, mida väärid!

12QCY/AilyBuds-Lite-black/1

Ergonoomiline, Vastupidav Disain

QCY AilyBuds Lite kõrvaklapid paistavad silma oma ergonoomilise disainiga, mis võimaldab neid mugavalt kasutada tunde ilma ebamugavustundeta. Ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 3.9 grammi, mis suurendab veelgi kandmis mugavust. IPX4 veekindluse reitinguga saad nautida oma lemmiklaulu ilma takistusteta intensiivsete treeningute või vihmaste päevade ajal.

12QCY/AilyBuds-Lite-black/3

Karbis:

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend
TootjaQCY
mudelAilyBuds Lite
Bluetoothi versioon5.3
Ühilduvad süsteemidiOS ja Android
Bluetoothi ulatusKuni 10 meetrit
Bluetoothi profiilidHFP, A2DP, AVRCP
Laadimiskarbi aku maht350 mAh
Kõrvaklapi aku maht26 mAh
Aku kestvus5 tundi (ilma laadimiskarpita) / 28 tundi (laadimiskarbiga)
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX4
Karbik mõõtmed48.8 x 26.7 x 52 mm
Kõrvaklapi mõõtmed20.1 x 17.4 x 34.9 mm
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
166 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.