Earphones TWS QCY T18 (white)

Qcy
Tootekood: T18-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
31.50 €

Kõrvaklapid TWS QCY T18 (valge)

Naudi fantastilist helikvaliteeti, kui kuulad muusikat, vaatad filme või mängid mänge. TWS QCY T18 kõrvaklapid toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat ja on varustatud 10mm dünaamiliste draiveritega, et pakkuda kristallselget heli. Neil on tööaeg kuni 30 tundi (koos laadimiskohvriga). aptX Voice koodek ja cVc 8.0 mürasummutustehnoloogia võimaldavad mugavaid telefonikõnesid. Samuti on saadaval QCY rakendus täiendavate funktsioonide ja seadistuste jaoks.

Imeline heli

Koge, kui fantastiliselt võivad kõlada sinu lemmikmeloodiad. Kõrvaklapid on varustatud tipptasemel Qualcomm QCC3050 kiibiga ning toetavad Snapdragon Sound tehnoloogiat ja aptX Adaptive koodekit. Neil on ka sisseehitatud 10mm draiverid. Kõik see tagab kvaliteetse, detailirohke ja kristallselge heli. Nüüd saad tunda, nagu oleksid kontserdil oma toas!

Puutejuhtimine

Kas soovid muuta mängitavat laulu või peatada muusika? Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni otsima! QCY T18 kõrvaklapid on varustatud praktiliste puutepaneelidega, mis võimaldavad sul kiiresti ja mugavalt peatada või jätkata esitust, vahetada laule, hallata sissetulevaid telefonikõnesid, aktiveerida mängurežiimi või aktiveerida hääleassistent.

Vaba suhtlemine

Nüüd saad telefoniga rääkida ilma probleemideta, isegi äärmiselt lärmakates keskkondades, nagu rahvarohke buss või ostukeskus. Kõrvaklapid on varustatud kõrge jõudlusega mikrofonidega, mis usaldusväärselt salvestavad sinu häält. Need toetavad ka aptX Voice koodekit ja cVc 8.0 mürasummutustehnoloogiat, mis tõhusalt filtreerib välja ebavajaliku taustamüra ja annab sulle kindluse, et su sõbrad kuulevad sind ideaalselt.

Bluetooth 5.2

Naudi kiiret, stabiilset ja usaldusväärset traadita ühendust tänu Bluetooth 5.2-le. Sa saad ka T18 ühendada kahe seadmega samaaegselt ja vabalt nende vahel vahetada. Näiteks saad vaadata filmi oma tahvelarvutil ja seejärel mugavalt oma telefonile vastata. Lihtsalt puuduta kõrvaklappe! Samuti on olemas spetsiaalne mängurežiim, mis tagab veelgi madalama latentsuse - video ja heli täiuslik sünkroonimine võimaldab sul suurendada kaasahaaravust ja purustada veel üks rekord oma lemmikmängus.

Kerge, mugav, stiilne

QCY T18 kõrvaklapid on selgelt voolujoonelise disainiga. Need on ka uskumatult kerged ja mugavad. Need sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, ilma et kukuksid välja või avaldaksid ebamugavat survet. Nii saad muusikat kuulata muretult isegi pikka aega. Mis veelgi parem, komplekt sisaldab 3 paari vahetatavaid kummiribasid kolmes suuruses (S, M ja L). Nii saad kõrvaklappe veelgi paremini oma vajadustele kohandada!

Pikk tööaeg

Ära muretse, et sinu kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. T18 on varustatud vastupidavate akudega, nii et nad saavad täislaadimisega muusikat mängida kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimiskohver suudab seda aega pikendada kuni 30 tunnini. See on piisavalt pikk, et kuulata umbes 450 laulu, vaadata umbes 15 filmi või vaadata umbes 7200 lühivideot YouTube'is.

QCY rakendus - rohkem võimalusi

Kas soovid oma kõrvaklappidele veelgi rohkem kohandamisvõimalusi? Proovi QCY rakendust, mis on saadaval tasuta Google Play's ja App Store'is. Näiteks saad muuta EQ seadeid, kontrollida aku taset ja valida mängurežiimi. Sa saad ka kohandada puutepaneelide toimimist. Androidi kasutajatele on olemas ka hüpikaken, mis lihtsustab seadmete paaritamist.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskohver3 paari kõrvatroppe (S, M ja L, üks paar on juba kõrvaklappidel)USB-C kaabel
BrändQCY
NimiQCY T18 MeloBuds
Paaritamise nimiQCY-T18
Bluetooth versioon5.2
Bluetooth profiilidHSP, A2DP, AVRCP
UlatusKuni 10m
Toetatud süsteemidiOS, Android
Aku maht380mAh
LaadimisportUSB-C
Helistamise aegKuni 4.5h
Esitamise aegKuni 7h
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
171 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.