Earphones TWS EarFun Air Pro 3, ANC (blue)

Earfun
Tootekood: TW500L
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roosa
Hind
64.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Kõrvaklapid TWS EarFun Air Pro 3, ANC (Sinine)

Avasta oma lemmiklaulud uuesti TWS EarFun Air Pro 3 abil. Need kõrvaklapid toetavad Qualcomm aptX Adaptive koodekit ja on varustatud 11mm titaanidraiveritega, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti. Need kasutavad ANC Quiet Smart 2.0 tehnoloogiat ja cVc 8.0 müra vähendamise süsteemi, mis võimaldab sul kuulata muusikat ja rääkida telefoniga isegi mürarikkas keskkonnas. Samuti on neil sisseehitatud mikrofonid, samas kui Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ja ülikiire signaali edastamise. Kõrvaklappide ergonoomiline disain garanteerib unustamatu mugavuse ning puutetundlikud paneelid muudavad nende kasutamise lihtsaks.

Earfun/TW500L/1

Koge Iga Detaili

Armasta muusikat uuesti Air Pro 3 abil. Need kõrvaklapid on varustatud 11mm titaanidraiveritega, mis tagavad kõrge helikvaliteedi. Seetõttu saad nautida kristallselget ja rikkalikult detailset heli, samuti sügavat ja võimsat bassi. Nüüd saad end tunda nagu kontserdil, olenemata asukohast!

Earfun/TW500L/9

Sukeldu Muusikasse

Unusta tüütu müra ja naudi muusika kuulamise rõõmu! Air Pro 3 mudel kasutab hübriidset ANC Quiet Smart 2.0 müra vähendamist, mis usaldusväärselt vaigistab välised helid kuni 43 dB. Seetõttu saad kuulata oma lemmikloendit segamatult, olenemata asukohast – miski ei takista sind enam!

Earfun/TW500L/3

Kõnede jaoks Disainitud

Nüüd saad rääkida telefoniga isegi erakordselt mürarikkas kohas! Igal kõrvaklapil on lausa 3 sisseehitatud mikrofon, mis püüab kergesti kinni iga sinu öeldud sõna. Need toetavad ka arenenud cVc 8.0 müra vähendamise süsteemi, filtreerides kõik soovimatud keskkonnahäired. Sa saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad kõike, mida sul öelda on.

Earfun/TW500L/8

Usaldusväärne Ühendus

Ütle hüvasti katkestustele ja naudi stabiilset traadita ühendust. Air Pro 3 kasutab innovaatilist Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse valitud seadmega, madalama energiatarbimisega. Lisaks saad neid ühendada kahe seadmega korraga.

Earfun/TW500L/5

Kuni 45 Tundi Tööaega

Kuula muusikat piiranguteta. Sisseehitatud aku suudab pakkuda kuni 9 tundi katkematut tööaega. Veelgi enam, saad seda aega pikendada lausa 36 tunni võrra, kasutades komplektis olevat laadimiskasti. See toetab ka kiiret laadimist, nii et umbes 10 minutit piisab, et saaksid muusikat mängida veel 90 minutit. Sa saad laadida laadimiskasti nii USB-C kaabli (kaasas) kui ka juhtmevabalt.

Earfun/TW500L/2

Mugavus Eesmägiks

EarFun on disaininud kõrvaklapid, et pakkuda kasutajatele maksimaalset mugavust. Air Pro 3 kohandub ideaalselt kõrva kujuga ja ei põhjusta ebamugavust isegi pikaajalise muusika kuulamise ajal. Komplekt sisaldab ka 4 paari vahetatavaid kõrvatroppe erinevates suurustes, mis võimaldab sul neid veelgi paremini oma vajadustele kohandada. Need on ka IPX5 veekindlad, seega ei karda nad vihmapiisku ega higi, ja sisseehitatud puutetundlikud paneelid tagavad mugava kasutamise.

Earfun/TW500L/6

Spetsiaalne Rakendus

Kas soovid saada lisavõimalusi? Või äkki hoolid kõrvaklappide isikupärastamisest? Paigalda spetsiaalne EarFun Audio rakendus – saadaval nii Google Play's kui ka App Store'is. Sellega saad juurdepääsu EQ seadetele, kontrollida aku laadimise taset ja muuta puutetundlike paneelide funktsioone.

Earfun/TW500L/7

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskastUSB-A kuni USB-C laadimiskaablisilikoonist kõrvatropid (XS/S/M/L)kasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelAir Pro 3
Värvsinine
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi sagedus2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi edastusvõimsusClass 2
ANC vähendamise tasekuni 43 dB
Aku tüüpli-polümeer
Aku tööaegkuni 45 tundi (koos laadimiskastiga)
Laadimisaegumbes 2 tundi (kõrvaklapid)
LaadimistüüpUSB-C, juhtmevaba
Kaal53 g (koos laadimiskastiga)
Garantii24 kuud

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
84 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.