Earphones TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (grape purple)

Acefast
Tootekood: T9GRAPEPURPLE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Purple
Hind
31.45 €

TWS Acefast T9 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (lilla)

Sukeldu oma lemmikmeloodiate maailma, olenemata asukohast! TWS Acefast T9 kõrvaklapid tagavad suurepärase helikvaliteedi, olgu need muusika, taskuhäälingud või telefonikõned. Tänu uusimale Bluetooth 5.3 versioonile pakuvad nad usaldusväärset ühendust sinu seadmega ning nende tööaeg laadimiskohvris ulatub kuni 30 tunnini. Samuti on nad IPX4 veekindluse sertifikaadiga, mistõttu on nad ideaalsed kaaslased treeningutel ja õues tegevustes.

Acefast/T9-grape-purple/1

Heli, mis toob sinu muusika ellu

Acefast T9-ga koged sa heli, mis tõmbab sind muusikamaailma! Kõrvaklapid on varustatud 9-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis muudavad taasesitatud heli äärmiselt selgeks ning bassi tugevaks ja kaasahaaravaks, pakkudes sulle väärilist helielamust. Iga noot, iga muusikaline detail on täpselt taasesitatud, muutes muusika tõeliseks meelelahutuseks.

Acefast/T9-grape-purple/8

Helista, kus iganes soovid

Nüüd saad vabalt helistada igal pool! Sisseehitatud mikrofonid koos intelligentse mürasummutustehnoloogiaga muudavad sinu telefonikõned kristallselgeks, isegi lärmakates keskkondades. Ükski rahvarohke ostukeskus, lärmakas raudteejaam või linna sagimine ei sega enam sinu vestlust!

Acefast/T9-grape-purple/4

Muusika terveks päevaks - kuni 30 tunni kasutusaeg

Kas oled valmis muusikamaratoniks? Kõrvaklapid võimaldavad sul nautida oma lemmikmuusika helisid kuni 6,5 tundi ühe laadimisega. Ja see ei ole veel kõik! Koos laadimiskohvriga pakuvad Acefast T9 hämmastavat 30 tunni pidevat esitusaega. See on piisavalt aega, et kergesti läbi saada isegi kõige pikemast päevast oma lemmikheliribaga kõrvades. Veelgi enam, pärast vaid 10-minutilist laadimist saad neid kasutada veel 2 tundi.

Acefast/T9-grape-purple/7

Kiire ja stabiilne ühendus

Olenemata sellest, kas kasutad nutitelefoni, tahvelarvutit või sülearvutit, tagavad Acefast T9 sujuva ja katkematu ühenduse. Uusima Bluetooth 5.3 versiooniga saad kindel olla, et ühendus sinu seadmega on mitte ainult stabiilne, vaid ka välkkiire. Veelgi enam, kõrvaklapid on ühilduvad laia valiku seadmetega, mis tähendab, et saad neid paarida igasuguste Bluetooth-ühendusega seadmetega.

Acefast/T9-grape-purple/2

Lihtsalt mõned puudutused

Avasta, kui lihtne ja mugav on oma muusikat juhtida! Intuitiivsete puutetundlike paneelidega varustatud, on sul lihtne juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele. Ilma nutitelefoni taskust välja võtmata saad reguleerida helitugevust, peatada lugusid, vastata ja lõpetada telefonikõnesid ning palju muud. Veendu ise, kui lihtne see on!

Acefast/T9-grape-purple/6

Loobitud sinu mugavuseks

Acefast T9 on kõrvaklapid, mis ühendavad erakordse mugavuse usaldusväärsusega. Tänu nende uskumatult kergele disainile saad neid kanda tunde ilma väsimust tundmata. Kõrvaklapid on samuti IPX4 veekindluse sertifikaadiga, mis tähendab, et nad on niiskuse ja väikeste pritsmete suhtes vastupidavad. Seega ei pea sa muretsema nende kahjustamise pärast, kui kuulad muusikat treeningu, jooksmise või vihmase ilma ajal!

Acefast/T9-grape-purple/5

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskohver, silikoonkatted, silikoonist rihm, vahetatavad kummiribad (XS / S / M / L) x4, USB-C kuni USB-A kaabel, kasutusjuhend
TootjaAcefast
mudel T9
VärvLilla
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10m
KiipBES2600IHC
Muundurid9 mm
Frekventsageduse vastus20Hz-20kHz
HelikoodidSBC/AAC
Laadimiskohvri aku maht480 mAh
Kõrvaklapi aku maht40 mAh
TööaegMuusika esitamine: 6.5 h, telefonikõned: 4 h, laadimiskohvriga: kuni 30 h
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1 h
Laadimiskohvri laadimisaegumbes 2 h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIPX4
Kaal43 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusPurple
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.