Earphones TWS QCY T13 ANC2, ANC (blue)

Qcy
Tootekood: HT09BLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
27.95 €

QCY T13 ANC2 kõrvaklapid (sinine)

Põgenege müra eest ja nautige fantastilist helikvaliteeti QCY T13 ANC2 kõrvaklappidega. Need kõrvaklapid pakuvad aktiivset mürasummutust (ANC) ja on varustatud 10-millimeetriste draiveritega. Nelja sisseehitatud mikrofoniga on need ideaalsed ka telefonikõnede jaoks. Need pakuvad kuni 30 tundi taasesitusaega (koos laadimiskarbiga) ja tagavad võrreldamatu kasutusmugavuse. Need on varustatud mugavate, antibakteriaalsete kõrvapatjadega ning nende mugavad puutetundlikud paneelid muudavad kasutamise lihtsaks. Samuti saate alla laadida spetsiaalse QCY rakenduse, et pääseda juurde täiendavatele funktsioonidele.

12QCY/HT09-blue/1

Aktiivne mürasummutus (ANC)

Ütle hüvasti tüütu müraga ja keskendu sellele, mis on sulle kõige tähtsam. Need kõrvaklapid toetavad ANC-d ja suudavad summutada tarbetut müra kuni 28 dB. Nüüd oled ainult sina ja sinu lemmikmuusika! Kas eelistad kuulda, mis sinu ümber toimub? Lihtsalt aktiveeri läbipaistvuse režiim ja sul on vabadus kuulata muusikat, kaotamata sidet oma ümbritseva keskkonnaga. See on ideaalne lahendus, kui soovid kellegagi vestelda või kardad, et võid maha magada olulise teadaande rongijaamas või lennujaamas.

12QCY/HT09-blue/2

Ideaalsed kõnede jaoks

Nüüd saad teha telefonikõnesid ilma takistusteta, olenemata sellest, kus sa oled - isegi erakordselt mürarikkas keskkonnas. Need kõrvaklapid on varustatud nelja mikrofoniga, mis tõhusalt salvestavad sinu häält ja sisaldavad ENC algoritmi, et filtreerida välja soovimatu taustamüra. See tagab, et sinu kõnekaaslased kuulevad sind probleemideta, olenemata tingimustest - QCY T13 ANC2 suudab taluda tuulekiirus kuni 25 km/h.

12QCY/HT09-blue/3

Suurepärane helikvaliteet

Avasta oma lemmiklaulud veelgi paremas kvaliteedis. T13 ANC2 kõrvaklapid on varustatud 10mm draiveritega, mis võimaldavad neil edastada selgeid vokaale ja sügavat, võimsat bassi. Lisaks parandab spetsiaalse CCAW mähise kasutamine veelgi keskmisi ja kõrgeid toone. Kõik see tõlgendub unustamatuks muusikakogemuseks.

12QCY/HT09-blue/6

Bluetooth 5.3

Need kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, tagades kiire ja stabiilse juhtmevaba ühenduse. Need on ka suurepärane valik mänguritele - madala latentsusega vaid umbes 0,068 sekundit, tagavad nad heli ja pildi täiusliku sünkroniseerimise. See muudab sinu mängukogemuse veelgi sujuvamaks ja nauditavamaks! Lisaks saad paarida kõrvaklappe kahe seadmega samaaegselt ja vahetada nende vahel vaevata.

12QCY/HT09-blue/8

Pikendatud taasesitusaeg

Ei pea muretsema, et kõrvaklapid tühjaks saavad liiga kiiresti. Täielikult laadituna saavad QCY T13 ANC2 kõrvaklapid mängida muusikat umbes 5,5 tundi ANC režiimis, või kuni 7 tundi ilma selleta. Lisaks pikendab kaasasolev laadimiskarp seda aega 22 tunnini ANC režiimis või 30 tunnini ilma.

12QCY/HT09-blue/4

Kasutusmugavus

Nauti maksimaalset mugavust oma lemmiklaulude kuulamisel. Need kõrvaklapid on varustatud ergonoomilise disainiga, mis sobib ideaalselt sinu kõrva kujuga ja on väga mugavad. Sa ei pea muretsema valu või väsimuse pärast, isegi pärast pikki kasutustunde. T13 ANC2 mudeli teine eelis on antibakteriaalsed kõrvapatjad, mis on ohutud sinu tervisele ja nahale.

12QCY/HT09-blue/5

Mugav juhtimine

Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad sul mugavalt peatada taasesituse, vahetada laule, aktiveerida häälassistentide või lubada madala latentsuse režiimi, teiste funktsioonide seas. Kui soovid täiendavaid valikuid, installi QCY rakendus, mis võimaldab sul kohandada juhtimist ja reguleerida heliequalizer (EQ) seadeid.

12QCY/HT09-blue/9

Karpis

KõrvaklapidLaadimiskarpAsenduskõrvapatjadLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend
BrändQCY
NimiT13 ANC2
MudelBH23HT09A
VärvSinine
PaarimisnimiQCY T13 ANC2
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP / A2DP / AVRCP
Ühilduvad süsteemidiOS / Android
Taasesitusaeg ühel laadimiselANC režiim sisse: kuni 5,5 tundi; ANC režiim välja: kuni 7 tundi;
Kokku taasesitusaegANC režiim sisse: kuni 22 tundi; ANC režiim välja: kuni 30 tundi;
Laadimiskarbi aku maht380 mAh
LaadimisportUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
291 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.