Earphones TWS Haylou Moripods ANC (white)

Haylou
Tootekood: MORIPODSWHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
34.10 €

TWS Haylou Moripods ANC kõrvaklapid

Otsid kergeid ja mugavaid kõrvaklappe, mis pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja vähendavad müra? Valige Haylou Moripods ANC, mis pakuvad ANC müra vähendamist kuni -30dB ja on varustatud 10mm dünaamiliste draiveritega. Nautige kuni 30 tundi mängimisaega (koos laadimiskarbiga) ja unustage ühenduvusprobleemid Bluetooth 5.2 abil. Saate ka vabalt telefoniga rääkida.

ANC müra vähendamine

Haylou'ga kuulete ainult seda, mida soovite kuulda. Kõrvaklapid toetavad ANC müra vähendamist kuni -30dB. Nii et saate unustada tüütu müra ja keskenduda helide maagiale! Samuti on olemas 3 mängerežiimi: müra vähendamine, standard ja läbipaistev. See võimaldab teil kohandada kõrvaklappe veelgi paremini oma ootustele ja otsustada, kas soovite täielikult müra välja lülitada või kuulata muusikat, kaotamata sidet ümbritseva keskkonnaga.

Heli kõrgeimal tasemel

Kogege, kui hästi võivad kõlada teie lemmiklaulud. Kõrvaklapid on varustatud suurte, dünaamiliste 10mm draiveritega ning nad toetavad ka AAC koodekit. Tulemuseks on selge, rikkalikult detailne heli, sügavad, võimsad bassid ja kõrva hellitavad kõrged helid. Need rõhutavad ka suurepäraselt vokaalide heli. Moripods ANC abil avastate oma lemmiklaulud uuesti!

Need tõestavad end telefonikõnede ajal

Moripods ANC pakuvad teile kõrgekvaliteedilist heli mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ajal. Need on varustatud suurepärase kvaliteediga mikrofonidega ja toetavad DSP müra vähendamist, seega salvestavad nad teie häält fantastiliselt, samal ajal kui kõrvaline müra elimineeritakse. Kaubanduskeskus, rong või buss - nüüd saate vabalt telefoniga rääkida, kus iganes te olete.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Viivitamatu ühendus, suurenenud stabiilsus ja kõrge häirekindlus - need on vaid mõned edasijõudnud Bluetooth 5.2 tehnoloogia eelised. Ütlege hüvasti signaaliprobleemidele! Moripods ANC kõrvaklapid pakuvad teile usaldusväärset juhtmevaba ühendust. Samuti saate kasutada spetsiaalset mängurežiimi, mis pakub veelgi madalamat latentsust. Nautige dünaamilist mängimist ja saavutage eelise juba alguses!

Veelgi pikem tööaeg

Kuulake katkematult oma lemmiklaulude kodus, tööl ja reisides. Ärge muretsege, et teie kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti ja rikuvad teie tuju! Moripods ANC võimaldavad teil muusikat mängida umbes 8 tundi, kui kasutate müra vähendamist, või kuni 9 tundi, kui lülitate selle välja. Kaasasolev laadimiskarp võimaldab teil seda aega pikendada vastavalt 30 või 33 tunnini.

Disainitud teie mugavuse nimel

ANC Moripods on uskumatult mugavad ja kerged - kaaludes vaid 3,9g igaühe kohta. Need püsivad teie kõrvades stabiilselt ega kuku välja. Leiate ka 3 paari vahetatavaid kõrvatippe 3 suuruses, et saaksite kõrvaklappe veelgi paremini kohandada oma vajaduste ja harjumustega. Pühendatud karp on eristuv oma mati pinna poolest, mis on äärmiselt meeldiv puudutada. Moripods ANC on samuti ühilduvad Androidi ja iOS-iga.

Olulised funktsioonid käeulatuses

Nautige kõrvaklappide mugavust - Haylou'ga on kõik, mida võite vajada, alati käeulatuses. Te ei pea iga kord oma nutitelefoni otsima! Moripods ANC-l on sisseehitatud praktilised puutetundlikud paneelid, nii et vaid mõne puudutusega saate näiteks peatada või jätkata esitust, vastata või tagasi lükata kõne, lõpetada kõne, valida müra vähendamise režiimi, vahetada laulu või aktiveerida mängurežiimi.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabel (USB-C)Vahetatavad kõrvatipud (3 paari, S / M / L)Kasutusjuhend
BrändHaylou
mudel Moripods ANC
VärvValge
Draiver10mm
Bluetoothi versioon5.2
UlatusKuni 10m (avatud ruumis, ilma takistusteta)
LaadimisliidesUSB-C
TööaegANC müra vähendamine välja: u. 9h (kõrvaklapid) + 24h (karp); ANC müra vähendamine sisse: u. 8h (kõrvaklapid) + 22h (karp);
Kõrvaklappide aku maht43mAh
Karbiku aku maht310mAh
Kõrvaklappide laadimisaegU. 1,5h
Karbiku laadimisaegU. 2,5h
HelikoodekidSBC, AAC
Toetatud protokollidA2DP, AVRCP, HFP
ÜhilduvusAndroid, iOS

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
53 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.