Earphones TWS Acefast T8, Bluetooth 5.3, IPX4 (White)

Acefast
Tootekood: T8WHITEMOON
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
29.40 €

TWS Acefast T8 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (valge)

Kuula oma lemmiklugusid Acefast T8 abil. Kõrvaklapid pakuvad sulle kvaliteetset heli, tänu integreeritud kõlaritele, ja SVE tehnoloogia, mis kasutab tehisintellekti, võimaldab tõhusat liigse müra vähendamist, et saaksid rahulikult uut albumit kuulata. Bluetooth 5.3 tehnoloogia võimaldab sul töötada juhtmevabalt kuni 7 tundi ning sisseehitatud LED-ekraan annab sulle teada praegusest aku olekust. Veelgi enam, kõrvaklapid eristuvad IPX4 veekindluse reitinguga.

Fantastiline heli

Kõrvaklapid on varustatud Dual-Motion kõlaritega, nii et saad nautida selgeid kõrgeid noote ning sügavat bassi oma armastatud lauludes. Veelgi enam, tänu tõhusale müra summutavale SVE tehnoloogiale saad nautida kvaliteetset kuulamist ning müravabu telefonikõnesid isegi rahvarohkes bussis.

Tõhus töö

Mahukas aku võimaldab kuni 7 tundi muusika kuulamist või 4 tundi telefonikõnesid. Kaasasolev kõrvaklappide karp võimaldab juhtmevaba laadimist, võimaldades sul oma kõrvaklappide energiareservi kiiresti uuendada. Ainult 10 minutiga saad kuulata oma lemmikmuusikat veel 2 tundi!

Bluetooth 5.3

Acefast T8 toetab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, nii et saad nautida kõrvaklappide juhtmevaba toimimist ja usaldusväärset stabiilsust madala energiatarbimisega. Lisaks pakub Bluetooth 5.3 veelgi kiiremat andmeedastust, nii et saad vabalt vaadata filmi või mängida arcade mänge. Üksikasjalik tarkvara võimaldab töötada peaaegu igas seadmes.

Selge ekraan

Acefast T8 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud kolmemõõtmelise LED-ekraaniga, mis annab sulle teada aku olekust ja kiirgab meeldivat valgust laadimise ajal, nii et saad oma kõrvaklappe öösel kergesti leida. Nende moodne disain muudab T8 mitte ainult praktiliseks seadmeks, vaid ka suurepäraseks aksessuaariks. Vali oma lemmikvärv ja lase end üllatada heast helist.

Kõrvaklapid x1

Laadija/eti x1Silicone karp x1Silicone kaelapael x1Asenduskõrvaklappide otsikud (SS, S, M, L)Otsikute hoiukarp x1USB-C kaabel x1Kasutusjuhend
TootjaAcefast
NimiTWS Acefast T8 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (valge)
KoodekidSBC/AAC
Frekvenstase20 Hz ~ 20 kHz
Ulatuskuni 10 m
Aku maht45 mAh
TööaegUmbes 7 h (muusika) 4 h (telefonikõne)
Korpuse/laadija maht480 mAh
Korpuse tööaeg~ 30 tundi
Korpuse laadimisaeg~ 1,5 h
Korpuse sisendDC 5 V/ 0.45 A
Kaal~ 47 g
VeekindelIPX 4

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
61 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.