Earphones TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (avocado green)

Acefast
EAN: 6974316282556
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roheline
Hind
27.60 €

Acefast T9 TWS kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (roheline)

Sukeldu oma lemmikmeloodiate maailma, olenemata asukohast! Acefast T9 TWS kõrvaklapid tagavad suurepärase helikvaliteedi, olgu need siis muusika, taskuhäälingud või telefonikõned. Tänu uuemale Bluetooth 5.3 versioonile pakuvad nad usaldusväärset ühendust sinu seadmega ning nende aku kestvus koos laadimiskohvriga ulatub kuni 30 tunnini. Neil on ka IPX4 veekindel sertifikaat, mistõttu on need ideaalsed kaaslased treeningutel ja välitegevustes.

Acefast/T9-avocado-green/1

Heli, mis toob sinu muusika ellu

Acefast T9-ga koged sa heli, mis viib sind muusikamaailma! Need kõrvaklapid on varustatud 9-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis muudavad esituse heli uskumatult selgeks, tugeva ja kaasahaarava bassiga, pakkudes sulle väärilist helikogemust. Iga noot, iga muusikaline detail on usaldusväärselt taastatud, muutes muusika tõeliseks aistingute naudinguks.

Acefast/T9-avocado-green/6

Helista, kus iganes soovid

Nüüd saad vabalt helistada igast kohast! Integreeritud mikrofonid koos intelligentse mürasummutustehnoloogiaga tagavad kristallselged telefonikõned isegi lärmakates keskkondades. Rahvarohked kaubanduskeskused, lärmakad rongijaamad või linna sagimine - miski ei sega sinu vestlust!

Acefast/T9-avocado-green/2

Muusika kogu päeva - kuni 30 tundi tööd

Kas oled valmis muusikamaratoni jaoks? Need kõrvaklapid võimaldavad sul nautida oma lemmikmuusikat kuni 6,5 tundi ühel laadimisel. Ja see ei ole veel kõik! Koos laadimiskohvriga pakub Acefast T9 uskumatult 30 tundi pidevat esitust. See on piisavalt aega, et kergesti läbi saada isegi pikimast päevast oma lemmikheliriba kõrvades. Veelgi enam, vaid 10 minutit laadimist annab sulle lisaks 2 tundi kasutusaega.

Acefast/T9-avocado-green/7

Kiire ja stabiilne ühendus

Olgu sul nutitelefon, tahvelarvuti või sülearvuti, Acefast T9 tagab sujuvad ja probleemideta ühendused. Tänu uuemale Bluetooth 5.3 versioonile võid olla kindel, et sinu ühendus seadmega on mitte ainult stabiilne, vaid ka välkkiire. Lisaks on need kõrvaklapid ühilduvad laia valiku seadmetega, mis tähendab, et saad neid paarida mis tahes Bluetooth-ühendusega seadmega.

Acefast/T9-avocado-green/4

Piisab vaid paarist puudutusest

Avasta, kui lihtne ja mugav on oma muusikat juhtida! Varustatud intuitiivsete puuteplaatidega, muudavad need peamiste funktsioonide juurde pääsemise lihtsaks. Ilma nutitelefoni taskust välja võtmata saad reguleerida helitugevust, peatada laule, vastata ja lõpetada telefonikõnesid ning palju muud. Veendu ise, kui lihtne see on!

Acefast/T9-avocado-green/8

Disainitud sinu mugavuseks

Acefast T9 kõrvaklapid ühendavad erakordse mugavuse ja usaldusväärsuse. Tänu nende uskumatult kergele konstruktsioonile saad neid kanda tunde ilma väsimuseta. Neil on ka IPX4 veekindel sertifikaat, mis tähendab, et nad on niiskuse ja väikeste pritsmete suhtes vastupidavad. Seega ei pea sa muretsema nende kahjustamise pärast muusika kuulamisel treeningute, jooksmise või vihmaste ilmade ajal!

Acefast/T9-avocado-green/3

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskohver, silikoonkatted, silikoonist kaelarihm, vahetatavad kummiribad (XS / S / M / L) x4, USB-C kuni USB-A kaabel, kasutusjuhend
TootjaAcefast
mudelT9
VärvRoheline
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 m
KiipBES2600IHC
Muundurid9 mm
Frekventsageduse vastus20Hz-20kHz
HelikoodidSBC/AAC
Laadimiskohvri aku maht480 mAh
Kõrvaklappide aku maht40 mAh
ToimimisaegMuusika esitamine: 6.5 h, telefonikõned: 4 h, koos laadimiskohvriga: kuni 30 h
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1 h
Laadimiskohvri laadimisaegumbes 2 h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIPX4
Kaal43 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.