Earphones TWS EarFun Air2 (black)

Earfun
Tootekood: TW210B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
44.30 €

TWS EarFun Air2 kõrvaklapid (must)

Nüüd kõlavad sinu lemmiklood alati suurepäraselt! TWS EarFun Air2 kõrvaklapid toovad esile rikkalikult detailse heli, võimaldades sul nautida oma muusikat kõrgeima kvaliteediga. Nende tööaeg laadimiskohvris ulatub kuni 40 tunnini, ja sisseehitatud mikrofonide ja ENC tehnoloogia abil on telefonikõned kristallselged, isegi lärmakates keskkondades. Need on IPX7 veekindlad, mis tähendab, et nad on ideaalne kaaslane treeningutel või igapäevastes välistingimustes. EarFun Audio rakendus annab sulle täieliku kontrolli heliseadete üle, ja kompaktne laadimiskohver võimaldab sul laadida nii USB-C kaabli kui ka juhtmevabalt.

Earfun/TW210B-black/1

Unustamatud hetked oma lemmikmuusikaga

Valmistu heliks, mis viib sind teise dimensiooni! Air2 kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10 mm komposiitjuhikutega, mis pakuvad uskumatut selgust ja helirikkust. LDAC helikoodi ja Hi-Res Audio toe abil saad nautida stuudio kvaliteediga muusikat, mis jäädvustab iga nüansi, noot noodi haaval. Nüüd saad nautida muusikat nii, nagu kunstnik soovis, avastades iga heliga uusi detaile ja emotsioone.

Earfun/TW210B-black/6

Kõnekvaliteet uuel tasemel

Olgu sa siis rahvarohkes kaubanduskeskuses, autos või õues, EarFun Air2 tagab suurepärase kõnekvaliteedi, võimaldades sul alati teistega ühenduses olla. Kõrvaklapid on varustatud lausa 4 mikrofoniga, millel on ENC tehnoloogia, mis võimaldab sul teha selgeid telefonikõnesid isegi lärmakates keskkondades, tõhusalt elimineerides ümbritsevat helimüra.

Earfun/TW210B-black/9

Usaldusväärne ühendus - Bluetooth 5.3

Segajad, viivitused ja muud ühendusprobleemid on minevik! Tänu uuemale Bluetooth 5.3 standardile pakuvad kõrvaklapid kiiret, stabiilset ja energiatõhusat ühendust sinu seadmega. Veelgi enam, ulatus ulatub kuni 15 meetrini, andes sulle vabaduse liikuda ilma ühenduse kadumise pärast muretsemata. Kuid see pole veel kõik - EarFun Air2 võimaldab sul ühendada 2 seadet samaaegselt. Nüüd saad kuulata muusikat oma nutitelefonis ja võtta kõnesid oma tahvelarvutis või sülearvutis samal ajal, ilma pideva vahetamiseta.

Earfun/TW210B-black/4

Ideaalne muusikamaratoniks

Kas oled valmis lõputuks meelelahutuseks? Tänu pikaajalisele akule saad kuulata oma lemmikmuusikat pidevalt kuni 5,5 tundi LDAC režiimis, või kuni 9 tundi, kui see on välja lülitatud. Kaasasolev laadimiskohver võimaldab sul nende tööaega pikendada vastavalt 23 või isegi 40 tunnini. See tähendab, et EarFun Air2 võib sind saata igal pikemal reisil, treeningul või terve päeva jooksul, kui kuulad oma lemmikmeloodiaid!

Earfun/TW210B-black/8

Mängusõpradele

Miski ei takista sind enam saamas tõeliseks virtuaalsete maailmade meistriks! TWS EarFun Air2 kõrvaklapid pakuvad mängurežiimi, mis garanteerib uskumatult madala latentsuse vaid 55 ms. See tagab, et sa ei jää millestki ilma ja saad kohese eelise oma vastaste üle online-mängudes.

Earfun/TW210B-black/7

Mugavus on esikohal

EarFun Air2 mitte ainult ei paku suurepärast heli, vaid hoolitseb ka sinu mugavuse eest. Nende läbimõeldud disain tagab, et kõrvaklapid püsivad kindlalt sinu kõrvades, jäädes paika isegi intensiivse liikumise ajal. Madal kaal koos ergonoomilise disainiga garanteerib unustamatu mugavuse tundidepikkusel muusika kuulamisel. Leiad ka vahetatavad kummirihmad 4 erinevas suuruses, mis võimaldavad sul kõrvaklappe veelgi kohandada.

Earfun/TW210B-black/3

Täielik kontroll sinu kätes

EarFun Air2-ga on muusikapleieri juhtimine lihtsam, kui arvasid. Nende sisseehitatud puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavat kasutamist, nii et saad juhtida oma muusikat, vastata kõnedele või aktiveerida häälassistent ühe puudutusega. Veelgi enam, spetsiaalne EarFun Audio rakendus võimaldab sul kohandada puutepaneelide funktsioone, valida erinevaid EQ-režiime, et kohandada heli vastavalt oma maitsele, ja leida kõrvaklapid, kui kaotad need.

Earfun/TW210B-black/2

Valmis igaks väljakutseks

EarFun kõrvaklapid ei peta sind isegi kõige karmimates tingimustes! Tänu IPX7 veekindlusele ja uuenduslikule SweatShield tehnoloogiale saad kindlalt kasutada kõrvaklappe intensiivsete treeningute, jooksmise või isegi vihmaste päevade ajal. Higi või juhuslikud pritsmed ei ole nende jaoks probleem!

Earfun/TW210B-black/5

Kaasas

kõrvaklapidlaadimiskohvervahetatavad kummirihmad (XS / S / M / L) x4 USB-C kuni USB-A laadimiskaabelkasutaja käsiraamat
TootjaEarFun
mudelAir2
VärvMust
Transduserid10 mm
HelikoodLDAC
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 15 meetrit
Bluetoothi profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
Kõrvaklappide aku maht40 mAh x2
Laadimiskohvri aku maht400 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg1,5 h
Laadimiskohvri laadimisaeg2 h (USB-C kaabli kaudu), 3,5 h (juhtmevaba laadimine)
TööaegLDAC režiim sisse - kuni 5,5 h, 23 h laadimiskohvriga; LDAC režiim välja - kuni 9 h, 40 h laadimiskohvriga
VeekindlusIPX7
Ühe kõrvaklapi kaal4,5 g
RakendusEarFun Audio rakendus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
119 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.