TWS QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro Headphones, ANC (black)

Qcy
Tootekood: HT10PROBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
37.65 €

TWS QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro kõrvaklapid, ANC (must)

Sukeldu detailirohkesse helisse QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro abil. QCY juhtmevabad kõrvaklapid pakuvad kristallselget heli, mida kinnitab Hi-Res Audio, ja kasutavad LDAC koodekit. Veelgi enam, nad vähendavad tõhusalt ümbritsevat müra - saad teha telefonikõnesid ilma segaduse pärast muretsemata. Lisaks toetavad nad Bluetooth 5.3 ja saavad samal ajal ühendada 2 seadet. Vaata, mida veel saad võita.

Sukeldu muusikasse

Kõrvaklapid kasutavad HiFi 5 DSP tehnoloogiat täiuslikuks helitöötluseks. Sa saad nautida ka sügavat bassi optimaalsel tasemel. Veelgi enam, nende ergonoomiline disain on täpselt kohandatud sinu kõrva kanali järgi, tagades täpse sobivuse. Lisaks muudab täpne EQ seadistus iga heli elavaks rikkaliku detailiga.

Veel parem heli LDAC koodekiga

Koge heli puhtaimas vormis. Kõrvaklapid toetavad LDAC koodekit, mis tähendab signaali edastust 990 kbps ja näidustustaset kuni 96 kHz / 24 bitti. Selle tulemusena saad nautida täisresolutsiooniga heli ja täpselt peegeldatud heli igas noodis.

Kristallselged kõrged helid

Tunne erinevust QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro abil. Kõrvaklappe on korduvalt häälestanud akustikaeksperdid, mis on andnud tulemuseks laia kõrge helikõveruse ja kõrgema resonantssageduse. Lisaks on kõrvaklapi suurust vähendatud 46% - võrreldes teiste mudelitega, nii et saad nautida lõputut mugavust.

Peen disain kasutaja mugavuseks

Kõrvaklapid eristuvad 50° kumerast disainist, mis võimaldab mugavat kasutamist pikka aega ja stabiilsust - sa ei pea muretsema, et need kukuvad kõrvadest välja. Lisaks kaalub iga kõrvaklapp umbes 4 g ning ergonoomiline disain ei põhjusta survet, nii et sa ei tunnegi, et kannad neid.

Täiuslikult tasakaalustatud heli

Kõrvaklapid kasutavad kunstlikul intelligentsusel põhinevat mürasummutustehnoloogiat. Kasutades spetsiaalset kiipi, vähendavad nad tõhusalt välist müra, kohandades selle taset individuaalselt iga kõrva jaoks. Selle tulemusena tasakaalustavad nad tõhusalt survet suurema mugavuse saavutamiseks.

ANC müravähendus

QCY AilyBuds Pro+ HT10 Pro pakuvad kokku 6 mikrofoniga (3 iga kõrvaklapi kohta), mis täpselt salvestavad sinu häält ja tõhusalt blokeerivad ümbritsevat müra. Nii saad teha telefonikõnesid keset linnajungle ja olla kindel, et sinu kõnekaaslane kuuleb sind selgelt ja valjusti. Veelgi enam, nad elimineerivad automaatselt tuule müra, nii et saad jalutada ja joosta ilma segaduse pärast muretsemata.

Stabiilne Bluetoothi ühendus

Unusta ühendusprobleemid. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth versiooni 5.3, mis tähendab kiiret ja stabiilset signaali kuni 10 meetri kaugusel. Lisaks pakuvad nad vaid 80 ms latentsust, et paremini sünkroniseerida heli ja videot - saad vabalt mängida oma lemmikmänge ja vaadata filme. Samuti on võimalik ühendada kõrvaklapid samaaegselt 2 seadmega - ühenda need oma tahvelarvuti ja nutitelefoniga, seejärel lülitu mugavalt nende vahel, et vastata saabuvatele kõnedele või vaadata telesarju.

Pikk tööaeg

Las su muusika mängib nii kaua kui võimalik. Kõrvaklapid on varustatud vastupidavate akudega ja töötavad kuni 4 tundi (ANC sisse lülitatud) või 5 tundi (ANC välja lülitatud) ühe laadimisega. Laadimiskarp pikendab tööaega kuni 23 tundi, kui kasutad ANC-d, või 28 tundi, kui lülitad selle välja. Kuula oma lemmikmeloodiaid ja podcaste ilma laadimise katkestusteta.

Spetsiaalne rakendus

Kas soovid kontrollida, kas oled kõrvaklapid õigesti pähe pannud? QCY rakendusega on see võimalik! Kõik, mida pead tegema, on ühendada AilyBuds Pro+ HT10 Pro rakendusega ja aktiveerida ANC funktsioon. Siis pane kõrvaklapid pähe - rakenduses kuvatakse sõnum, mis teavitab sind, kas kõrvaklapid on õigesti paigaldatud. Sealt saad ka heli oma eelistuste järgi kohandada ja leida kadunud kõrvaklappe. Naudi mugavusi, mida QCY pakub!

Lihtne, intuitiivne kasutamine

Kõrvaklappide kasutamine ei põhjusta sul probleeme. Igal neist on puutetundlikud paneelid, mida saad kasutada laulu vahetamiseks, esituse peatamiseks/jätkamiseks, saabuvatele kõnedele vastamiseks või madala latentsuse režiimi sisselülitamiseks. Sa saad ka kohe käivitada häälassistendi, ilma et peaksid oma nutitelefoni järele ulatuma.

Kaasas

kõrvaklapid

USB-A kuni USB-C laadimiskaabel

kasutusjuhend

 

TootjaQCY
MudelAilyBuds Pro+ HT10 Pro
ÜhendusnimiQCY AilyBuds Pro+
Bluetoothi versioon5.3
ÜhilduvusiOS (alates versioonist 13), Android (alates versioonist 8.0)
Bluetoothi ulatus10 m
TööaegLaadimiskarbiga: umbes 23 h (ANC sisse lülitatud), umbes 28 h (ANC välja lülitatud), ühe laadimisega: umbes 4 h (ANC sisse lülitatud), umbes 5 h (ANC välja lülitatud)
Heli protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Aku maht350 mAh (karp), 27 mAh (kõrvaklapp)
LaadimisportUSB-C
VeekindlusIPX5
Mõõtmedkõrvaklapp: 19.9 x 18.4 x 33.7 mm; karp: 51 x 51 x 28.2 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
397 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.