Earphones TWS EarFun Free Pro 3, ANC (white)

Earfun
Tootekood: TW400W
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: biały
Hind
61.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS EarFun Free Pro 3 kõrvaklapid, ANC (valge)

Kas otsite usaldusväärseid kõrvaklappe, mis saaksid teiega peaaegu igal pool kaasas olla? EarFun seade on teie jaoks ideaalne! Need eristuvad pika tööajaga (kuni 33h!), mürasummutusega ja, mis kõige tähtsam, üllatavad teid oma erakordse heliga. Lisaks on neil lihtne juhtimine. Vaadake, millega veel EarFun kõrvaklapid teid üllatada võivad!

Earfun/TW400W/1

Usaldusväärne traadita ühendus

EarFun kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades, seega kasutavad nad Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, nii et võite olla kindel kiirest, stabiilsest ja häireteta ühendusest. Veelgi enam, kõrvaklappide seadmega sidumine on väga lihtne ja kiire. Lisaks, kui need ei ole ühendatud ühegi seadmega, lülituvad nad automaatselt välja pärast 10 minutit, et energiat säästa.

Earfun/TW400W/11

Mugav kasutamine

EarFun seade üllatab teid suurepärase helikvaliteediga, kuna nad kasutavad kaasaegset tehnoloogiat. Mürasummutuse funktsiooniga on nad võimelised tasandama helisid kuni 43 dB! See võimaldab teil keskenduda sellele, mis on kõige olulisem - teie armastatud laulud. Lisaks võimaldavad need kõrvaklapid vabalt telefoniga rääkida, kuna need on varustatud kuni 6 mikrofoniga. Ja tänu oma kergele kaalule on neid väga mugav kasutada.

Earfun/TW400W/9

Lihtne juhtimine

EarFun kõrvaklappide eripära on nende lihtne juhtimine. Kõik kõige olulisemad funktsioonid on teie sõrmede otsas! Ainult paar klikki kõrvaklappidel ja saate vahetada laulu, suurendada või vähendada helitugevust, aktiveerida mürasummutuse või vastata kõnele, teiste seas. Teie käsutuses on ka hääleassistent. Samuti saate oma telefonile alla laadida EarFun rakenduse, mis annab teile juurdepääsu rohkematele funktsioonidele ja riistvara isikupärastamisele.

Earfun/TW400W/12

Pikk tööaeg

Kartes, et teie kõrvaklapid kaotavad kiiresti oma energia? EarFuniga võite need mured kõrvale jätta! ANC funktsioon välja lülitatuna ulatub nende tööaeg kuni 7,5 h - kuid saate seda laadimiskarbi abil pikendada kuni 33 h. ANC sisse lülitatuna ulatub see aeg vastavalt 6 ja 27 h. Veelgi enam, kõrvaklapid on varustatud LED-indikaatoriga, mis näitab, kui seade töötab. EarFun seadme energia on otsas? Saate selle taastada vaid 1,5 h jooksul! Samuti saate laadida karpi traadita laadijaga - täieliku energia taastamise aeg on sel juhul 3,5 h.

Earfun/TW400W/8

Kaasas

EarFun Free Pro 3Laadimiskarp Silikoonist otsikud (XS, S, M, L, XL)Klambrid (S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaEarFun
mudelTW400W
Bluetooth versioonV5.3
Bluetooth sagedus2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth profiilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth edastusvõimsus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Värvusbiały
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
40 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.