Earphones TWS QCY T13 ANC2, ANC (white)

Qcy
Tootekood: HT09WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
27.95 €

QCY T13 ANC2 kõrvaklapid (Valge)

Põgene müra eest ja naudi fantastilist helikvaliteeti. QCY T13 ANC2 kõrvaklapid pakuvad ANC (aktiivne müratõrje) ja on varustatud 10-millimeetriste draiveritega. Nelja sisseehitatud mikrofoni abil on nad ideaalsed ka telefonikõnede jaoks. Need pakuvad kuni 30 tundi kasutusaega (koos laadimiskohvriga) ja tagavad võrreldamatu kasutusmugavuse. Neil on mugavad, antibakteriaalsed kõrvatropid ning praktilised puutetundlikud paneelid muudavad nende kasutamise lihtsaks. Samuti saad alla laadida spetsiaalse QCY rakenduse, et pääseda juurde täiendavatele funktsioonidele.

12QCY/HT09-white/1

Aktiivne Müratõrje (ANC)

Ütle hüvasti tüütule mürale ja keskendu sellele, mis on sulle kõige olulisem. Need kõrvaklapid toetavad ANC-d ja suudavad tühistada ebavajalikke helisid kuni 28 dB. Nüüd oled ainult sina ja sinu lemmikmuusika! Eelistad kuulda, mis toimub sinu ümber? Lihtsalt aktiveeri Läbipaistvuse režiim – kui seda teed, saad kuulata muusikat, kaotamata sidet oma ümbrusega. See on ideaalne lahendus, kui soovid kellegagi vestelda või kardad, et võid maha magada olulise teadaande rongijaamas või lennujaamas.

12QCY/HT09-white/2

Suurepärane kõnede jaoks

Nüüd saad teha telefonikõnesid ilma takistusteta, olenemata sellest, kus sa oled – isegi erakordselt mürarikkas keskkonnas. Need kõrvaklapid on varustatud nelja mikrofoniga, mis tõhusalt salvestavad sinu häält, ja nad toetavad ka ENC (keskkonna müratõrje) algoritmi, mis filtreerib välja ebavajalikud ümbritsevad helid. See tagab, et sinu kõnekaaslased kuulevad sind ilma probleemideta – QCY T13 ANC2 suudab isegi taluda tuulekiirusel kuni 25 km/h.

12QCY/HT09-white/3

Suurepärane helikvaliteet

Avasta oma lemmiklaulud veelgi paremas kvaliteedis. T13 ANC2 kõrvaklapid on varustatud 10 mm draiveritega, mis võimaldavad neil edastada selgeid vokaale ja sügavat, võimsat bassi. Lisaks, spetsiaalse CCAW mähise kasutamine täiustab veelgi keskmisi ja kõrgeid toone. Kõik see tõlgendub unustamatuks muusikakogemuseks.

12QCY/HT09-white/6

Bluetooth 5.3

Need kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis võimaldab sul nautida kiiret ja stabiilset traadita ühendust. Need on ka suurepärane valik mängijatele – madala latentsusega vaid umbes 0,068 sekundit tagavad nad helis ja pildis täiusliku sünkrooni. See muudab sinu mängukogemuse veelgi sujuvamaks ja nauditavamaks! Lisaks saad kõrvaklappe siduda kahe seadmega samaaegselt ja vahetada nende vahel vaevata.

12QCY/HT09-white/8

Pikendatud esitusaeg

Ei pea muretsema, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. Täielikult laadituna saavad QCY T13 ANC2 kõrvaklapid mängida muusikat umbes 5,5 tundi ANC režiimiga sisse lülitatuna või kuni 7 tundi välja lülitatuna. Lisaks pikendab kaasasolev laadimiskohver seda aega 22 tunnini ANC režiimiga või 30 tunnini ilma.

12QCY/HT09-white/4

Kasutusmugavus

Naudi lõputut mugavust oma lemmiklaulude kuulamisel. Need kõrvaklapid paistavad silma oma ergonoomilise disainiga, tagades ideaalse sobivuse sinu kõrva kujuga ja erakordse mugavuse. Sa ei pea muretsema valu või väsimuse pärast, isegi pärast pikki kasutustunde. T13 ANC2 mudeli teine eelis on antibakteriaalsed kõrvatropid, mis on ohutud sinu tervisele ja sõbralikud sinu nahale.

12QCY/HT09-white/5

Mugav juhtimine

Kõrvaklappidel on sisseehitatud puutetundlikud paneelid, mis võimaldavad sul mugavalt peatada esitust, vahetada laule, aktiveerida hääleassistentide funktsioone või lubada madala latentsusega režiimi, muude funktsioonide seas. Kui soovid täiendavaid funktsioone, installi QCY rakendus, mis võimaldab sul kohandada juhtimist ja reguleerida helivõrdluse (EQ) seadeid.

12QCY/HT09-white/9

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskohverAsenduskõrvatropidLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend
BrändQCY
NimiT13 ANC2
mudelBH23HT09A
VärvValge
Sidumise nimiQCY T13 ANC2
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP / A2DP / AVRCP
Ühilduvad süsteemidiOS / Android
Esitusaeg ühe laadimisegaANC režiim sisse: kuni 5,5 tundi; ANC režiim välja: kuni 7 tundi;
Kokku esitusaegANC režiim sisse: kuni 22 tundi; ANC režiim välja: kuni 30 tundi;
Laadimiskohvri aku maht380 mAh
LaadimisportUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.