Earphones TWS Vention NBHB0 (black)

Vention
Tootekood: NBHB0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.90 €

Kõrvaklapid TWS Vention Elf E03 (must)

Avasta veelgi parem helikvaliteet. TWS Vention Elf E03 kõrvaklapid pakuvad fantastilist heli 10-millimeetriste draiverite abil ning eristuvad pika tööajaga kuni 6 tundi. Need toetavad Bluetooth 5.3, mis tagab usaldusväärse signaaliedastuse, ja on samuti väga kerged ja mugavad. Nende täiendav eelis on IPX5 veekindlus, nii et sa ei pea neid kõrvas välja võtma, kui treenid või sajab vihma - nad ei karda veetilku ega higi.

Vention/NBHB0/5

Huvi pakkuv helikogemus

Su lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste draiveritega, millel on kvaliteetsed PU PEEK membraanid, nii et nad suudavad pakkuda kõrgeid keskmisi helisid, selgeid kõrgeid helisid ja võimsaid bassihelisid. Naudi suurepärast helikvaliteeti ja tunne end nagu kontserdil, kus iganes sa ka ei viibiks!

Vention/NBHB0/8

Bluetooth 5.3

Kiire, stabiilne ühendus, ulatus kuni 10m, suurem immuunsus häirete vastu, parem helikvaliteet ja madalam energiatarve - need on vaid mõned Bluetooth 5.3 eelised, mida kõrvaklapid kasutavad. Samuti on tähelepanuväärne madal latentsus (umbes 0,05 sekundit). Täiuslik videote ja heli sünkroniseerimine võimaldab sul mängida mänge ja vaadata sarju katkestusteta! Veelgi enam, pead ainult korra paarima kõrvaklapid oma valitud seadmega - hiljem ühenduvad nad automaatselt, kui avad karbi.

Vention/NBHB0/1

Need tõestavad end vestluste ajal

Kas sa sageli vestled oma sõpradega Discordis? Või juhtub sul teha telefonikõnesid lärmakates kohtades, nagu kaubanduskeskus või buss? Elf E03 kõrvaklapid töötavad hästi ka sellistes olukordades! Need on varustatud tipptasemel mikrofonidega ja toetavad täiustatud helisignaali töötlemist, nii et sina ja su helistajad kuulete üksteist probleemideta.

Vention/NBHB0/3

Unistuste mugavus

Kas sa ei suuda ette kujutada päeva ilma oma lemmikmuusikata? Nüüd saad kuulata oma esitusloendeid nii kaua, kui soovid - ära muretse ebamugavuse pärast. Kõrvaklapid on väga mugavad ja kerged - igaühe kaal on vaid 3g. Need sobivad ideaalselt sinu kõrvade kujuga ja ei kuku välja - isegi kui sa palju liigud. Lisaks on Elf E03 karbil 4 LED-indikaatorit, mis annavad sulle teavet aku laadimise taseme kohta. Samuti on seal spetsiaalne auk, kuhu saad kinnitada kaelarihma.

Vention/NBHB0/7

Puuteoperatsioon

Kas soovid muusikat vaiksemaks keerata või lugu vahetada? Sa ei pea iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma! Kõrvaklapid on varustatud väikeste puuteplaatidega, millega saad näiteks mugavalt peatada esituse, vastata telefonile, vahetada lugu, aktiveerida häälassistendi või reguleerida helitugevust. Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid sul käeulatuses!

Vention/NBHB0/2

Palju tunde muusikat

Kuula muusikat katkestusteta kodus, tööl, reisil või rongisõidul - Vention Elf E03 kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti! Tänu pikaealistele akudele suudavad nad mängida su lemmiklugusid kuni 6 tundi, ja kaasasolev karp võimaldab sul seda aega pikendada umbes 30 tunnini. Kuid see ei ole veel kõik mugavused! Sa vajad vaid umbes 10 minutit laadimist, et kuulata muusikat veel ühe tunni. Sa ei pea liiga kaua ootama!

Vention/NBHB0/6

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend
BrändVention
NimiElf Earbuds E03
mudelNBHB0
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10m
Draiver10 mm
Toetatud koodekidSBC / AAC
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Kõrvaklappide aku maht30 mAh / 0.111 Wh
Karbikese aku maht300 mAh / 1.11 Wh
TööaegUmbes 6 h / umbes 30 h koos karbiga
Karbikese laadimisportUSB-C
MaterjalPC ABS
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.