Earphones TWS 1MORE Neo (white)

1more
Tootekood: EO007-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
17.30 €

1MORE Neo kõrvaklapid (valge)

Veenduge, et teil on varustus, mis võimaldab teil täielikult sukelduda oma lemmikmängudesse ja lauludesse. 1MORE Neo kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, mis tagavad kõrgekvaliteedilise heli. Kahe mikrofoni tugi ENC mürasummutusele ja madal latentsus on kindlasti hinnatud mänguhuviliste poolt. Bluetooth 5.2 vastutab stabiilse ühenduse eest ning kõrvaklappide tööaeg ulatub kuni 45 tunnini koos laadimiskarbiga. Samuti on tähelepanuväärne IPX5 veekindlus ja äärmiselt madal kaal.

 

Kristallselge heli

Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste draiveritega, mis viivad teie muusikalise kogemuse täiesti uuele tasemele. 1MORE Neo tagab täiusliku harmoonia bassi, keskmise ja kõrge vahel, esitades realistlikku heli ja detailide rikkust. Tulemuseks on see, et hindate oma lemmikartistide laule uuel viisil.

 

Täiuslik lahendus mängijatele

Madal latentsusrežiim võimaldab teil nautida täiuslikku heli ja video sünkroniseerimist, nii et saate saavutada oma unistuste sukeldumise põnevates mängudes. Veelgi enam, Neo mudel toetab Bluetooth 5.2 tehnoloogiat, mis tagab madala energiatarbimise ja stabiilse ühenduse. Miski ei seisa enam teie võidu teel!

 

Takistamatud vestlused

1MORE kõrvaklapid pakuvad kahte kvaliteetset mikrofoni, mis toetavad ENC mürasummutust. Olenemata sellest, kas olete rahvarohkes metroos või jalutate lärmakal tänaval, saate telefoniga vabalt rääkida ja teie kõneleja kuuleb teid alati.

 

Pikk tööaeg

1MORE NEO-d on varustatud võimsa akuga, mis tagab kuni 11 tunni kasutuse. Laadimiskarbiga pikendate seda aega 45 tunnini. See võimaldab teil kuulata oma lemmiklaule, vaadata filme, mängida mänge ja teha telefonikõnesid piiramatu ajaga. Kõrvaklappide laadimiseks kulub vaid umbes 70 minutit.

 

Puuteoperatsioon

Tänu praktilistele puuteplaatidele saate vaid mõne klõpsuga peatada või jätkata esitust, reguleerida helitugevust, käivitada hääleassistent, vastata sissetulevale kõnele, lõpetada kõne ja palju muud. Veelgi enam, saate isikupärastada individuaalseid seadeid 1MORE MUSIC rakendusest.

 

Praktilised lahendused

Kasutage 1MORE kõrvaklappe isegi vähem soodsates tingimustes. Neo mudel pakub IPX5 taseme higi- ja veekindlust, nii et saate muusikat kuulata intensiivsete treeningute või vihmase ilma ajal. Lisaks, kui kõrvaklapid eemaldatakse karbist, ühenduvad need automaatselt seadmega, millega nad viimati paaritatud. On võimalik kasutada ainult ühte valitud kõrvaklappi.

 

Kerged nagu sulg

Neo kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest ja istuvad ideaalselt kõrvades, põhjustamata ebamugavust. Ühe kõrvaklapi kaal ei ületa 4.3 g, mis suurendab veelgi kasutusmugavust.

 

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1USB-C laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
Tootja1MORE
mudel EO007
Muundurid13 mm
Mürasummutuse funktsioonENC
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Tööaeg11 tundi või 45 tundi (koos laadimiskarbiga)
Sisend5V = 0.7A
Kõrvaklappide laadimisaeg70 minutit
Karbilaadimise aeg100 minutit
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
Bluetoothi koodekAAC
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
VeekindelIPX5
Kõrvaklapi kaal4.3 g
Laadimiskarbi kaal31.2 g
Töötemperatuur0°C kuni 45°C
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.