Earphones TWS Acefast T6 (Pink)

Acefast
Tootekood: T6PINKLOTUS
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roosa
Hind
29.75 €

TWS Acefast T6 Kõrvaklapid (roosa)

Acefast T6 kõrvaklapid muudavad muusika kuulamise veelgi nauditavamaks. Need on varustatud 4 mikrofoniga, millel on ENC mürasummutustehnoloogia, seega on teie kõnede kvaliteet suurepärane. Kõrvaklapid pakuvad kuni 4 tundi kasutusaega ning sisseehitatud digitaalne ekraan teavitab teid aku laadimise olekust. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse ühenduse. Nende kasutamine ei tekita teile mingeid probleeme ning puutetundlikud paneelid võimaldavad teil neid mugavalt juhtida - nende abil saate tõhusalt vastata kõnele või vahetada laulu ilma telefoni poole ulatumata!

Kuni 20 tundi muusika kuulamist

Kuulake oma lemmiklaule peaaegu piiramatult. Kõrvaklapid pakuvad kuni 4 tundi katkematut muusika kuulamist või kuni 3 tundi telefonikõnesid (70% helitugevusel). Saate seda aega pikendada kuni 20 tunnini laadimiskohvris. Selle maht on 500 mAh, seega saate kõrvaklappe laadida kuni 4 korda. Veelgi enam, seade toetab kiiret laadimist, nii et vajate vaid 10 minutit laadimist, et nautida oma muusikat veel 1,5 tundi!

Bluetooth tehnoloogia

T6-l on kõrge sünkroonimise tase, mistõttu on need ideaalsed mänguhuvilistele. Acefast kõrvaklapid võimaldavad sujuvat mängimist ilma häireteta - Bluetooth 5.0 tagab täiusliku edastuse kuni 10 meetri kaugusel. Saate valida ka 2 režiimi: Stereo ja Üksik, mis võimaldab igal kõrvaklapil sõltumatult valitud seadmega ühenduda.

Mugav kasutamine

Ei ole enam vaja oma telefoni välja tõmmata, et laulu vahetada! Kõrvaklapid on varustatud puutetundlike paneelidega, mis muudavad nende kasutamise lihtsaks. Nende abil saate hallata sisenevaid kõnesid, aktiveerida häälassistent, reguleerida helitugevust ja vahetada laule - vaid mõne puudutusega!

Kasutaja jaoks loodud

T6 kõrvaklapid eristuvad mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka stiilse ja modernse disaini poolest. Komplektis on silikoonist ümbris, mis lisab iseloomu ja kaitseb ümbrist kriimustuste eest. Teine eelis on väike suurus ja IPX4 kaitseklass, nii et saate neid kasutada igasugustes tingimustes. Lisaks on kõrvaklapid äärmiselt mugavad, seega saate neid kasutada isegi pikka aega ilma ebamugavuse või väsimuseta.

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskohverSilikoonist kaitseümbrisKõrvaklapi sisedetailid x4 (XS/S/M/L)USB/USB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaAcefast
mudelT6
VärvRoosa
Digitaalne ekraanLED
Bluetooth tehnoloogia5.0
DekodeerimisprotokollidSBC/AAC
Frekventsus20 Hz ~ 20 kHz
Ulatuskuni 10 m
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
Kohvri aku maht500 mAh
Tööaeg4 tundi (muusika kuulamine) 3 tundi (telefonikõned)
Maksimaalne tööaegKuni 20 tundi (laadimiskohvriga)
Laadimisaegumbes 2 tundi
Laadimiskohvri toiteallikasDC 5V/0.4A
Mõõtmed49.5 x 42.4 x 29.6 mm
KaalUmbes 39.5 g
VeekindelIPX4
Kõlari suurus6mm
Kõlari efektiivsus104 + 2 dB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
23 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.