Earphones TWS 1MORE Comfobuds 2 (white)

1more
Tootekood: ES303-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
33.50 €

1MORE ComfoBuds 2 kõrvaklapid (valge)

Valige funktsionaalsus, mugavus ja stiil koos 1MORE-ga. ComfoBuds 2 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13.4mm draiveritega, mis panevad teid armuma muusikasse uuesti. Kahe mikrofoni koos ENC mürasummutusega võimaldavad teil vabalt rääkida. Riistvara pakub mängurežiimi ja madalat latentsust. Tänu Bluetooth 5.2-le saate nautida stabiilset edastust. Kõrvaklappide tööaeg ulatub ühe laadimisega kuni 24 tunnini.

 

Heli, mis rõõmustab teid

Laske oma lemmiklauludel äratada teistes emotsioonides. 1MORE kõrvaklapid eristuvad 13.4-millimeetriste dünaamiliste draiveritega LCP komposiitdiafragmaga, mis tagavad selge ja loomuliku heli, ilma et ükski detail jääks tähelepanuta - alates vokaalidest kuni kitarrihelide ja võimsa bassini.

 

EQ seaded

Kohandage 1MORE kõrvaklappide jõudlust vastavalt oma soovidele, tehes muudatusi EQ seadetes. Teie käsutuses on lausa 12 valikut, millele pääsete ligi 1MORE MUSIC rakenduse kaudu. Olenemata sellest, kas armastate roki, hip-hopi, klassikalist või elektroonilist muusikat, leiate kindlasti midagi, mis teile meeldib!

 

Parim mugavus

ComfoBuds 2 kõrvaklapid on mugavuse garantii. Hoolikalt läbi mõeldud disain tagab nende täiusliku sobivuse kõrvadesse. Ühe kõrvaklapi kaal on vaid 4.3 g. Vahetatavad silikoonpadjad pakuvad kogu päeva mugavust ja tõhusat tihendust, et saaksite nautida maksimaalset helikvaliteeti. Veelgi enam, laadimiskarbi UV-kate hoiab toote puhtana ja takistab sõrmejälgede jäämist.

 

Stabiilne ühendus

Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale saate nautida stabiilset, kiiret ja sujuvat ühendust. ComfoBuds 2 kõrvaklapid ühenduvad automaatselt teie viimati paaritud seadmega, kui eemaldate need laadimiskarbist. Kogege, kui mugav see on!

 

Mängurežiim

Miski ei seisa enam teie teel soovitud võidu saavutamisele. Valige mängurežiim 1MORE MUSIC rakenduses ja saavutage mängimise ajal 100 ms latentsus. Kogege, kui palju nauditavam on mängimine, kui heli ja video on õigesti sünkroniseeritud.

 

Kvaliteetsed mikrofonid

Viige telefonikõned läbi ilma häireteta. ComfoBuds 2 kõrvaklapid pakuvad kuni nelja mikrofoni, mis toetavad ENC mürasummutust. Seetõttu filtreerivad nad tõhusalt välja ebavajaliku taustamüra ja salvestavad teie häält täpselt. Nüüd saate mugavalt rääkida isegi äärmiselt rahvarohkes kohas.

 

Kuni 24 tundi tööaega

Kas soovite, et teie lemmiklaulud saadaksid teid hommikust õhtuni? ComfoBuds 2-ga on see võimalik! Üks laadimine on piisav, et hoida kõrvaklappe töötamas 6 tundi. Laadimiskarp võimaldab teil seda aega pikendada veel 18 tunni võrra, kokku kuni 24 tundi. 15 minutit uuendatud energiat on piisav, et saada veel 3 tundi esitust.

 

Hoolikalt läbimõeldud lahendused

ComfoBuds 2 on IPX5 veekindlad, seega võivad nad teiega kaasas olla isegi vihmaste päevade ajal. Kui võtate kõrvaklapid kõrvadest välja, peatub muusika esitamine automaatselt, kuni panete need tagasi. Puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavalt juhtida muusikapleierit, hallata sissetulevaid kõnesid ja aktiveerida hääleassistenti, ilma et peaksite telefoni järele ulatuma.

 

Kohandatud:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1Vahetatavad silikoonpadjad (S) x1USB-C laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudel ES303
Kõrvaklapi aku maht43 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Kõrvaklapi laadimisaegumbes 40 minutit
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 80 minutit
Tööaeg8 tundi või 24 tundi (laadimiskarbiga)
Impedants28Ω
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Sisend5V/1A
Töötamise temperatuur0°C kuni 45°C
Kõrvaklapi kaal4.3 g
Laadimiskarbi kaal36.5 g
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.