Earphones TWS 1MORE Omthing AirFree Buds (white)

1more
Tootekood: EO009-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
18.70 €

1MORE Omthing AirFree Buds kõrvaklapid (valge)

AirFree Buds on juhtmevabad kõrvaklapid, mis on loodud vastama erinevatele kasutajate vajadustele. Need sisaldavad 8-millimeetriseid draivereid, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti, samas kui sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil helistada. Tänu spetsiaalsele rakendusele saate kohandada nende jõudlust vastavalt oma vajadustele. Nende tööaeg ulatub kuni 44 tunnini laadimiskorpuse abil. Need on IPX4 veekindlad ning nende ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse.

 

Naudi muusika kuulamisest rohkem

Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 8mm draiveritega, mis võimaldavad mängida muusikat suurepärases kvaliteedis. Nii saate nautida sügavat bassi, selgeid keskmisi ja kõrgeid helisid ning rikkalikku detaili. Veelgi enam, täiustatud AAC koodek tagab veel parema helikvaliteedi.

 

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Unusta ühendusprobleemid! AirFree Buds kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse signaali edastamise väiksema energiatarbimisega. Nende paarimine on äärmiselt lihtne - lihtsalt paarige need oma seadmega üks kord ja seejärel ühenduvad nad automaatselt, kui avate korpuse. Veelgi enam, iga kõrvaklapp ühendub teie seadmega iseseisvalt, võimaldades teil mugavalt kasutada mõlemat korraga või ainult ühte, vasakut või paremat.

 

Madal latentsus

1MORE ei ole unustanud ka mängureid! Kõrvaklappidel on spetsiaalne mängurežiim, mis vähendab latentsuse taseme 100 ms-ni, tagades heliefektide ja pildi täiusliku sünkroniseerimise. Nüüd ei jää ükski vastane teie tähelepanust ilma ja saavutate veel ühe võidu!

 

Mugavust silmas pidades

Tagage maksimaalne mugavustunne oma lemmiklaulude kuulamisel. Kõrvaklappide kerge, ergonoomiline disain paneb teid unustama, et need on teie kõrvades. Te ei pea muretsema ka ebamugavuse pärast tundide kaupa kasutamisel. Need sobivad ideaalselt teie kõrvadesse ja ei kuku välja, isegi intensiivse treeningu ajal. Need on eristuvad IPX4 veekindlusega, seega ei karda nad vihmapiisku ega higi. Leiate ka 3 paari vahetatavaid kummiribasid, et saaksite kõrvaklappe veelgi paremini oma vajadustele kohandada.

 

Pikk tööaeg

Kuulake oma lemmikmeloodiaid nii kaua, kui soovite, muretsemata, et kõrvaklapid äkitselt tühjaks saavad. AirFree Buds võivad töötada kuni 7 tundi ühe laadimisega ja laadimiskorpuse (kaasas) abil pikendate seda aega veel 37 tunni võrra! See on piisavalt aega 13 filmi vaatamiseks, umbes 528 laulu kuulamiseks või rohkem kui 2500 lühivideo vaatamiseks TikTokis.

 

Rääkige telefoniga, kus iganes soovite

Rääkige vabalt, olenemata sellest, kus te viibite. Kõrvaklappidel on sisseehitatud mikrofonid, mis salvestavad teie häält usaldusväärselt. Need kasutavad ka täiustatud DNN algoritmi, mis vähendab tõhusalt taustamüra. Nüüd saate rääkida rahvarohkes ostukeskuses või bussis ilma probleemideta - teie vestluspartner kuuleb kindlasti, mida teil talle öelda on.

 

Puutejuhtimine

Nüüd on kõik teie kõrvaklappide kõige olulisemad funktsioonid teie sõrmeotstes. AirFree Buds on varustatud sisseehitatud intuitiivsete puuteplaatidega, mis muudavad kõrvaklappide kasutamise lihtsaks. Nende abil saate peatada ja jätkata esitust, hallata kõnesid või aktiveerida hääleassistent - vaid mõne puudutusega! Lisaks võimaldab spetsiaalne omthing rakendus kohandada puuteplaatide funktsioone. Rakendus pakub ka 6 EQ seadet.

 

Kohandatud

kõrvaklapidlaadimiskorpusvahetatavad kummiribad x3
Tootja1MORE
mudelEO009
NimiAirFree Buds
VärvValge
Draiverid8 mm
Impedants30Ω
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m (avatud ruum)
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
KoodekAAC
VeekindlusIPX4
Aku maht37 mAh x2 (kõrvaklapid) 500 mAh (korpus)
Laadimisaeg70 minutit (kõrvaklapid) 165 minutit (korpus)
TööaegKuni 7 tundi Kuni 44 tundi (korpusega)
Sisend5V = 0.3A
Ühe kõrvaklapi kaal4 g
Korpuse kaal33 g
Korpuse mõõtmed65 x 42.2 x 27.3 mm
Kõrvaklappide mõõtmed24.4 x 23.4 x 15.6 mm
Töötlemistemperatuur0°C~45°C
Rakendusomthing rakendus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.