Earphones TWS Acefast T9, Bluetooth 5.3, IPX4 (obsidian black)

Acefast
EAN: 6974316282570
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
39.85 €

TWS Acefast T9 kõrvaklapid, Bluetooth 5.3, IPX4 (must)

Sukeldu oma lemmikmeloodiate maailma, olenemata sellest, kus sa oled! TWS Acefast T9 kõrvaklapid tagavad suurepärase helikvaliteedi, olgu need siis muusika, podcastide kuulamine või telefonikõned. Tänu uusimale Bluetooth 5.3 versioonile pakuvad nad usaldusväärset ühendust sinu seadmega ning nende tööaeg laadimiskarbiga ulatub kuni 30 tunnini. Need on ka IPX4 veekindluse sertifikaadiga, mistõttu on nad ideaalsed kaaslased treeningutel ja välitegevustes.

Acefast/T9-obsidian-black/1

Heli, mis toob sinu muusika ellu

Acefast T9-ga koged sa heli, mis viib sind muusikamaailma! Kõrvaklapid on varustatud 9-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, mis tagavad äärmiselt selge helikvaliteedi ja tugeva, kaasahaarava bassi, pakkudes sulle väärilist helielamust. Iga noot, iga muusikaline detail on täpselt taastatud, muutes muusika tõeliseks meeleelamuseks.

Acefast/T9-obsidian-black/7

Helista, kus iganes soovid

Nüüd saad vabalt helistada igal pool! Sisseehitatud mikrofonid koos intelligentse müra vähendamise tehnoloogiaga muudavad sinu telefonikõned kristallselgeks, isegi lärmakates keskkondades. Ükski rahvarohke ostukeskus, lärmakas raudteejaam või linnakära ei sega enam sinu vestlust!

Acefast/T9-obsidian-black/3

Muusika terveks päevaks - kuni 30 tundi kasutusaega

Kas oled valmis muusikamaratoniks? Kõrvaklapid võimaldavad sul nautida oma lemmikmuusika helisid kuni 6,5 tundi ühe laadimisega. Ja see pole veel kõik! Koos laadimiskarbiga pakuvad Acefast T9 hämmastavat 30 tunni pidevat esitusaega. Seda on piisavalt, et kergesti läbi saada isegi kõige pikemast päevast oma lemmikhelide saatel. Veelgi enam, pärast vaid 10-minutilist laadimist saad neid kasutada veel 2 tundi.

Acefast/T9-obsidian-black/9

Kiire ja stabiilne ühendus

Olenemata sellest, kas kasutad nutitelefoni, tahvelarvutit või sülearvutit, tagavad Acefast T9 sujuva ja katkematu ühenduse. Uusima Bluetooth 5.3 versiooniga võid olla kindel, et ühendus sinu seadmega on mitte ainult stabiilne, vaid ka välkkiire. Veelgi enam, kõrvaklapid on ühilduvad laia valiku seadmetega, mis tähendab, et saad neid paarida igasuguste Bluetooth-toega seadmetega.

Acefast/T9-obsidian-black/4

Ainult paar puudutust

Avasta, kui lihtne ja mugav on oma muusikat juhtida! Intuitiivsete puutetundlike paneelidega on sul lihtne juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele. Ilma nutitelefoni taskust välja võtmata saad reguleerida helitugevust, peatada laule, vastata ja lõpetada telefonikõnesid ning palju muud. Veendu ise, kui lihtne see on!

Acefast/T9-obsidian-black/6

Loobitud sinu mugavuseks

Acefast T9 on kõrvaklapid, mis ühendavad erakordse mugavuse usaldusväärsusega. Tänu oma uskumatult kergele disainile saad neid kanda tunde ilma väsimust tundmata. Kõrvaklapid on ka IPX4 veekindluse sertifikaadiga, mis tähendab, et nad on niiskuse ja väikeste pritsmete suhtes vastupidavad. Seega ei pea sa muretsema nende kahjustamise pärast, kui kuulad muusikat treeningu ajal, joostes või vihmasel ajal!

Acefast/T9-obsidian-black/5

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, silikoonkatted, silikoonpael, vahetatavad kummiribad (XS / S / M / L) x4, USB-C kuni USB-A kaabel, kasutusjuhend
TootjaAcefast
mudelT9
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
VahemaaKuni 10 m
KiipBES2600IHC
Muundurid9 mm
Sagedusvahemik20Hz-20kHz
HelikoodikudSBC/AAC
Laadimiskarbi aku mahtuvus480 mAh
Kõrvaklapi aku mahtuvus40 mAh
TööaegMuusika esitamine: 6.5 h, telefonikõned: 4 h, laadimiskarbiga: kuni 30 h
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1 h
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 2 h
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIPX4
Kaal43 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
26 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.