Earphones TWS 1MORE Neo (black)

1more
Tootekood: EO007-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
22.70 €

1MORE Neo kõrvaklapid (must)

Veenduge, et teil on varustus, mis võimaldab teil täielikult nautida oma lemmikmänge ja -laule. 1MORE Neo kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, mis tagavad kvaliteetse heli. Kahe mikrofoni tugi ENC müra vähendamisele ja madal latentsus on kindlasti mänguhuvilistele teretulnud. Bluetooth 5.2 tagab stabiilse ühenduse ning kõrvaklappide tööaeg ulatub laadimiskohvris kuni 45 tunnini. Samuti on tähelepanuväärne IPX5 veekindlus ja äärmiselt madal kaal.

 

Kristallselge heli

Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, mis viivad teie muusikalise kogemuse täiesti uuele tasemele. 1MORE Neo tagavad bassi, kesk- ja kõrgete helide täiusliku harmoonia, esitades realistlikku heli ja detailide rikkust. Tulemuseks on see, et hindate oma lemmikartistide laule uuel viisil.

 

Täiuslik lahendus mängijatele

Madal latentsusrežiim võimaldab teil nautida täiuslikku heli ja video sünkroniseerimist, et saavutada unistuste immersioon põnevates mängudes. Mis veelgi parem, Neo mudel toetab Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis tagab madala energiatarbimise ja stabiilse ühenduse. Miski ei seisa enam teie võidu teel!

 

Takistusteta vestlused

1MORE kõrvaklapid pakuvad kahte kvaliteetset mikrofonit, mis toetavad ENC müra vähendamist. Olgu te rahvarohkes metroos või mürarikkal tänaval, saate telefoniga vabalt rääkida ja teie kõneleja kuuleb teid alati.

 

Pikk tööaeg

1MORE NEO-d on varustatud võimsa akuga, mis tagab kuni 11 tunni kasutamise. Laadimiskohvriga pikendate seda aega 45 tunnini. See võimaldab teil kuulata oma lemmiklaule, vaadata filme, mängida mänge ja teha telefonikõnesid piiramatult. Kõrvaklappide laadimiseks kulub vaid umbes 70 minutit.

 

Puuteoperatsioon

Tänu praktilistele puuteplaatidele saate vaid mõne klõpsuga peatada või jätkata esitust, reguleerida helitugevust, käivitada häälassistendi, vastata sissetulevale kõnele, lõpetada kõne ja palju muud. Mis veelgi parem, saate isikupärastada individuaalseid seadeid 1MORE MUSIC rakenduses.

 

Praktilised lahendused

Kasutage 1MORE kõrvaklappe isegi vähem soodsates tingimustes. Neo mudel pakub IPX5 tasemel higi- ja veekindlust, nii et saate muusikat kuulata intensiivsete treeningute või vihmase ilma ajal. Lisaks, kui need eemaldatakse kohvrist, ühenduvad kõrvaklapid automaatselt seadmega, millega nad viimati paaris olid. On võimalik kasutada ainult ühte valitud kõrvaklappi.

 

Kerge nagu sulg

Neo kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest ja istuvad kõrvades ideaalselt, põhjustamata ebamugavust. Ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4,3 g, mis suurendab veelgi kasutusmugavust.

 

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Laadimiskohver x1USB-C laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudelEO007
Muundurid13 mm
Müra vähendamise funktsioonENC
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
Laadimiskohvri aku maht410 mAh
Tööaeg11 tundi või 45 tundi (laadimiskohvriga)
Sisend5V = 0.7A
Kõrvaklappide laadimisaeg70 minutit
Kohvri laadimisaeg100 minutit
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
Bluetoothi koodekAAC
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
VeekindelIPX5
Kõrvaklapi kaal4.3 g
Laadimiskohvri kaal31.2 g
Töötemperatuur0°C kuni 45°C
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.