Earphones TWS EarFun Air Pro 3, ANC (pink)

Earfun
Tootekood: TW500P
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roosa
Hind
64.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS EarFun Air Pro 3 kõrvaklapid, ANC (roosa).

Avasta oma lemmiklaule uuesti TWS EarFun Air Pro 3-ga. Kõrvaklapid toetavad Qualcomm aptx Adaptive koodekit ja neil on 11-millimeetrised titaanidraiverid, mis tagavad fantastilise helikvaliteedi. Need kasutavad ANC Quiet Smart 2.0 tehnoloogiat ja cVc 8.0 müratõrjesüsteemi, nii et saad muusikat kuulata ja telefoniga rääkida isegi lärmakates kohtades. Neil on ka sisseehitatud mikrofonid ning Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ja ülikiire signaali edastamise. Kõrvaklappide ergonoomiline disain garanteerib unustamatu mugavuse ning neid on lihtne kasutada puutetundlike paneelidega.

Earfun/TW500P-pink/1

Kuuled iga detaili

Armasta muusikat uuesti Air Pro 3-ga. Kõrvaklapid on varustatud 11mm titaanidraiveritega, mis pakuvad kõrge kvaliteediga heli. Nii saad nautida kristallselget ja rikkalikult detailset heli, samuti võimsat ja sügavat bassi. Nüüd tunned end nagu kontserdil, olenemata asukohast!

Earfun/TW500P-pink/4

Sukeldu muusikasse

Unusta tüütu müra ja suurenda oma muusika nautimist! Air Pro 3 kasutab Quiet Smart 2 hübriid ANC müratõrjet, mis summutab usaldusväärselt väliseid helisid kuni 43 dB. Nii saad kuulata oma lemmikplaylist katkestusteta, olenemata asukohast - nüüd ei sega sind miski!

Earfun/TW500P-pink/3

Valmistatud vestlusteks

Nüüd saad telefoniga rääkida isegi äärmiselt lärmakates kohtades! Igal kõrvaklapil on kuni 3 sisseehitatud mikrofon, mis salvestavad kergesti iga su sõna. Need toetavad ka täiustatud cVc 8.0 müratõrjesüsteemi, mis filtreerib välja kõik soovimatud tausthelid. Sa saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad kõike, mida neile öelda tahad.

Earfun/TW500P-pink/2

Usaldusväärne ühendus

Ütle hüvasti häiretele ja naudi stabiilset traadita ühendust. Air Pro 3 kasutab innovatiivset Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse sinu valitud seadmega, madalama energiatarbimisega. Veelgi enam, saad selle ühendada kuni 2 seadmega korraga.

Earfun/TW500P-pink/6

Kuni 45 tundi tööaega

Kuula muusikat piiranguteta. Sisseehitatud laaditav aku suudab pakkuda kuni 9 tundi katkematut kasutusaega. Veelgi enam, saad seda aega pikendada kuni 36 tunni võrra pakendis sisalduva laadimiskarbi abil. See toetab ka kiiret laadimist, nii et vajad vaid umbes 10 minutit, et muusikat mängida veel 90 minuti jooksul. Laadid laadimiskarbi nii USB-C kaabli (kaasas) kui ka juhtmevabalt.

Earfun/TW500P-pink/9

Mugavust silmas pidades

EarFun on kujundanud kõrvaklapid, et pakkuda kasutajatele maksimaalset mugavust. Air Pro 3 sobib ideaalselt sinu kõrva kujuga ja ei põhjusta ebamugavust isegi tundide kaupa muusikat kuulates. Leiad ka 4 paari vahetatavaid kõrvatroppe erinevates suurustes, muutes need veelgi kohandatavaks. Need on ka IPX5 veekindlad, nii et vihmapiisad või higi ei hirmuta neid ning sisseehitatud puutetundlikud paneelid tagavad mugava kasutamise.

Earfun/TW500P-pink/7

Erakordne rakendus

Kas soovid saada lisafunktsioone? Või hoolid oma kõrvaklappide isikupärastamisest? Paigalda spetsiaalne EarFun Audio rakendus - selle leiad nii Google Play poest kui ka App Store'ist. See annab sulle juurdepääsu EQ seadetele, kontrollib aku taset ja saad ka muuta puutetundlike paneelide funktsioone.

Earfun/TW500P-pink/5

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, USB-C / USB-A kaabel, vahetatavad padjad x4 (XS / S / M / L), kasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelAir Pro 3
VärvRoosa
Muundurid11 mm
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi koodekidLC3 / AAC / SBC
Mikrofonide arv6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
TööaegKuni 9 h / kuni 36 h laadimiskarbiga
VeekindelIPX5
RakendusEarFun Audio

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
109 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.