Earphones TWS 1MORE Aero, ANC (white)

1more
Tootekood: ES903-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
60.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE AERO Kõrvaklapid (valge)

1MORE Aero kõrvaklapid vastavad isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele! Need on varustatud 10 mm draiveritega, mis tagavad kõrge kvaliteediga heli, ja Smart Loudness tehnoloogia võimaldab nautida fantastilist helikvaliteeti sõltumata helitasemest. Need toetavad ka pea liikumise jälgimise tehnoloogiat ja QuietMax mürasummutussüsteemi. Kõrgekvaliteedilised mikrofonid DNN algoritmiga võimaldavad sul vabalt telefonikõnesid teha peaaegu igas olukorras. Samuti pakuvad nad 4 ANC režiimi, mis viivad sind täielikult muusika maailma. Rakendus võimaldab valida 12 EQ seadistuse vahel ning nende tööaeg on kuni 28 tundi. Kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise ja veekindla disainiga.

 

Imeline helikvaliteet

Armastu muusikat uuesti. Kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, mis vastutavad kõrge helikvaliteedi eest. Selle tulemusena saad nautida detailide rikkust, täiuslikku bassi ja kõrgete helide tasakaalu ning võimsat, sügavat bassi. Veelgi enam, saad muusikasse süveneda, olenemata asukohast, tänu patenteeritud QuietMax mürasummutustehnoloogiale, mis elimineerib soovimatu taustamüra kuni 42 dB. Aero mudel kasutab ka Smart Loudness tehnoloogiat, et pakkuda rikkalikku muusikaelamust igas helitasemes.

 

Kohandatud igasugustesse olukordadesse

Aero kõrvaklappidega saad täielikult keskenduda oma lemmiklaulude helidele isegi rahvarohkes ja lärmakas kohas. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud ANC tehnoloogiat, mis pakub 4 erinevat režiimi. See muudab nende kohandamise peaaegu igasugustes olukordades lihtsaks. Kohanduv ANC reguleerib automaatselt mürasummutuse taset vastavalt keskkonnale, kus viibid. Auto- või metroosõidul on ANC Strong režiim ideaalne, samas kui ANC Mild režiim tagab maksimaalse mugavuse kohvikus viibides. Äärmiselt tuuliste päevade puhul töötab WNR režiim, mis automaatselt summutab tuule müra, hästi. Eelistad oma ümbritsevaga ühenduses olla? Vali Transparency režiim!

 

Sünkroniseeri iga oma liikumine heliga

Viige oma süvenemise tase järgmisele tasemele. 1MORE Aero kõrvaklapid toetavad spetsiaalselt loodud tehnoloogiat dünaamiliste pea liikumiste jälgimiseks, mis tagab, et heli jääb sinna, kuhu peab, isegi kui liigud pead. See paneb sind tundma, nagu oleksid tõelisel kontserdil! Pakkuge endale unustamatut muusikaelamust või süvene veelgi enam mängu!

 

Müravabad vestlused igal pool

Räägi vabalt telefonis, olenemata asukohast. Rahvarohkes kaubanduskeskuses või rongireisil? Nüüd ei ole see probleem! Igal kõrvaklapil on kuni 3 sisseehitatud mikrofoni, mis koos DNN algoritmiga eraldavad tõhusalt sinu hääle ümbritsevast mürast. Need eristuvad ka kõrge häirekindluse poolest. Aero kõrvaklappidega võid olla kindel, et sina ja sinu vestluskaaslased kuulete üksteist ilma vähimagi probleemita!

 

Usaldusväärne ühendus

1MORE Aero kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.2, mis tagab stabiilse, kiire ja katkematu ühenduse sinu valitud seadmetega, madalama energiatarbimisega. Veelgi enam, saad neid ühendada kahe seadmega korraga ja vabalt nende vahel vahetada. Nüüd saad hõlpsasti vahetada esitust oma sülearvuti ja telefonikõne vahel!

 

Kuni 28 tundi tööaega

Unusta piirangud ja naudi kõrvaklappide pikka tööaega! Sisseehitatud aku tagab kuni 7 tundi katkematut kasutamist, kui ANC režiim on välja lülitatud, või kuni 5 tundi, kui see on sisse lülitatud. Samuti saad nende tööaega pikendada koguni 28 tunnini laadimiskarbiga. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist - seega piisab vaid 15 minutist laadimist, et need teeniksid sind veel 3 tundi. Lisaks, tänu Qi tehnoloogiale, saad neid mugavalt juhtmevabalt laadida.

 

Täiuslik igapäevane kaaslane

Paku endale unistuste mugavust muusika kuulamisel! Kõrvaklappide kerge disain tähendab, et sa ei tunne isegi, et need on sul kõrvades - iga kõrvaklapp kaalub vaid 4,9 grammi. Need võivad kiidelda ka IPX5 veekindluse poolest, seega ei takista higi ega vihm sind lemmiklugude kuulamisest. Veelgi enam, sul on käsutuses spetsiaalne 1MORE Music rakendus, mis pakub kuni 12 EQ seadistust.

 

Puutejuhtimine

Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid sinu sõrmeotstes! Aero kõrvaklapid on varustatud täpsete puuteplaatidega lihtsaks kasutamiseks. Nende abil saad mugavalt juhtida oma muusikapleierit, reguleerida helitugevust või hallata sissetulevaid kõnesid - ei ole enam vajadust iga kord nutitelefoni järele ulatuda. Samuti saad kohe käivitada nutika häälassistent - lihtsalt puuduta puuteplaati kolm korda!

 

Tootja1MORE
NimiAERO
mudel ES903
VärvValge
Draiverid10 mm
Impedants32Ω
Frekventsagedus20Hz-20kHz
Bluetooth versioon5.2
Ulatus10m (avatud ruum)
Bluetooth protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Aku maht40 mAh x2 (kõrvaklapid) 450 mAh (korpus)
Laadimisaeg1 h (kõrvaklapid) 2 h (korpus)
TööaegKuni 7 h Kuni 28 h (koos korpusega)
Sisend5V=1A
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX5
Ühe kõrvaklapi kaal4,9 g
Korpuse kaal45,2 g
Kõrvaklappide mõõtmedUmbes 39 x 20 x 24 mm
Korpuse mõõtmedUmbes 62 x 56 x 26 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.