Earphones TWS EarFun Air (black)

Earfun
Tootekood: TW200B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
33.60 €

TWS EarFun Air kõrvaklapid

EarFun Air on TWS juhtmevabad kõrvaklapid, mis on varustatud dünaamiliste 6mm kõlaritega ja võimaldavad nautida suurepärast helikvaliteeti. Laadimisümbris võimaldab neil töötada kuni 35 tundi ja kuni 4 mikrofoniga saavad nad mugavalt telefonikõnesid teha. Bluetooth 5.0 tagab usaldusväärse ühenduse ning kasutajasõbralikud puutetundlikud paneelid pakuvad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Imeline heli

Kas otsite kõrge kvaliteediga heli? EarFun Air ei peta! 6mm komposiitdünaamilised kõlarid pakuvad sügavat bassi, rikkalikku detaile ja täiuslikku harmooniat. Need tagavad ka äärmiselt madala moonutuse. Vaadake, kui hästi teie lemmiklood kõlavad ja avastage muusika maagia uuesti!

Täiuslik kõnekvaliteet

Kas olete telefonis, kui ostlete supermarketis või olete rahvarohkes bussis? Lihtsalt võtke telefon ja nautige täiuslikku kõnekvaliteeti! Kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, et usaldusväärselt heli kinni püüda ja kõrvaldada kuni 80% taustamüra. See muudab teie hääle kuni 3 korda kuuldavamaks! Nüüd võite olla kindel, et teie kõneleja kuuleb teid probleemideta.

Pikk aku kestvus

Nautige pikka aku kestvust. EarFun Air suudab ühel laadimisel muusikat mängida kuni 7 tundi. Need on ideaalsed kodus, tööl ja reisides. Lisaks võimaldab kaasasolev laadimisümbris seda aega pikendada umbes 35 tunnini. Te ei pea ka liiga kaua ootama, et kõrvaklapid oleksid uuesti kasutamiseks valmis. Ainult umbes 10 minutit laadimist võimaldab neil töötada veel 2 tundi! Veelgi enam, ümbris saab laadida mitte ainult USB-C kaabli, vaid ka juhtmevabalt.

Disainitud teie mugavuseks

Kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad - igaühe kaal on vaid 5.4g. Need istuvad kindlalt, ilma et kukuksid välja - isegi liikudes. Need on ka IPX7 veekindlad koos SweatShield tehnoloogiaga, nii et need ei kannata higi ega vihmapiisku. Kaasasolevad vahetatavad kõrvatooted neljas suuruses (XS, S, M ja L) võimaldavad teil kohandada EarFun Air vastavalt oma vajadustele. Kõrvaklapid tuvastavad ka, kas need on teie kõrvades, ja peatavad / jätkavad automaatselt esitust sõltuvalt sellest.

Bluetooth 5.0

Unustage ühendusprobleemid. EarFun Air toetab Bluetooth 5.0 kiireks, stabiilseks ja usaldusväärseks edastamiseks. Viivitused ja halb kvaliteet on vaid mälestus! Veelgi enam, iga kõrvaklapp ühendub teie seadmega iseseisvalt. Nii et saate neid kasutada just nii, nagu soovite - mõlemat korraga, ainult vasakut või ainult paremat.

Puutepaneelid

Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid teie sõrmeotstes. EarFun Air on varustatud puutepaneelidega mugavaks kasutamiseks. Ei ole enam vaja iga kord oma nutitelefoni järele ulatuda! Ainult paar puudutust ja saate näiteks esituse peatada / jätkata, lugusid vahetada, helitugevust reguleerida, kõne vastu võtta / tagasi lükata / lõpetada või isegi aktiveerida Siri või Google Assistandi häälassistendi.

Karbis

EarFun Air kõrvaklapidLaadimisümbrisKõrvatooted (XS, S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
BrändEarFun
NimiAir
mudelTW200B
VärvMust
Juht6mm
Mikrofonide arv4 (2 iga kõrvaklapi kohta)
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi sagedus2.402-2.48GHz
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 15m (ilma takistusteta)
Aku maht55mAh x2 (kõrvaklapid), 500mAh (ümbris)
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1.5h
Ümbrise laadimisaegUmbes 2h (USB-C kaabel) / umbes 3.5h (juhtmevaba laadija)
ToimimisaegKuni 7h / kuni 35h ümbrisega (toimimisaeg sõltub helitugevuse tasemest ja helisisu tüübist)
SisendDC 5V / 1A
VeekindelIPX7
Mõõtmed53.3x52x34mm
Kaal51g
Ühe kõrvaklapi kaal5.4g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
272 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.