Earphones TWS Edifier HECATE GX07, ANC (yellow)

Edifier
Tootekood: GX07YELLOW
Hind
71.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier TWS HECATE GX07 kõrvaklapid

Viige oma mängimine täiesti uuele tasemele Edifier GX07 mänguklappidega. Need pakuvad 2 töörežiimi ja hübriid ANC mürasummutust. Veelgi enam, need edastavad kristallselget heli ja on tõhusalt toidetud kuni 26 tunni tööajaga.

Kristallselge heli

Klapid kasutavad 8 mm draivereid ja toetavad HD helikoodekeid (AAC, LHDC). Veelgi enam, neil on ülim akustiline konfiguratsioon ja laiendatud heliväli. Kõik see aitab kaasa kõrge kvaliteediga, detailirikka heli saavutamisele. Muusikamood toob teie muusikaelamuse täiesti uuele tasemele!

Eriti mängijatele

Kogege tõelist immersiooni Edifier GX07-ga! See kasutab erilist efekti, et võimendada sammude ja püssipaukude heli, andes teile eelise oma vastaste ees! Klappidel on ka väga madal latentsus (60 ms), tagades video ja heli täiusliku sünkroniseerimise. Aktiveerige mängurežiim, et saada parim mängukogemus!

Edasiarenenud mürasummutamine

Klapid on varustatud 6 mikrofoni (igaühes 3) ja hübriid ANC mürasummutustehnoloogiaga. Need suudavad vähendada ümbritsevat müra kuni -38 dB. Saate ka vahetatavaid kummiribasid 3 suuruses tõelise mugavuse saavutamiseks. Samuti on olemas Ambient Sound režiim, mis võimaldab teil kuulda kõike, mis teie ümber toimub - isegi muusika kuulamise või mängimise ajal.

Efektiivne suhtlemine

Online-mängudes on täpse ja kiire suhtlemise väärtust raske üle hinnata. Havit rahuldab mängijate vajadusi kaasaegsete lahendustega. Igal klapil on 3 sisseehitatud mikrofoni, mis tõhusalt kogub teie häält ja edastab selle teie vestluspartneritele. Veelgi enam, mürasummutamine tagab, et saate rääkida mürarikkates ja rahvarohketes kohtades.

Tõhus toide

Seadmed saavad toite võimsatest akudest, mis pakuvad kuni 5 tunni aku kasutusaega (kuni 6,5 tundi, kui ANC on välja lülitatud). Laadimiskarp pikendab seda aega vastavalt 20 ja 26 tunnini. Taaskasutatav toiteallikas toetab kiire laadimise tehnoloogiat. See tähendab, et kui laadite seda 15 minutit, salvestavad nad energiat veel 2 tunni kasutamiseks.

Rohkem kontrolli rakenduse kaudu

Soovite rohkem kontrolli oma seadmete toimivuse üle? Laadige tasuta Edifier Connect rakendus Google Playst või App Store'ist alla! Rakenduse kaudu saate nimetada oma seadmeid, muuta seadeid ja valida töörežiimi. Rakendusest saate ka aktiveerida In-ear Detection ja reguleerida oma klappide automaatse väljalülitamise aega.

Funktsionaalne, kaasaegne disain

GX07 on loodud ülimoodsas stiilis. Futuristlik, originaalne disain koos RGB taustvalgustusega annab neile ainulaadse mängulise iseloomu. Karp kasutab induktiivseid Hall-andureid, mis muudab avamise väga lihtsaks ja mugavaks. Klappe on võimalik kasutada ka puutetundlike paneelide kaudu. Panustage kvaliteedi ja funktsionaalsuse kombinatsiooni koos erakordse disainiga! Valige Edifier GX07!

Komplekt sisaldab

Tehnilised andmed

KlapidLaadimiskarp3 x vahetatavad kummiribad (suurus S, M ja L)LaadimiskaabelKateKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelGX07
VärvKollane
Tööaeg (mürasummutamine sisse)Kuni 5 h (klapid) + 15 h (karp)
Tööaeg (mürasummutamine välja)Kuni 6,5 h (klapid) + 19,5 h (karp)
Sisend5 V 200 mA (klapid), 5 V 1 A (karp)
Draiverid8 mm
Bluetooth versioon5.0
Bluetooth profiilidHFP, A2DP, AVRCP
UlatusKuni 10 m
VeekindelIP54
HelikoodekidSBC, AAC, LHDC
Frekvenresponse20 Hz - 20 kHz
SPL94 ±3 dBspL(A)
LaadimisportUSB-C
LaadimisaegUmbes 1 tund (klapid), umbes 1 tund (karp)
Impedants24Ω
Mikrofonid6 (igaühes 3)
RakendusEdifier Connect
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
36 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.