Earphones TWS EarFun Free Pro 3, ANC (black)

Earfun
Tootekood: TW400B
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
61.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS EarFun Free Pro 3 kõrvaklapid, ANC (must)

Otsid usaldusväärseid kõrvaklappe, mis saavad sind peaaegu igal pool saata? EarFun seade on sinu jaoks ideaalne! Need eristuvad pika tööajaga (kuni 33 h!), mürasummutuse ja mis kõige tähtsam, üllatavad sind oma erakordse heliga. Lisaks on neil lihtne juhtimine. Vaata, millega veel EarFun kõrvaklapid sind üllatada saavad!

Earfun/TW400B/1

Usaldusväärne traadita ühendus

EarFun kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades, seega kasutavad nad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, et saaksid olla kindel kiire, stabiilse ja häireteta ühenduse osas. Mis veelgi enam, kõrvaklappide ühendamine valitud seadmega on väga lihtne ja kiire. Lisaks, kui nad ei ole ühendatud ühegi seadmega, lülituvad nad automaatselt välja pärast 10 minutit, et energiat säästa.

Earfun/TW400B/11

Kasutusmugavus

EarFun seade üllatab sind suurepärase helikvaliteediga, kuna nad kasutavad kaasaegset tehnoloogiat. Mürasummutuse funktsiooniga varustatud, suudavad nad tasandada helisid kuni 43 dB! See võimaldab sul keskenduda sellele, mis on kõige olulisem - sinu lemmiklugudele. Lisaks võimaldavad need kõrvaklapid sul vabalt telefoniga rääkida, kuna need on varustatud kuni 6 mikrofoniga. Ja tänu oma kergele kaalule on neid väga mugav kasutada.

Earfun/TW400B/9

Lihtne juhtimine

Mis eristab EarFun kõrvaklappe, on nende lihtne juhtimine. Kõik kõige olulisemad funktsioonid on sul käeulatuses! Ainult mõne klõpsuga kõrvaklappidel saad sa vahetada lugu, suurendada või vähendada helitugevust, aktiveerida mürasummutuse või vastata kõnele, teiste seas. Hääleassistent on samuti sinu käsutuses. Sa saad ka alla laadida EarFun rakenduse oma telefonile, mis annab sulle juurdepääsu rohkematele funktsioonidele ja seadme isikupärastamisele.

Earfun/TW400B/13

Pikk tööaeg

Kas muretsed, et sinu kõrvaklapid kaotavad kiiresti oma energia? EarFuniga saad need hirmud kõrvale jätta! Kui ANC funktsioon on välja lülitatud, ulatub nende tööaeg kuni 7.5 h - kuid sa saad seda pikendada kuni 33 h laadimiskarbi abil. ANC sisse lülitatuna ulatub see aeg vastavalt 6 ja 27 h. Mis veelgi enam, kõrvaklapid on varustatud LED-indikaatoriga, mis näitab, millal seade töötab. EarFun seadme energia on otsas? Sa saad selle taastada vaid 1.5 h jooksul! Sa saad ka laadida karpi traadita laadijaga - täieliku energia taastamise aeg sel juhul on 3.5 h.

Earfun/TW400B/12

Komplektis

EarFun Free Pro 3Laadimiskarp Silikoonkatted (XS, S, M, L, XL)Klambrid (S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelTW400B
Bluetooth versioonV5.3
Bluetooth sagedus2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth profiilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth edastusvõimsus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe

Toote saadavus

Tallinn
Järveotsa esindus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
56 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.