Earphones TWS 1MORE Comfobuds 2 (black)

1more
Tootekood: ES303-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
33.50 €

1MORE ComfoBuds 2 kõrvaklapid (must)

Valige funktsionaalsus, mugavus ja stiil 1MOREiga. ComfoBuds 2 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13.4mm kõlaritega, mis panevad teid taas muusikasse armuma. Kahe mikrofoni ja ENC mürasummutusega saate vabalt rääkida. Riistvara pakub mängurežiimi ja madalat latentsust. Tänu Bluetooth 5.2-le naudite stabiilset edastust. Kõrvaklappide tööaeg ulatub ühe laadimisega kuni 24 tunnini. Puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavat kasutamist ning IPX5 veekindluse tõttu saate oma lemmikmeloodiaid kuulata peaaegu igas olukorras.

 

Heli, mis rõõmustab teid

Laske oma lemmiklauludel äratada teisesuguseid emotsioone. 1MORE kõrvaklapid eristuvad 13.4-millimeetriste dünaamiliste kõlaritega LCP komposiitdiafragmaga, mis tagavad selge ja loomuliku heli, ilma et ükski detail jääks puudu - alates vokaalidest kuni kitarrihelideni ja võimsa bassini.

 

EQ seaded

Kohandage 1MORE kõrvaklappide toimimist vastavalt oma soovidele, muutes EQ seadeid. Teie käsutuses on lausa 12 valikut, millele pääsete ligi 1MORE MUSIC rakenduse kaudu. Olenemata sellest, kas armastate roki, hip-hopi, klassikalist või elektroonilist muusikat, leiate kindlasti midagi, mis teile meeldib!

 

Äärmuslik mugavus

ComfoBuds 2 kõrvaklapid on mugavuse garantii. Hoolikalt läbi mõeldud disain tagab nende ideaalse sobivuse kõrvadesse. Ühe kõrvaklapi kaal on vaid 4.3 g. Vahetatavad silikoonpadjad pakuvad kogu päeva mugavust ja tõhusat tihendust, et saaksite nautida maksimaalset helikvaliteeti. Veelgi enam, laadimiskarbi UV-kate hoiab toote puhta ja vastupidavana sõrmejälgedele.

 

Stabiilne ühendus

Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale saate nautida stabiilset, kiiret ja sujuvat ühendust. ComfoBuds 2 kõrvaklapid ühenduvad automaatselt teie viimati paaritud seadmega, kui eemaldate need laadimiskarbist. Koguge kogemusi, kui mugav see on!

 

Mängurežiim

Miski ei takista teid enam saavutamast soovitud võitu. Valige mängurežiim 1MORE MUSIC rakenduses ja saavutage mängides 100 ms latentsus. Koguge kogemusi, kui palju nauditavam on mängimine, kui heli ja video on õiges sünkroonis.

 

Kvaliteetsed mikrofonid

Tehke telefonikõnesid ilma segaduseta. ComfoBuds 2 kõrvaklapid pakuvad kuni nelja mikrofoniga, mis toetavad ENC mürasummutust. Seetõttu filtreerivad nad tõhusalt välja ebavajaliku taustamüra ja salvestavad teie häält täpselt. Nüüd saate mugavalt rääkida isegi äärmiselt rahvarohkes kohas.

 

Kuni 24 tundi tööaega

Kas soovite, et teie lemmiklaulud saadaksid teid hommikust õhtuni? ComfoBuds 2-ga on see võimalik! Üks laadimine on piisav, et hoida kõrvaklappe töötamas 6 tundi. Laadimiskarp võimaldab seda aega pikendada 18 tunni võrra, kokku kuni 24 tunnini. 15 minutit uuendatud energiat on piisav, et saada lisaks 3 tundi esitust.

 

Hoolikalt läbi mõeldud lahendused

ComfoBuds 2 on IPX5 veekindlad, seega saavad nad teid saatma isegi vihmaste päevade ajal. Kui võtate kõrvaklapid kõrvadest välja, peatub muusika automaatselt, kuni panete need tagasi. Puutetundlikud padjad võimaldavad mugavalt juhtida muusikapleierit, hallata sissetulevaid kõnesid ja aktiveerida häälassistendi, ilma et peaksite oma telefoni haarama.

 

Kaasas:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1Silikoonkatted (S) x1USB-C laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudelES303
Kõrvaklapi aku maht43 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Kõrvaklapi laadimisaegumbes 40 minutit
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 80 minutit
Tööaeg8 tundi või 24 tundi (koos laadimiskarbiga)
Impedants28Ω
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Sisend5V/1A
Töötamise temperatuur0°C kuni 45°C
Kõrvaklapi kaal4.3 g
Laadimiskarbi kaal36.5 g
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.