Earphones TWS QCY T20 (white)

Qcy
Tootekood: T20WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
27.20 €

Kõrvaklapid TWS QCY T20 (valge)

Kas otsite kompaktseid kõrvaklappe, mis pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja on mugavad kanda? TWS QCY T20 kõrvaklapid vastavad teie ootustele. Need on kerged ja äärmiselt kompaktsed, ning 13-millimeetrised draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi. Bluetooth 5.3 tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri ulatuses, samas kui ENC mürasummutustehnoloogia muudab suhtlemise teistega lihtsaks. Praktilised puutetundlikud paneelid, IPX4 veekindlus ja pikk tööaeg kuni 14,5 tundi on samuti plussiks.

Suurepärane heli

TWS QCY T20 kõrvaklapid on suurepärane valik inimestele, kes hindavad kõrgekvaliteedilist heli ja soovivad avastada oma lemmiklaule uuesti. 13-millimeetrised draiverid teevad T20 edastatava heli ideaalselt tasakaalustatud, kristallselge ja detailiderikka. Nii saate nautida kõrgekvaliteedilist heli ja kuulda detaile, mis olid varem tähelepanuta jäänud.

Unustage müra

Kas räägite sageli telefoniga? TWS QCY T20 kõrvaklapid aitavad teid sellega. Need on varustatud tundlike mikrofonidega, mis salvestavad teie häält täpselt, muutes suhtlemise teistega lihtsamaks. Aksessuaar kasutab ka ENC tehnoloogiat, nii et saate vabalt rääkida isegi rahvarohketes kohtades, nagu bussijaam või ostukeskus.

Usaldusväärne ühendus

Kiire ja stabiilne ühendus kuni 10 meetri ulatuses on tänu Bluetooth 5.3-le. Moodul mitte ainult ei tagada usaldusväärset traadita ühendust, vaid garanteerib ka madalama energiatarbimise ja madala latentsuse 68 ms - perfektne videote ja heli sünkroniseerimine suurendab teie mugavust mängude mängimisel ja filmi vaatamisel.

Tõhus toiteallikas

Kas olete väsinud kõrvaklappidest, mis vajavad liiga sageli toiteuuendust? TWS QCY T20 laadimiskarp on varustatud usaldusväärse 220 mAh akuga, nii et aksessuaar tagab pika tööaja. Üks laadimine piisab 5,5 tunni muusika esitamiseks, samas kui laadimiskarp pikendab selle aja 14,5 tunnini. Ooteolekus jäävad T20s kuni 100 h. Kasutage kaasasolevat USB-C kaablit toiteuuendamiseks.

Praktilised puutetundlikud paneelid

Tänu intuitiivsetele puutetundlikele paneelidele saate oma muusikat hallata, ilma et peaksite oma nutitelefoni välja võtma. Lihtsalt tehke õige arv puudutusi ja saate kiiresti ja mugavalt peatada või jätkata esitust, aktiveerida häälassistendi ja vastata sissetulevale kõnele. Kõrvaklappide kasutamine pole kunagi olnud nii lihtne!

Hästi kavandatud

QCY T20 on ideaalsed kõrvaklapid aktiivsetele inimestele. Need on IPX4 tasemega veekindlad, nii et higipiiskade ja vee tilgad ei kujuta neile ohtu. Nii saate võtta need treeningule ja nautida oma lemmikmuusikat olenemata sellest, kus te olete. Te ei pea muretsema ka ebamugavuste pärast - madal kaal ja ergonoomiline disain tagavad kõrge mugavuse. Eeliseks on ka väike suurus, mis võimaldab teil kõrvaklapid taskusse panna.

Lisafunktsioonid rakenduses

See ei ole TWS QCY T20 kõrvaklappide pakutavate võimaluste lõpp. Täiendavate huvitavate funktsioonide saamiseks laadige alla QCY rakendus - see võimaldab teil reguleerida ekvalaiserit või seada režiimi, muu hulgas. Rakendus on ühilduv Android 6.0 (või uuema) ja iOS 12 (või uuema) versiooniga, lisaks saavad Androidi kasutajad kasutada seadme lihtsaks paarimiseks akent.

Kaasas

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend
TootjaQCY
NimiAilyPods
mudelT20
VärvValge
PaarimisnimiQCY AilyPods
Bluetooth versioon5.3
Bluetoothi ulatus10 m
Toetatud süsteemidAndroid, iOS
Tööaeg3 h (telefonikõned)5.5 h (muusika esitamine)
Laadimisaeg1,5 h
Bluetoothi profiilidHFP / A2DP / AVRCP
Aku maht220 mAh (laadimiskarp)
Lisatoiteallikas karbistLubab mõlema kõrvaklapi laadimist 2.5 korda
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX4
Mõõtmed32.5 x 18.3 x 20.3 mm (kõrvaklapp)53.8 x 24.6 x 48.4 mm (laadimiskarp)

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
234 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.