Earphones TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (black)

1more
Tootekood: ES602-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
42.05 €

1MORE ColorBuds 2 kõrvaklapid (must)

Naudi oma kirge 1MORE'i abil ja koge muusikat uuel viisil. ColorBuds 2 kõrvaklapid on varustatud 7-millimeetriste draiveritega, mis toovad esile parima sinu lemmiklugudest. Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ning ANC-funktsioon võimaldab sul kuulda ainult seda, mida soovid. Seadme tööaeg ulatub kuni 24 tunnini ning saad selle energiat juhtmevabalt uuendada. Sa saad kohandada kõrvaklappide toimimist vastavalt oma eelistustele, kasutades SoundID-d.

 

Koge iga detaili

7-millimeetrised dünaamilised draiverid, millega ColorBuds 2 on varustatud, tagavad, et moonutused on minimaalsed ning taastavad heli algse tooni. Tulemuseks on see, et 1MORE kõrvaklapid pakuvad suurepärast, tasakaalustatud heli kõrge eraldusvõime ja selge bassiga. Veelgi enam, nad toetavad SoundID tehnoloogiat. Kasutades 1MORE Music rakendust, saad luua oma heliprofiili vastavalt oma eelistustele. Nüüd saad nautida isikupärast kuulamiskogemust!

 

Täiuslik lahendus mänguritele

Kui oled mängur, tead kindlasti, kui ebasoodsad viivitused on dünaamilistes mängudes. ColorBuds 2 TWS kõrvaklappidega saad sellest probleemist lahti. Kohanduvad aptX, TM ja AAC koodekid tagavad video ja heli täiusliku sünkroonimise. Lisaks toetavad 1MORE kõrvaklapid Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis koos Qualcommi kiibistikuga tagab kiire ja usaldusväärse edastamise. Nüüd saad kiiresti reageerida oma vastase liikumisele ja saavutada veel üks võit!

 

ANC mürasummutamine ja läbipaistvuse režiim

Kuula ainult seda, mida soovid kuulda. ColorBuds 2 kõrvaklapid pakuvad ANC mürasummutustehnoloogiat, et saaksid kuulata valitud heli ilma ümbritsevate müra segamiseta. Soovid jääda kontaktis oma ümbrusega, et mitte maha magada olulist teadet rongijaamas, või pidada lühikest vestlust ilma kõrvaklappe eemaldamata? Valige läbipaistvuse režiim!

 

Kõrgekvaliteedilised mikrofonid

Viige telefonikõned läbi ilma segamiseta. ColorBuds 2-l on kuni neli mikrofonit cVc 8.0 aktiivse mürasummutusega, mis tõhusalt filtreerib välja ebavajaliku taustamüra ja tagab, et teie kõneleja kuuleb iga teie öeldud sõna, isegi kui räägid rahvarohkes kohas.

 

Kuni 24 tundi tööaega

Kuula muusikat katkestusteta, olenemata sellest, kus sa oled. Üks laadimine annab kuni 8 tundi kasutusaega (kui ANC funktsiooni ei kasutata). Laadimiskarp võimaldab seda aega pikendada kuni 24 tunnini. ColorBuds 2 tühjenes vale ajal? Pole probleemi! Ainult 15 minutit laadimist on piisav, et nautida nende tööd veel 2 tundi. Uuenda oma seadme energiat kaasasoleva USB-C kaabli või juhtmevabalt.

 

Praktilised lahendused

Panusta mugavusele koos 1MORE'iga! ColorBuds 2 kõrvaklapid paarituvad automaatselt seadmega, millega nad viimati ühendatud olid, kohe kui avad laadimiskarbi. Veelgi enam, kui võtad kõrvaklapid kõrvadest välja, katkestatakse muusika esitamine, kuni paned need tagasi. Samuti on tähelepanuväärne IPX5 taseme veekindlus, nii et saad kuulata oma lemmiklaule intensiivse treeningu ajal muretult.

 

Puuteoperatsioon

Sa ei pea enam oma nutitelefoni taskust välja võtma, et peatada või jätkata esitust, vastata sissetulevale kõnele või aktiveerida hääleassistent. ColorBuds 2 kõrvaklappidel on puutetundlikud paneelid mugavaks kasutamiseks. 1MORE Music rakendusest saad teha muudatusi oma seadetes ja nautida unistuste mugavust.

 

Ergonoomiline disain

1MORE kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, põhjustamata ebamugavust. Need on ka äärmiselt kerged - ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4,9 g. Seade eristub ka stiilse disaini poolest ning UV-katte tõttu on see vastupidav plekkidele ja sõrmejälgedele.

 

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1USB-C laadimiskaabel x1Vahetatavad korgid (XS, S, L) x3Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudelES602
Kõrvaklapi aku maht55 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Tööaegkui ANC funktsioon on sisse lülitatud: 6 tundi või 18 tundi (laadimiskarbiga); kui ANC funktsioon on välja lülitatud: 8 tundi või 24 tundi (laadimiskarbiga)
Kõrvaklapi laadimisaeg70 minutit
Laadimiskarbi laadimisaeg85 minutit
Sisend5V/1A
Takistus32Ω
Bluetoothi tüüp5.2
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Töötlemistemperatuur0°C kuni 45°C
Kõrvaklapi kaal4.9 g
Laadimiskarbi kaal34.5 g
Kõrvaklapi mõõtmed27 x 21 x 20 mm
Laadimiskarbi mõõtmed60 x 30 x 38 mm
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.