Earphones TWS Vention NBFW0 (white)

Vention
Tootekood: NBFW0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
21.30 €

Kõrvaklapid TWS Vention Elf E01 (valge)

Panusta kõrgekvaliteedilisse helisse. 10-millimeetriste draiveritega varustatud Vention Elf E01 kõrvaklapid pakuvad selget, loomulikku heli ja kuni 7 tunni tööaega ühe laadimisega. Tänu Bluetooth 5.3 tehnoloogiale tagavad nad kiire ja stabiilse ühenduse ning IPX4 veekindlus võimaldab neid kasutada vihmaga või treeningu ajal muretult. Samuti on olemas sisseehitatud puuteplaadid mugavaks laulu vahetamiseks, esituse peatamiseks ja muuks.

Vention/NBFW0/1

Usaldusväärne traadita ühendus

Kõrvaklapid kasutavad tipptasemel Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiirema ja stabiilsema edastuse, kuni 10 meetri ulatuse, madalama energiatarbimise ja suurema häirekindluse. Unusta ühendusprobleemid! Elf E01 pakuvad ka väga madalat latentsusaega umbes 0,18 sekundit. See teeb neist suurepärased filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks! Mis veelgi parem, pead lihtsalt kõrvaklapid oma valitud seadmega esmakordselt paarima - nad ühenduvad automaatselt iga kord.

Vention/NBFW0/3

Kohandatud just sulle

Nautige oma unistuste mugavust. Kõrvaklapid on kerge ja ergonoomilise disainiga, nii et need sobivad ideaalselt teie kõrvadesse ja on väga mugavad. Leiate ka vahetatavad kõrvaklapid 3 suuruses (S, M ja L) veelgi parema sobivuse jaoks. Lisaks võimaldab IPX4 veekindlus kuulata muusikat treeningu ajal või vihmaste päevade jooksul probleemideta. See ei lõpe siin - kõrvaklapid ühenduvad teie seadmetega iseseisvalt, nii et saate kasutada mõlemat korraga või ainult ühte.

Vention/NBFW0/8

Küsi iga detaili

Avasta oma lemmiklaulude varasemalt tundmatud detailid. 10-millimeetriste PU + PEEK komposiitdiafragmadega draiveritega kõrvaklapid suudavad edastada rikkalikku detaili ja täiuslikku harmooniat. Võimas, sügav bass, selged keskmed ja krõbedad kõrged helid - viige oma muusikakogemus täiesti uuele tasemele Elf E01-ga!

Vention/NBFW0/5

Kuula kauem, lae kiiremini

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid - sinu kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti. Elf E01 suudab mängida sinu lemmiklaule umbes 7 tundi ja spetsiaalse karbi abil saad seda aega pikendada kuni 21 tunnini. Nüüd saavad sinu esitusloendid sind isegi kogu päeva jooksul saata! Kõrvaklappide laadimine ei võta kaua aega - nende 100% laadimiseks kulub vaid umbes 1,5 tundi.

Vention/NBFW0/6

Veelgi mugavam kasutamine

Nüüd piisab vaid mõnest puudutusest, et näiteks peatada / jätkata esitust, vahetada laulu, vastata telefonikõnele, kõne lõpetada või kõne tagasi lükata. Kõrvaklapid on varustatud puuteplaatidega, nii et sa ei pea iga kord oma nutitelefoni kasutama. Elf E01 on ka ühilduv Siri hääleassistentiga. Lihtsalt anna sobiv käsk, et mängida oma valitud laulu või helistada sõbrale!

Vention/NBFW0/7

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Vahetatavad kõrvaklapid (3 paari, S, M, L, üks paar on juba kõrvaklappide peal)Kasutusjuhend
BrändVention
NimiHiFun True Wireless Bluetooth Kõrvaklapid
mudel NBFW0
VärvValge
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidAVRCP, A2DP, HFP, HSP
HelikoodikudSBC, AAC
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Kõrvaklappide aku maht40 mAh / 0.148 Wh
Karbia aku maht230 mAh / 0.851 Wh
TööaegUmbes 7 h (kõrvaklapid) / umbes 21 h (karbi kõrvaklapid)
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1.5 h
Karbia laadimisaegUmbes 2 h
Karbia laadimisportUSB-C
MaterjalABS
VeekindelIPX4

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.