Earphones TWS Mcdodo Lite HP-8031 (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-8031
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.60 €

Mcdodo TWS kõrvaklapid Lite juhtmevabad kõrvaklapid HP-8031

Kuulake mugavalt muusikat kodus, tööl või reisides, nautides suurepärast helikvaliteeti. TWS Mcdodo HP-8031 kõrvaklapid üllatavad teid oma selge ja loodusliku heliga ning kuni 25 tunni (koos laadimiskohvriga) tööajaga. Need eristuvad ka kerge, ergonoomilise disaini ja IP54 veekindlusega. Veelgi enam, Bluetooth 5.0 ühenduvus tagab stabiilse edastuse ning sisseehitatud müratõkestavad mikrofonid võimaldavad teil vabalt telefoniga rääkida.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti ja takistavad teid oma lemmiklaulude või taskuhäälingute kuulamisel. Täiesti laetud Earbuds Lite HP-8031 suudavad mängida muusikat umbes 5 tundi ning kaasasolev kohver võimaldab seda aega pikendada umbes 25 tunnini. See tähendab isegi täielikku päeva kasutamist! Kõrvaklappide laadimine ei võta kaua aega - umbes 1,5 tundi on piisav.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Nautige kiiret ja stabiilset juhtmevaba ühendust, mida pakub Bluetooth 5.0 tehnoloogia. Ulatus kuni 10m, lai ühilduvus, suurem vastupidavus häiretele - need on vaid mõned eelised! Saate hõlpsasti paarida kõrvaklapid enamikku Android, iOS või Windows seadmeid ning kasutada neid eraldi või mõlemaid korraga. Lisaks, kui olete need paarinud, ühenduvad Earbuds Lite HP-8031 automaatselt iga järgmise korra puhul.

Kerged nagu sulg

Kuulake muusikat nii kaua, kui soovite, muretsemata ebamugavuste pärast. Mcdodo kõrvaklapid kaaluvad vaid 4g - te ei tunne isegi, et need on teie kõrvades. Veelgi enam, need sobivad ideaalselt kõrva kanalisse ja ei kuku välja - isegi kui te treenite või lihtsalt liigute palju. Earbuds Lite HP-8031 on ka uskumatult mugavad ja IP54 veekindlad - need ei karda higi või vihma tilku! Kõrvaklapid on varustatud ka mugavate puutetundlike paneelidega.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskohverLaadimiskaabel (USB-C)Kasutusjuhend
BrändMcdodo
Mudeli numberHP-8031
VärvMust
Bluetoothi versioon5.0
UlatusKuni 10m
Kohvri aku maht320mAh
Kõrvaklapi aku maht30mAh
LaadimisaegUmbes 1.5h
LaadimisliidesUSB-C
TööaegUmbes 5h (kõrvaklapid) + 20h (laadimiskohver)
VeekindelIP54
Mõõtmed58x49.5x24.5mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
102 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.