Earphones TWS EarFun Free Pro 2, ANC (black)

Earfun
Tootekood: TW303B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
45.10 €

TWS EarFun Free Pro 2 kõrvaklapid

EarFun Free Pro 2 on mitmekesised TWS kõrvaklapid, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti ja mugavust. Need on varustatud 6mm kõlaritega ja pakuvad QuietSmart 2.0 hübriid ANC mürasummutust ning neil on kuni 6 mikrofoni, et saaksite mugavalt telefoniga rääkida. Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse ühenduse ning sisseehitatud puutetundlikud paneelid võimaldavad kiiret juurdepääsu kõigile kasulikele funktsioonidele. Kõrvaklappide tööaeg koos laadimiskohvriga ulatub 30 tunnini.

QuietSmart 2.0 mürasummutus

Isolate yourself from annoying noise. EarFun Free Pro 2 kõrvaklapid toetavad QuietSmart 2.0 hübriid ANC mürasummutustehnoloogiat, mis filtreerib tõhusalt välja keskkonnahelid kuni 40dB. See teeb neist ideaalsed erinevates olukordades - näiteks tööl või reisides. Ütle hüvasti häirivatele helidele ja keskendu järgmisele podcast'i episoodile või oma lemmiklaulude detailidele!

Suurepärane helikvaliteet

Koge, kui hästi võivad kõlada laulud, mida armastad kuulata. Free Pro 2 on varustatud dünaamiliste 6mm kõlaritega, mis pakuvad erakordselt selget heli, rikkalikku detaili, täiuslikku harmooniat ja tugevat bassi. Need pakuvad ka uskumatult madalat moonutust. Pane selga oma uued kõrvaklapid, käivita oma lemmikplaylist ja avasta muusika maagia uuesti!

Mugavad telefonikõned

Nüüd saad telefoniga rääkida ilma igasuguste probleemideta, isegi mürarikkas keskkonnas, nagu rahvarohkes bussis, kaubanduskeskuses või supermarketis. Igal kõrvaklapil on 3 sisseehitatud mikrofoni, mis salvestavad sinu häält täpselt. Free Pro 2 toetavad ka ENC mürasummutust. Seega saavad nad tagada kristallselge heli vestluste ajal - veendudes, et teine inimene kuuleb iga su sõna täpselt.

Unustamatu mugavus

Nautige mugavat sobivust. Kõrvaklapid istuvad kindlalt ja püsivad paigal, isegi kui oled liikvel või treenid. Iga kõrvaklap kaalub vaid 4.1 grammi. Need on ka IPX5 veekindlad, mistõttu on need kaitstud vihma- või higi tilkade eest. Komplekt sisaldab ka vahetatavaid kõrvaklappide otsikuid 4 suuruses (XS, S, M ja L) ning spetsiaalseid kõrvaklappide konksusid 3 suuruses (S, M ja L). See võimaldab sul kohandada Free Pro 2 veelgi enam ja anda neile rohkem stabiilsust.

Tööaeg kuni 30 tundi

Ära muretse, et pead kõrvaklappe liiga tihti laadima. Free Pro 2 suudavad mängida muusikat kuni 6 tundi ühe laadimisega (kui ANC mürasummutus on välja lülitatud). Leiad ka mugava alumiiniumisulamist kotikese, mis pikendab seda aega umbes 30 tunnini. Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist. Nende tööks kulub vaid umbes 10 minutit, et need töötaksid 2 tundi! Veelgi enam, kotti saab laadida nii USB-C kaabli kui ka juhtmevabalt.

Lihtsalt mõned puudutused

Kõrvaklappide kasutamine on uskumatult lihtne ja mugav - sa ei pea iga kord telefoni järele ulatama. Free Pro 2-l on sisseehitatud puutetundlikud paneelid, millega saad näiteks peatada ja jätkata esitust, vahetada laule, vastata ja tagasi lükata kõnesid, lõpetada kõne, aktiveerida häälassistendi, valida režiime ja isegi reguleerida helitugevust. Nüüd on kõik, mida vajad, otse sinu sõrmede ulatuses!

Bluetooth 5.2

Free Pro 2 on varustatud edasijõudnud AIROHA AB1562A kiibiga ja toetavad kaasaegset Bluetooth 5.2, pakkudes madalamat energiatarbimist ning kiiret, stabiilset ja usaldusväärset edastust. Lisaks ühendub iga kõrvaklapid valitud seadmega iseseisvalt, võimaldades sul neid vabalt kasutada erinevates konfiguratsioonides. Seal on ka mängurežiim, mis tagab madala latentsuse umbes 80ms. Nautige sujuvat mängimist ja saavutage suurepärane võit!

Karbis

Free Pro 2 kõrvaklapidLaadimiskohverKõrvaklappide otsikud (XS, S, M, L)Kõrvaklappide konksud (S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
BrändEarFun
NimiFree Pro 2
mudelTW303B
VärvMust
Driver6mm
Mikrofoni arv6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth sagedus2.402-2.48GHz
Bluetooth edastusvõimsus<7dBm
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 15m (ilma takistusteta)
Aku maht2x 35mAh (kõrvaklapid), 420mAh (koti)
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1h
Koti laadimisaegUmbes 2h (USB-C kaabel) / umbes 3.5h (juhtmevaba laadija)
EsitusaegANC mürasummutamine välja: kuni 6h / kuni 30h koos kotiga; ANC mürasummutamine sisse: kuni 5h / kuni 25h koos kotiga; (Tööaeg sõltub helitugevuse tasemest ja helisisu tüübist)
SisendDC 5V / 1A
VeekindelIPX5
Mõõtmed66.6x25x28.5mm
Kaal38g
Ühe kõrvaklapi kaal4.1g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
122 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.