Earphones TWS EarFun AirLite (black)

Earfun
Tootekood: TW204B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
21.85 €

TWS EarFun AirLite kõrvaklapid (must)

Naudi ülimat helikvaliteeti ja selgeid telefonikõnesid igal pool. TWS EarFun AirLite juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud kerge ja ergonoomilise disainiga ning 13 mm draiveritega, mis pakuvad Hi-Fi ruumilist heli. 4 mürasummutavat mikrofoni võimaldavad sul vabalt suhelda, samas kui Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab usaldusväärse edastuse. Laadimiskarp võimaldab sul pikendada seadme tööaega kuni 30 tundi ja pakub digitaalset ekraani, mis näitab laadimistaset.

Earfun/TW204B-black/11

Hi-Fi kvaliteediga heli

Avasta stereoheli kõrgeimal tasemel. EarFun AirLite sisaldab 13 mm komposiitdraivereid, mis pakuvad võimsat bassi ja kristallselget kõrgeid helisid. Lisaks kasutavad kõrvaklapid DSR-tehnoloogiat ja garanteerivad kaotusteta HD heli esituse. Nüüd saad täielikult sukelduda oma lemmikmuusikasse, nautides detailide rikkust.

Earfun/TW204B-black/2

4 mikrofoniga ja ENC funktsioon

Tänu täiustatud 4-mikrofoni süsteemile koos ENC funktsiooniga saad nautida paremat telefonikõne kvaliteeti. See arenenud tehnoloogia elimineerib soovimatu taustamüra, tagades selge ja terava suhtlemise. EarFun AirLite kõrvaklapid toetavad ka SBC ja AAC koodekeid, mis tähendab suurepärast helikvaliteeti nii muusika kuulamisel kui ka telefonikõnedes.

Earfun/TW204B-black/4

Bluetooth 5.3

Las ühendusprobleemid jäävad minevikku. Kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat ning kahekordse kanali edastuse abil saad nautida stabiilset heli ilma häireteta. Minimalne energiatarve võimaldab sul pikendada seadme tööaega ning madal latentsus on kindlasti hinnatud mänguhuviliste seas. Veelgi enam, pärast esimest paarimist ühenduvad kõrvaklapid automaatselt sinu seadmega, kui avad karbi. Koge, kui mugav see on!

Earfun/TW204B-black/5

Laialdane ühilduvus

EarFun kõrvaklapid on ühilduvad seadmetega, mis töötavad iOS-i ja Androidi platvormidel. Sa saad neid edukalt paarida sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonidega. Naudi oma lemmikmuusikat, tee vabalt kõnesid ja vaata filme ilma piiranguteta!

Earfun/TW204B-black/1

Digitaalne ekraan ja pikk aku kestvus

Digitaalne ekraan võimaldab sul jälgida iga kõrvaklapi ja karbi laadimistaset. Nii saad olla kindel, et seade ei tühjene ootamatult ebasobival hetkel. Nüüd võivad sinu lemmiklood sind igal ajal saata! Üks laadimine piisab, et hoida kõrvaklappe töös 5 tundi. Laadimiskarp võimaldab sul seda aega pikendada kuni 30 tunnini. Aku tase on madal ja pead kodust lahkuma? Pole probleemi - 10 minutit energiat uuendamist on piisav, et nautida muusikat veel 2 tundi.

Earfun/TW204B-black/3

Intuitiivne kasutamine

EarFun AirLite kõrvaklappide kasutamine on lihtne ja intuitiivne. Puutetundlikud paneelid pakuvad mugavat juurdepääsu erinevatele funktsioonidele - lihtsalt puuduta vastavat kõrvaklappi. Nüüd saad vabalt vastata sissetulevatele kõnedele, kerida ja vahetada laule, peatada või jätkata esitust ning reguleerida helitugevust. Unusta vajadus oma telefoni järele ulatuda ja naudi oma unistuste mugavust!

Earfun/TW204B-black/6

Kerge disain ja IPX7 veekindlus

EarFun AirLite kõrvaklapid eristuvad oma kerge disaini poolest - üks kõrvaklapist kaalub vähem kui 4 g. See võimaldab sul nautida mugavat kasutamist pikka aega. Samuti on tähelepanuväärne IPX7 taseme veekindlus. Seade on vastupidav pritsmete ja higi suhtes ning võib sind saata intensiivse treeningu ajal.

Earfun/TW204B-black/8

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelTW204B
Muundurid13 mm
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetoothi koodekidAAC, SBC
Maksimaalne edastusvahemik15 m
Laadimisaeg1 tund (in-ear kõrvaklappide jaoks); 1 tund (USB-C laadimiskarbi jaoks)
Esitusaeg5 tundi (ilma laadimiskarbita) või 30 tundi (koos laadimiskarbiga)
SisendDC 5V / 1A
VeekindelIPX7
Kõrvaklapi mõõtmed38.45 x 16.5 mm
Kõrvaklapi kaal4 g
Laadimiskarbi mõõtmed54.5 x 49.6 mm
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
164 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.