Earphones TWS 1MORE ColorBuds 2, ANC (white)

1more
Tootekood: ES602-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
24.30 €

1MORE ColorBuds 2 kõrvaklapid (valge)

Naudi oma kirge 1MORE'i ja hinda muusikat uuel viisil. ColorBuds 2 kõrvaklapid on varustatud 7-millimeetriste draiveritega, mis toovad esile parima sinu lemmiklugudest. Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ning ANC-funktsioon võimaldab kuulda ainult seda, mida soovid. Seadme tööaeg ulatub kuni 24 tunnini ja saad selle energiat juhtmevabalt taastada. Sa saad kohandada kõrvaklappide jõudlust vastavalt oma eelistustele kasutades SoundID-d.

 

Kuula iga detaili

7-millimeetrised dünaamilised draiverid, millega ColorBuds 2 on varustatud, tagavad, et moonutused on minimaalsed ja taastavad heli algse tooni. Tulemuseks on see, et 1MORE kõrvaklapid pakuvad suurepärast, tasakaalustatud heli kõrge eraldusvõime ja selge bassiga. Mis veel, nad toetavad SoundID tehnoloogiat. Kasutades 1MORE Music rakendust, saad luua oma heliprofiili, mis sobib sinu eelistustega. Nüüd saad nautida isikupärastatud kuulamiskogemust!

 

Täiuslik lahendus mängijatele

Kui oled mängija, tead kindlasti, kui ebasoodsad viivitused on dünaamiliste mängude ajal. ColorBuds 2 TWS kõrvaklappidega saad sellest probleemist lahti. Kohandatud aptX, TM ja AAC koodekid tagavad video ja heli täiusliku sünkroonimise. Lisaks toetavad 1MORE kõrvaklapid Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis koos Qualcommi kiibistiku abil tagab kiire ja usaldusväärse edastuse. Nüüd saad kiiresti reageerida oma vastase liikumisele ja saavutada veel üks võit!

 

ANC mürasummutamine ja läbipaistvuse režiim

Kuula ainult seda, mida soovid kuulda. ColorBuds 2 kõrvaklapid pakuvad ANC mürasummutamise tehnoloogiat, et saaksid kuulata valitud heli ilma keskkonnahelide segamiseta. Kas soovid olla oma ümbritseva keskkonnaga kontaktis, et mitte jääda ilma olulisest kuulutusest rongijaamas või pidada lühikest vestlust ilma kõrvaklappe eemaldamata? Valige läbipaistvuse režiim!

 

Kvaliteetsed mikrofonid

Viige telefonikõned läbi ilma segamiseta. ColorBuds 2-l on kuni neli mikrofoniga cVc 8.0 aktiivne mürasummutamine, mis tõhusalt filtreerib välja ebavajaliku taustamüra ja tagab, et teie kõneleja kuuleb iga teie öeldud sõna, isegi kui räägid rahvarohkes kohas.

 

Kuni 24 tundi tööaega

Kuula muusikat katkematult, olenemata sellest, kus sa oled. Üks laadimine tagab kuni 8 tundi kasutamist (kui ANC funktsiooni ei kasutata). Laadimiskarp võimaldab seda aega pikendada kuni 24 tunnini. ColorBuds 2 tühjaks saanud vale ajal? Pole probleemi! Ainult 15-minutiline laadimine on piisav, et nautida nende töövõimet veel 2 tundi. Taasta oma seadme energia kaasasoleva USB-C kaabli või juhtmevabalt.

 

Praktilised lahendused

Panusta mugavusele 1MORE'iga! ColorBuds 2 kõrvaklapid paarituvad automaatselt seadmega, millega nad viimati ühendatud, kohe kui avad laadimiskarbi. Mis veel, kui võtad kõrvaklapid kõrvatest välja, katkeb muusika esitamine kuni nende tagasi panemiseni. Samuti on tähelepanuväärne IPX5 taseme veekindlus, nii et saad kuulata oma lemmiklugusid intensiivse treeningu ajal muretult.

 

Puuteoperatsioon

Ei pea enam oma nutitelefoni taskust välja võtma, et peatada või jätkata esitust, vastata sissetulevale kõnele või aktiveerida häälassistent. ColorBuds 2 kõrvaklappidel on puutetundlikud paneelid mugavaks kasutamiseks. 1MORE Music rakendusest saad teha muudatusi oma seadetes ja nautida oma unistuste mugavust.

 

Ergonoomiline disain

1MORE kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, põhjustamata ebamugavust. Need on ka äärmiselt kerged - ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4,9 g. Seade eristub ka stiilse disaini poolest ja tänu UV-kattele on see vastupidav plekkide ja sõrmejälgede märkidele.

 

Kaasas:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1USB-C laadimiskaabel x1Vahetatavad otsikud (XS, S, L) x3Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudelES602
Kõrvaklappide aku maht55 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Tööaegkui ANC funktsioon on sisse lülitatud: 6 tundi või 18 tundi (laadimiskarbiga); kui ANC funktsioon on välja lülitatud: 8 tundi või 24 tundi (laadimiskarbiga)
Kõrvaklappide laadimisaeg70 minutit
Laadimiskarbi laadimisaeg85 minutit
Sisend5V/1A
Takistus32Ω
Bluetooth tüüp5.2
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Töötlemistemperatuur0°C kuni 45°C
Kõrvaklappide kaal4.9 g
Laadimiskarbi kaal34.5 g
Kõrvaklappide mõõtmed27 x 21 x 20 mm
Laadimiskarbi mõõtmed60 x 30 x 38 mm
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.