Earphones TWS QCY T19 (black)

Qcy
Tootekood: T19-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
23.45 €

Kõrvaklapid TWS QCY T19 (must)

Kas hindad kõrget helikvaliteeti ja ei suuda päeva ilma muusikata ette kujutada? Valige TWS QCY T19 kõrvaklapid, mis pakuvad kristallselget HiFi heli, pika tööea kuni 30 tundi ja üli madalat latentsust, mis rõõmustab mängijate ja videohuviliste seas. Samuti on tähelepanuväärne ENC müratõrje, mis muudab vestlemise lihtsamaks, samuti intuitiivsed puutetundlikud paneelid. T19-l on ka mängurežiim.

Üks parimaid helikvaliteete

TWS QCY T19 on varustatud 10-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, et pakkuda erakordset helikvaliteeti, teravaid kõrghelisid ja sügavat bassi erinevate muusikastiilide kuulamisel. HiFi heli paneb teid tundma, nagu oleksite kontserdil QCY T19-ga, ja avastama uuesti oma lemmiklaulude ilu.

Ideaalsed vestlemiseks

QCY T19 juhtmevabad kõrvaklapid kasutavad nelja mikrofoni ja intelligentset ENC algoritmi, et tõhusalt jäädvustada teie häält ja filtreerida taustamüra. Nii saate tõhusalt suhelda teistega ja kuulda oma häält kristallselge heliga. Kas peate bussis kõnet vastu võtma? QCY T19-ga pole probleemi!

Kuni 30 tundi tööaega

Kuulake muusikat terve päeva ilma muretsemata, et kõrvaklapid saavad tühjaks. T19 on varustatud võimsate akudega ja pakub kuni 4,5 tundi kõneaega ja 7,5 tundi esitusaega. Oluline on, et laadimiskarp sisaldab 380 mAh akut ja suudab nende tööaega pikendada kuni 30 tunnini!

Praktilised puutetundlikud paneelid

T19 võimaldab mugavalt hallata põhifunktsioone ilma nutitelefoni järele ulatumata. T19 praktilised puutetundlikud paneelid võimaldavad peatada ja jätkata esitust, kõne vastu võtta või tagasi lükata, laulu vahetada, käivitada häälassistent või aktiveerida mängurežiim, vaid mõned näited.

Üli madal latentsus ja rakendus

Kas teile meeldib filme nutitelefonis vaadata? Või jälgite sageli kontsertide katkemist? QCY T19 on teie jaoks ideaalne, tänu oma erakordselt madalale latentsusele ja täiuslikule sünkroniseerimisele video ja heli vahel. Mis veel, saate installida QCY rakenduse (saadaval Androidile või iOS-ile) ja kasutada näiteks ekvalaiserit või unerežiimi.

Hästi disainitud

Tänu oma ergonoomilisele disainile püsivad kõrvaklapid kindlalt teie kõrvades ja ei põhjusta ebamugavust isegi pika kasutamise korral. Paarimine on samuti kiire ja mugav: lihtsalt võtke kõrvaklapid karbist välja ja kasutage nutitelefoni hüpikakent. Kõrvaklapid tunnevad järgmine kord automaatselt teie seadet ära.

Kohandatud komplekt

Kõrvaklapid TWS QCY T19Laadimiskarp3 paari silikoonist kõrvapadja (S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend
BrändQCY
NimiKõrvaklapid TWS QCY T19
MudelT19
Müratõrje ENCJah
Muundur10 mm
Bluetoothi versioon5.1
PaarimisnimiQCY-T19
Ühildatavad süsteemidAndroid, iOS
RaadiusKuni 10 m
Rääkimise aeg4.5 h
Esitusaeg7.5 h
Bluetoothi profiilidHFP / HSP / A2DP / AVRCP
Aku maht (karp)380 mAh
LaadimisportUSB-C
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.