Earphones TWS Mcdodo B04 Series HP-3290 (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-3290
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
22.90 €

Kõrvaklapid TWS Mcdodo B04 seeria HP-3290 (must)

Naudi kvaliteetset heli ja mugavust lemmiklugude kuulamisel. Mcdodo kõrvaklapid paistavad silma oma ergonoomilise disaini ja pika mänguaega, ning 13-millimeetrised kõlarid tagavad fantastilise helikvaliteedi. Lisaks tagab Bluetooth 5.3 ühenduvus usaldusväärse signaali edastamise, samas kui kaas, millel on sisseehitatud ekraan, võimaldab sul igal ajal kontrollida aku taset.

Viimistletud Igas Detailis

Kõrvaklappide kaas on varustatud praktilise silikoonist rihmaga, mis võimaldab sul neid käele riputada või näiteks kotti kinnitada. Nii ei pea sa muretsema nende kadumise pärast! Lisaks on kõrvaklapid väga mugavad ja sobivad hästi kõrva – need ei kuku välja ega tekita ebamugavat survet. Pakendis on ka 3 paari vahetatavaid kõrvatippe (suurustes S, M ja L) – vali need, mis sulle kõige paremini sobivad.

Pikk Aku Eluiga

Kõrvaklapid suudavad mängida muusikat umbes 6 tundi, ja spetsiaalne kaas suudab seda aega pikendada kuni 24 tunnini. Nende laadimine ei võta kaua aega – ainult umbes 1,5 tundi. Nii saad kiiresti tagasi oma lemmiklugude kuulamise juurde! Samuti ei pea sa muretsema, et sinu seadmed ootamatult alt veavad. Kaas on varustatud sisseehitatud LED-ekraaniga, mis näitab praegust aku taset nii kaasas kui ka igas kõrvaklapis. Nii tead alati, millal seadet laadima panna!

Kvaliteetne Helikvaliteet

Sinu lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste kõlaritega ja neil on sisseehitatud kvaliteetsed helide dekodeerimise ringid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi kõrge truudusega. Naudi loomulikku heli, võimsat bassi ja selgeid kõrgeid toone – McDodo abil avastad muusika maagia uuesti.

Bluetooth 5.3

Ütle hüvasti viivitustele ja muudele signaaliprobleemidele. McDodo kõrvaklapid kasutavad kaasaegset Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab sujuva ja stabiilse edastuse peaaegu igas olukorras. Sa saad neid edukalt kasutada mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka filmide vaatamiseks ja mängude mängimiseks, näiteks!

Puutejuhtimine

Ei ole nutitelefoni käepärast? Pole probleemi – sisseehitatud puuteplaadid võimaldavad mugavat kõrvaklappide kasutamist ja lihtsat juurdepääsu peamistele funktsioonidele. Sa saad neid kasutada näiteks hääleassistentide aktiveerimiseks, lugude vahetamiseks, esituse peatamiseks või kõnedele vastamiseks.

IPX4 Veekindlus

Tänu IPX4 veekindlusele toimivad kõrvaklapid suurepäraselt paljudes rakendustes. Sa ei pea neid ära panema, kui treenid või vihmas välja lähed – nad ei karda veetilku ega higi.

Karbis

KõrvaklapidKaasVahetatavad kõrvatipud (S, M, L)RihmUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

 

TootjaMcdodo
mudelHP-3290
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
Aku maht35 mAh x2 (kõrvaklapid), 400 mAh (kaas)
Aku eluigaUmbes 6 h (kuni 24 h laadimiskaanega)
MaterjalPC + ABS
Kaal35 g
VeekindlusIPX4

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
95 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.