Earphones TWS Blitzwolf AA-UM15 Ultra slim (black)

Blitzwolf
Tootekood: AA-UM15
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
26.40 €

TWS Blitzwolf AA-UM15 Ultra õhukesed kõrvaklapid (must).

Sisene muusika maailma. TWS Blitzwolf AA-UM15 kõrvaklapid on varustatud ultra-õhukese disainiga, nii et saad neid alati käepärast hoida. Bluetooth 5.1 tagab usaldusväärse ja kiire ühenduse ning need sisaldavad 13-millimeetriseid dünaamilisi draivereid, mis pakuvad hämmastavat helikvaliteeti, pakkudes ka CVC mürasummutust. Neil on tööaeg 5 tundi ja need on IPX5 veekindlad.

Usaldusväärne ühendus

Unusta segajad ja muud ühendusprobleemid. Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse kuni 10 meetri ulatuses. Nii saad nautida sujuvat signaaliedastust, ilma viivituseta.

Kõrge kvaliteediga heli

Kogege varem tundmatuid detaile oma lemmiklauludest. Blitzwolf AA-UM15 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13 mm draiveritega, mis tagavad selge ja detailirohke heli. Sukeldu muusika maailma!

Ütle hüvasti püsivale mürale

Räägi vabalt telefoniga peaaegu igas kohas, isegi äärmiselt rahvarohketes. Kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete sisseehitatud mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält täpselt. Lisaks filtreerib CVC mürasummutust täpselt välja kõik ebavajalikud taustamüra. Nii saad olla kindel, et sina ja sinu vestluskaaslased kuulete alati üksteist ideaalselt.

Kuni 5 tundi tööaega

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid. AA-UM15 pakuvad kuni 5 tundi tööaega. Samuti on nende kõneaeg umbes 2,5 tundi. Leiad kaasas praktilise laadimiskarbi, et pikendada nende tööaega. Kõrvaklappide laadimine ei võta kaua aega - umbes 1,5 tunni pärast on need taas töövalmis.

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Kõrvaklapid on varustatud IPX5 veekindlusega - neid ei hirmuta vihmapiiskad ega higi. Nii saad neid kasutada näiteks treeningu ajal muretult. Need eristuvad ka stiilse ja modernse disainiga, nii et need on originaalne lisa sinu igapäevasele stiilile. Lisaks on laadimiskarp äärmiselt õhuke, nii et saad selle hõlpsasti isegi taskusse panna ja igale poole kaasa võtta!

Kaasas

AA-UM15 kõrvaklapid laadimiskaabel laadimiskarp kasutusjuhend
BrändBlitzwolf
mudel AA-UM15
Bluetooth versioonV5.1
Ulatus10 m
Frekventsagedus20 Hz ~ 20 kHz
Bluetooth profiilidHSP/HFP/A2DP/AVRCP
KiipQCC3040
MuunduridΦ13mm
Aku mahtuvusKõrvaklapid: 30 mAh x2 Laadimiskarp: 300 mAh
LaadimisaegKõrvaklapid: 1,5 tundi Laadimiskarp: 2 tundi
Tööaeg5 tundi
Kõneaeg2,5 tundi
KaalKokku: 39 g Üksik klapp: 3,3 g
VeekindelIPX5
LaadimisliidesType C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.