Earphones Remax RM-518, 3.5mm jack, 1.2m (black)

Remax
Tootekood: RM-518BLACK
Hind
4.15 €

Remax RM-518 kõrvaklapid, 3.5mm pistik, 1.2m (must)

Kas soovid kuulata oma lemmiklaulu, kus iganes sa ka ei viibiks? Remaxi kõrvaklapid on sinu jaoks ideaalsed! Tänu helisummutavatele kõrvaklappidele pakuvad nad suurepärast helikvaliteeti ja mis veel, nad rõõmustavad sind võimsa bassiga. Lisaks on need mugavad kasutada, kuna kaabli pikkus on 1,2 meetrit.

Remax/RM-518-Black/2

Suurepärane helikvaliteet

RM-518 Remaxi kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti tänu mitmele uuenduslikule lahendusele. Helisummutavad kõrvaklapid tagavad isolatsiooni välisest mürast, võimaldades sul keskenduda mängitavale muusikale. Kahekihiline in-ear disain suurendab füüsilist helisolatsiooni ja võimaldab veelgi täpsemat madalsageduslike meloodiate võimendamist. Lisaks tagab dünaamiline mikrofon selge kõnekvaliteedi ning vastupidav ultrakergest graphene membraan parandab helilahendust.

Remax/RM-518-Black/1

Muusika uuel viisil

RM-518 Remaxi kõrvaklapid pakuvad muusikat uuel viisil professionaalse häälestusega, mis optimeerib kuulamiskogemuse. Hi-Fi heli, mida nad edastavad, on muljetavaldav ja tasakaalustatud, samas rikkalik detailides ja võimsa bassiga. Tänu 1.2 meetri kaabli pikkusele on kasutamine äärmiselt mugav ning kõrvaklapid pakuvad kõrget mugavust isegi pikemate kuulamisseansside ajal. RM-518 Remaxi kõrvaklapid on ideaalne valik kõigile, kes otsivad kaasaegseid, kvaliteetseid kõrvaklappe.

Remax/RM-518-Black/3
TootjaRemax
mudelRM-518
VärvMust
Pikkus1,2 m
Sagedus20-20000 Hz
Pistik3.5 mm
Väljunditundlikkus95±2 (dB)
Võimsus2 mW
Takistus16Ω
Kaal11,5 g
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.