TWS Edifier X3 Lite Headphones (gray)

Edifier
Tootekood: X3LITEGREY
  • Värvus: Hall
Hind
24.15 €

Edifier X3 Lite TWS kõrvaklapid (hall)

Edifier X3 Lite'iga armud oma lemmiklauludesse uuesti! 6-millimeetriste draiveritega varustatud kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, reproduktsiooni iga detailiga uskumatult selgelt. Nende töö kestus koos laadimiskohvriga ulatub 24 tunnini ühe laadimisega, ja madal latentsus võimaldab sul täielikult mängu süveneda. Kõrvaklappide kasutamist lihtsustavad intuitiivsed puutetundlikud paneelid. Sisseehitatud mikrofonid koos mürasummutussüsteemiga võimaldavad sul vabalt rääkida, olenemata sellest, kus sa oled. Veekindel disain (IP55) võimaldab sul nautida oma lemmikmuusikat isegi intensiivsete treeningute ajal jõusaalis või vihmasel päeval joostes.

Valmistatud rääkimiseks

Nüüd saad rääkida telefoniga, kus iganes sa oled! Tänu nutikale mürasummutustehnoloogiale ja igas kõrvas olevatele sisseehitatud mikrofonidele saad vabalt rääkida isegi lärmakates keskkondades, teades, et su hääl on kõnekaaslasele ideaalselt kuuldav. Olgu sa kohvikus, raudteejaamas või rahvarohkes metroos, nüüd saad olla kindel, et miski ei sega sinu vestlust!

Armasta muusikat

Avasta muusika uus dimensioon! 6 mm dünaamiliste draiveritega varustatud kõrvaklapid pakuvad hämmastava kvaliteediga heli. Need pakuvad rikkalikku heli, mis on täis detaile ja sügavust, mis võimaldab sul avastada uusi nüansse oma lemmiklauludes. Kuid see ei peatu siin! Erakordne Edifier Connect rakendus võimaldab sul reguleerida ekvalaiserite seadeid vastavalt muusikažanrile, mida kuulad. Klassika, pop, klassikaline või rock on sinu käsutuses!

Kuni 24 tundi muusikat

Kuuled muusikat nii kaua kui soovid. Edifier X3 Lite suudab ühe laadimisega mängida muusikat kuni 6 tundi. See on piisavalt aega, et teha telefonikõnesid, kuulata audioraamatuid või oma lemmiklaule reisides või treenides. Laadimiskohver on samuti kaasas, millega saad pikendada kõrvaklappide tööaega kuni 18 tunni võrra. Täielik laadimine võtab aega umbes 1,5 tundi.

Bluetooth 5.3

Ühendusprobleemid on minevik! Bluetooth 5.3 vastutab stabiilse ja kiire ühenduse eest valitud seadmega, nii et saad vabalt kuulata oma lemmiklaule, muretsemata segamise ja viivituste pärast. Edifier X3 Lite pakuvad ka erilist mängurežiimi, mis tagab äärmiselt madala latentsuse 60 ms, võimaldades sul nautida täiuslikku heli ja video sünkroniseerimist.

Veekindel disain

Las su muusika saadab sind isegi äärmuslikes tingimustes! IP55 taseme veekindel disain teeb X3 Lite kõrvaklappidest valmis igaks väljakutseks. Need ei karda vihmapiisku, higi ega juhuslikke pritsmeid! Nüüd saad kuulata muusikat isegi intensiivse treeningu ajal jõusaalis või jalgrattamatkal vihmasel päeval.

Rohkem rakendustega

Kas soovid isikupärastada oma kõrvaklappide toimimist? Laadi alla Edifier Connect või Edifier ConneX rakendus ja saa veelgi rohkem võimalusi! Nende abil saad jälgida oma kõrvaklappide laadimist, valida 4 saadaval olevat ekvalaiseri seadet ja leida oma kõrvaklappe, kasutades helisignaali, mille saad aktiveerida oma telefoni tasemelt. Rakendused võimaldavad sul ka kohandada puutetundlike paneelide funktsioone vastavalt oma vajadustele.

Kaasas

kõrvaklapidlaadimiskohver3 paari vahetatavaid kummiribasidUSB-C laadimiskaabelkasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelX3 Lite TWS
VärvHall
TööaegKuni 6h (kõrvaklapid) + 18h (laadimiskohver)
Laadimisaeg1,5h
Bluetoothi versioon5.3
Ulatus10 m
Bluetoothi protokollidA2DP, AVRCP, HFP
MuunduridΦ6 mm
Frekvenresponse20Hz-20kHz
SPL94dB±3dB (A)
HelikoodSBC
VeekindelIP55
LaadimisliidesUSB-C
Sisend5V 200 mA (kõrvaklapid) 5V 1A (laadimiskohver)
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX
Kaal ühe kõrvaklapi kohta4 g

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
79 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.