Earphones TWS QCY T17 (Black)

Qcy
Tootekood: T17-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
19.10 €

Kõrvaklapid TWS QCY T17 (Must)

Naudi vabadust ja kristallselget HIFI helikvaliteeti QCY T17 kõrvaklappidega! Avasta oma lemmiklaulude rikkalikud detailid ja koge neid uuesti. Üli madal latentsus ja Bluetooth V5.1 kiip viivad heliedastuse uuele tasemele. Nutikas puutetundlik paneel võimaldab sul kõrvaklappe hõlpsasti kasutada ilma telefoni taskust välja võtmiseta, ning ergonoomiline ja kerge disain tagab, et need püsivad paigal ka liikudes.

Üli kerge ja mugav

Ergonoomiline kuju ja kõrvaklappidega kaasasolevad kummiribad tagavad ideaalse sobivuse sinu kõrvas, nii et saad neid kasutada tundide viisi ilma ebamugavustundeta. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4.2g. See on sama kaal kui A4 formaadis paberileht. Hellita end uue kogemusega ja avasta T17 võimalused.

Ükskõik kui hea helikvaliteet

Professionaalse häälestuse ja komposiitdiafragma abil tagab sisseehitatud dünaamiline juht, et heli on selge ja kiire reageerimine üleminekuhelidele tagab kristallselge heliedastuse, nii et saad nautida oma lemmiklaule ilma moonutusteta igal ajal.

Alati sinuga

Kõrvaklappidel on kõrge mahutavusega aku, mis võimaldab sul nautida kuni 7.5 tundi aku kasutusaega. Koos 380mAh laadimiskarbiga saad pikendada esitusaega kuni 26 tunnini! See on kuni 390 laulu ja 13 filmi mängimiseks. Võta oma QCY T17 kõrvaklapid kaugele reisile ja veeda see aeg lõbusalt.

Katkestusteta kõned

Helista igast maailma nurgast oma QCY T17 kõrvaklappidega ja naudi katkestusteta ühendust. ENC tehnoloogia blokeerib enamik taustamüra, et tagada, et su kõnekaaslane kuuleb täpselt, mida sa ütled. Nii saad nautida vestlusi lähedaste või sõpradega isegi kõige rahvarohkemates kohtades.

Innovatiivsed tehnoloogiad

Tänu innovatiivsete tehnoloogiate kasutuselevõtule viib Bluetooth 5.1 kiip sind piirideta virtuaalsesse maailma, tagades kuuldamatu viivituse, mis annab kindlasti eelise kõige innukamatele mängijatele ja stabiilselt säilitab ühenduse. Vali, kas kasutada ühte või kahte kõrvaklappi, vahetades režiime ja kohandades neid oma vajadustele.

Nutikaid lahendusi

Kasuta QCY T17 kõrvaklappide võimalusi ja järgi oma käske, ilma et peaksid seadme välja võtma. Peata, jätka ja kerige lugusid, vastake ja lükake kõnesid tagasi sõrme kerge puudutusega. Kolm korda vasakule kõrvaklapile klõpsates saad hõlpsasti ühendust võtta oma Siri, Alexa ja Xiao Ai assistendiga, et anda käske.

Kaasas

3 paari kummiribasid S/M/LUSB Type C kaabelKasutusjuhend
TootjaQCY
MudelT17
Serteeritud mudelBH21Q17A
Paari nimiQCY - T17
Bluetoothi versioon5.1
Bluetoothi koodekAAC
ToetatudiOS / Android
Toimimisvahemik10m
Aku kasutusaeg4.5h telefoni kõneaeg, 7.5h mänguaeg
Bluetoothi profiilHFP / A2DP / AVRCP
Aku maht (karbis)380mAh
Karbile lisatoideLubab laadida mõlemat kõrvaklappi 2.5 korda
LaadimisportType-C
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
309 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.