Earphones TWS Acefast T8, Bluetooth 5.3, IPX4 (green)

Acefast
Tootekood: T8MINTGREEN
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
24.50 €

TWS Acefast T8 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (ment)

Kuula oma lemmiklugusid Acefast T8 abil. Kõrvaklapid pakuvad sulle kvaliteetset heli tänu integreeritud kõlaritele, samas kui SVE tehnoloogia, mis kasutab tehisintellekti, võimaldab tõhusat ebavajaliku müra vähendamist, et saaksid oma uut albumit rahus kuulata. Bluetooth 5.3 tehnoloogia võimaldab sul töötada juhtmevabalt kuni 7 tundi ning sisseehitatud LED-ekraan näitab sulle praegust aku olekut. Veelgi enam, kõrvaklapid eristuvad oma IPX4 veekindluse tasemega.

Acefast/T8-mint-green/1

Fantastiline heli

Kõrvaklapid on varustatud Dual-Motion kõlaritega, nii et saad nautida selgeid kõrgeid ja sügavaid bassihelisid oma lemmiklauludes. Veelgi enam, tänu SVE tehnoloogiale saad nautida kvaliteetset kuulamist ja müra vabu telefonikõnesid isegi rahvarohkes bussis.

Acefast/T8-mint-green/2

Võimas töö

Kõrge mahutavusega aku võimaldab kuni 7 tundi muusika kuulamist või 4 tundi telefonikõnesid. Kaasasolev kõrvaklappide laadimiskarp toetab juhtmevaba laadimist, võimaldades sul oma kõrvaklappe kiiresti laadida. Ainult 10 minutiga saad kuulata oma lemmikmuusikat veel 2 tundi!

Acefast/T8-mint-green/3

Bluetooth 5.3

Acefast T8 toetab Bluetooth 5.3, nii et saad nautida juhtmevabade kõrvaklappide jõudlust ja usaldusväärset stabiilsust madala energiatarbimisega. Veelgi enam, Bluetooth 5.3 pakub veelgi kiiremat andmeedastust, nii et saad vabalt vaadata filmi või mängida arcade-mänge. Üksikasjalik tarkvara võimaldab sul töötada peaaegu iga seadmega.

Acefast/T8-mint-green/4

Selge ekraan

Acefast T8 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud kolmemõõtmelise LED-ekraaniga, mis teavitab sind aku olekust ja kiirgab meeldivat valgust laadimise ajal, nii et saad oma kõrvaklappe öösel kergesti leida. Nende modernne disain muudab T8 mitte ainult praktiliseks seadmekes, vaid ka suurepärase välimusega aksessuaariks. Vali oma lemmikvärv ja lase end üllatada heast helist.

Acefast/T8-mint-green/9

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Laadimiskarp x1Silikoontasku x1Silikoontross x1Asenduskõrvaklappide kattekomplekt (SS / S / M / L) x4Asenduskõrvaklappide hoidik x1USB-C kaabel x1Kasutusjuhend x1
TootjaAcefast
mudel T8
Bluetooth versioon / kiip5.3 / BES2600IHC
KoodekidSBC/AAC
Frekventsagedus20Hz~20kHz
Ulatuskuni 10m
Kõrvaklappide aku maht45 mAh
Tööaegumbes 7 tundi (muusikarežiimis), umbes 4 tundi (kõne režiimis)
Laadimiskarbi aku maht480 mAh
Kokku tööaegumbes 30 tundi
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1 tund
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 1.5 tundi
Laadimiskarbi porti sisendvõimsusDC 5V/0.45A
VeekindlusIPX4
SertifikaadidCE, RoHS, FCC ID, IC ID, TELEC, BQB, SRRC, EAC, UL62368, UN38.3, MSDS
Kaalumbes 47 g
VärvMent
MuudLED-ekraan, müra vähendamise funktsioon

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.