Earphones TWS Acefast T6 (Blue)

Acefast
Tootekood: T6ICEBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
21.25 €

TWS Acefast T6 Kõrvaklapid (sinine)

Acefast T6 kõrvaklapid muudavad muusika kuulamise veelgi nauditavamaks. Neil on 4 mikrofoniga ENC mürasummutustehnoloogia, seega on teie kõnede kvaliteet täiuslik. Kõrvaklapid pakuvad kuni 4 tunni tööaega ning sisseehitatud digitaalne ekraan annab teile teavet aku laadimise oleku kohta. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse ühenduse. Nende kasutamine ei põhjusta teile mingeid probleeme ning puutetundlikud paneelid võimaldavad neid mugavalt juhtida - nende abil saate tõhusalt vastata kõnele või muuta laulu, ilma et peaksite telefoni järele ulatuma!

Kuni 20 tundi muusika kuulamist

Kuulake oma lemmiklaule peaaegu piiramatus koguses. Kõrvaklapid pakuvad kuni 4 tundi katkematut muusika kuulamist või kuni 3 tundi telefonikõnesid (70% helitugevus). Saate seda aega pikendada koguni 20 tunnini laadimiskohvris. Selle maht on 500 mAh, seega saate laadida kõrvaklappe TB kuni 4 korda. Veelgi enam, seade toetab kiiret laadimist, seega vajate vaid 10 minutit laadimist, et nautida oma muusikat veel 1,5 tundi!

Bluetooth tehnoloogia

T6-l on kõrge sünkroonimise tase, mistõttu on need ideaalsed mänguhuvilistele. Acefast kõrvaklapid võimaldavad sujuvat mängimist ilma häiretega - Bluetooth 5.0 tagab täiusliku edastuse kuni 10 meetri kaugusel. Samuti saate valida 2 režiimi: Stereo ja Üksik, mis võimaldab igal kõrvaklapil ühenduda valitud seadmega iseseisvalt.

Mugav kasutamine

Ei ole enam vaja telefoni välja võtta, et laulu muuta! Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike paneelidega, mis muudavad nende kasutamise lihtsaks. Nende abil saate hallata sissetulevaid kõnesid, aktiveerida hääleabi, reguleerida helitugevust ja vahetada laule - vaid mõne puudutusega!

Kasutaja vajadusi silmas pidades loodud

T6 kõrvaklapid paistavad silma mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka stiilse ja modernse disainiga. Komplekt sisaldab silikoonist ümbrist, mis lisab iseloomu ja kaitseb korpust ideaalselt kriimustuste eest. Teine eelis on väike suurus ja IPX4 kaitseklass, nii et saate neid kasutada igasugustes tingimustes. Lisaks on kõrvaklapid äärmiselt mugavad, seega saate neid kasutada isegi pikki aegu ilma ebamugavuste või väsimuseta.

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskohverSilikoonist kaitseümbrisKõrvaklapi kustutid x4 (XS/S/M/L)USB/USB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaAcefast
mudelT6
VärvSinine
Digitaalne ekraanLED
Bluetooth tehnoloogia5.0
DekodeerimisprotokollidSBC/AAC
Sagedus20 Hz ~ 20 kHz
Ulatuskuni 10 m
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
Kohvri aku maht500 mAh
Tööaeg4 tundi (muusika kuulamine) 3 tundi (telefonikõned)
Maksimaalne tööaegKuni 20 tundi (laadimiskohvriga)
Laadimisaegumbes 2 tundi
Laadimiskohvri toiteallikasDC 5V/0.4A
Mõõtmed49.5
Mõõtmed49.5 x 42.4 x 29.6 mm
KaalUmbes 39.5 g
VeekindelIPX4
Kõlari suurus6mm
Kõlari efektiivsus104 + 2 dB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
185 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.