Earphones TWS Baseus Bowie E18 (purple)

Baseus
Tootekood: A00023800533-00
Hind
15.40 €

TWS Baseus Bowie E18 Kõrvaklapid (lilla).

TWS Baseus Bowie E18 kõrvaklapid on ideaalne kaaslane igale muusikaarmastajale, kes hindab vabadust ja kaotusteta helikvaliteeti. Need võimaldavad muusika esitust kuni 25 tundi koos laadimiskarbiga ning tänu täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiale pakuvad nad stabiilset ja kiiret ühendust kuni 10 meetri ulatuses. IPX4 veekindlus tähendab, et saad nautida oma muusikat isegi vihmaste päevade ajal.

Kaotusteta helikvaliteet

Unusta helikvaliteedi kompromissid! Bowie E18 kõrvaklapid on loodud tagama ideaalse sobivuse sinu kõrvadele, garanteerides mitte ainult mugavuse, vaid mis kõige tähtsam, hämmastava helikvaliteedi. Tänu oma mikro-membraanile ja ülivõimsale akustilisele kambrile toovad Baseus Bowie E18 heli ilma kvaliteedi kadudeta, tasakaalustatud ja sujuva sagedusvahemikuga, mis toob iga muusikastiili ellu uuel viisil.

Muusika kogu päeva

Ära muretse katkestuste pärast, kui kuulad oma lemmikplaylist'e jõusaalis! Baseus Bowie E18 pakuvad umbes 7,5 tunni kasutusaega ühe laadimisega ning koos kaasasoleva laadimiskarbiga saad nautida oma muusikat kuni 25 tundi. Mis veelgi parem, tänu arendatud Baseus Rapid Charge tehnoloogiale piisab vaid 10 minutist laadimist, et mängida lugusid veel 2 tundi!

Kristallselged telefonikõned

Telefonikõned pole kunagi olnud selgemad ja murevabamad! Tänu täiustatud ENC tehnoloogiale ja intelligentsele müra vähendamise algoritmile toovad Baseus Bowie E18 kõrvaklapid erakordse helikvaliteedi isegi lärmakates kohtades. Nii saad keskenduda oma vestlusele ilma keskkonna müra pärast muretsemata.

Mugavus pikaks ajaks

Ergonoomiline disain tagab ideaalse sobivuse sinu kõrvadele, tagades mugavuse isegi pikkade kuulamisseansside ajal. Kõrvaklapid on IPX4 veekindluse sertifikaadiga, mis tähendab, et nad on vastupidavad higile ja kergetele pritsmetele, andes sulle meelerahu välitegevuste ajal.

Kaasas:

kõrvaklapid, laadimiskarp, vahetatavad kummirihmad x2, USB-C kuni USB-A laadimiskaabel.

TootjaBaseus
mudelBowie E18
VärvLilla
MaterjalABS + PC
Bluetoothi versioon5.3
Ulatus10 m
TööaegUmbes 7.5 h (heli 70%), umbes 25 h laadimiskarbiga
LaadimisliidesUSB-C
LaadimisaegUmbes 1.5 h
Aku maht40 mAh/0.148Wh (kõrvaklapid), 300 mAh/1.11Wh (laadimiskarp)
VeekindlusIPX4
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
339 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.