Earphones TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 (pink)

Mcdodo
Tootekood: HP-7882
  • Värvus: Roosa
Hind
25.70 €

TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 kõrvaklapid (roosa)

Naudi fantastilist helikvaliteeti TWS Mcdodo Dynamic HP-7882 kõrvaklappidega! Puutetundlik juhtimine muudab kõrvaklapid lihtsaks kasutada ning seadme kerge disain tagab täieliku mugavuse. HP-7882 on ühilduvad 99% seadmetega, muutes need äärmiselt mitmekülgseks. Mcdodo kõrvaklapid on mitte ainult funktsionaalsed, vaid näevad ka suurepärased välja oma lihtsa ja elegantse disainiga.

Kõrge kvaliteediga heli

Avasta oma lemmiklugude varem tähelepanuta jäänud detailid! HP-7882 kõrvaklapid pakuvad HiFi-tasemel kvaliteeti, tagades heli selguse ja parema kuulamiskogemuse. Lisaks võimaldab mürasummutuse funktsioon sul süveneda kuulamisse ja mugavalt telefonikõnesid teha. Sa ei pea enam muretsema, et su kõneleja ei kuule sind!

Kasutusmugavus

Dynamic HP-7882 kõrvaklappe juhitakse puutetundlikult. Vasaku kõrvaosa topeltklõpsamine aktiveerib häälassistendi, ja sama kõrvaosa hoidmine 1,5 sekundit võimaldab sul tühistada hetkel mängitava laulu. Parema kõrvaosa kahekordne klõps paneb laulu pausile või jätkab seda, ja selle hoidmine 1,5 sekundit võimaldab järgmise laulu mängimist. Samuti võimaldab mõlema kõrvaosa samaaegne topeltklõpsamine vastata ja katkestada kõnesid. Kasutamine on lihtne, kiire ja mugav!

Kasutusmugavus

Ühe kõrvaklapi kaal on vaid 4g. Kerge ja ergonoomiline disain tähendab, et isegi pikaajaline seadme kasutamine ei põhjusta ebamugavust! IPX4 kaitse tagab veekindluse, nii et saad kasutada kõrvaklappe vihma või intensiivse treeningu ajal muretult. HP-7882 on ka tolmukindlad. Kõrvaklapid ühenduvad automaatselt sinu seadmega, kui avad karbi. Kõrvaklappide tagasi panemine ja karbi sulgemine katkestab need automaatselt.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab stabiilse ja häirivaba edastuse kuni 10 meetri kaugusele! Sa saad nautida muusikat, filme ja mänge takistusteta.

Pikaajaline kasutus

Sa saad HP-7882 kasutada katkematult umbes 5 tundi - pärast seda pane see tagasi karpi, mis suudab seadet veel 4 korda laadida, võimaldades lisaks 20 tunni kasutamist. Üks täislaadimine karbist on piisav, et kasutada kõrvaklappe kuni nädal! Kõrvaklappide täielikuks laadimiseks kulub 1,5 tundi ja laadimine toimub juhtmevabalt. Ooteolekus kestavad kõrvaklapid kuni 150 tundi.

Mõeldud disain

Sa saad lihtsalt kontrollida aku taset karbi ekraanilt. Intensiivne roheline näitab, et seade on täielikult laetud. Pehme roheline näitab, et kõrvaklapid on laetud 60 kuni 100%. Kahvatu roheline näitab laadimist 33 kuni 66%. Must, seevastu, tähendab, et aku tase on 0%.

Mitmekülgsus

Mcdodo brändi kõrvaklapid on ühilduvad IOS, Windows ja Androidiga. Sa saad need ühendada telefonide, arvutite ja sülearvutitega - igasuguste seadmetega, mis toetavad Bluetooth tehnoloogiat. See muudab HP-7882 kõrvaklapid kasutatavaks kuni 99% seadmetega. Võimalused on lõputud!

Komplektis:

Kõrvaklapid Laadimiskarp Kasutusjuhend
Tootja Mcdodo
Mudel HP-7882
Bluetooth versioon 5.0
Muundur 13 mm
Ulatus kuni 10 m
Veekindel IPX4
Kõrvaklapi aku maht 30 mAh / 5 V
Karbiga aku maht 300 mAh / 5 V
Mängimise aeg 5 tundi
Laadimisaeg 1,5 tundi
Liides Type-C
Värv Roosa

Tehnilised andmed

VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.