Earphones TWS Vention NBHW0 Elf E03 (white)

Vention
Tootekood: NBHW0
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.50 €

Kõrvaklapid TWS Vention Elf E03 (valge)

Avasta veelgi parem helikvaliteet. TWS Vention Elf E03 kõrvaklapid pakuvad fantastilist heli 10-millimeetriste draiverite abil ja eristuvad pika tööajaga kuni 6 tundi. Need toetavad Bluetooth 5.3, mis tagab usaldusväärse signaali edastamise, ning on ka väga kerged ja mugavad. Nende täiendav eelis on IPX5 veekindlus, nii et sa ei pea neid treeningu ajal või vihmaga kõrvadest välja võtma - nad ei karda veetilku ega higi.

Vention/NBHW0/3

Huvi pakkuv helikogemus

Sinu lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. 10 mm draiverite ja kvaliteetsete PU PEEK membraanide abil suudavad kõrvaklapid pakkuda kõrgeid keskmisi, selgeid kõrgeid ja võimsaid bassihelisid. Naudi suurepärast helikvaliteeti ja tunne end nagu kontserdil, olenemata sellest, kus sa oled!

Vention/NBHW0/5

Bluetooth 5.3

Kiire, stabiilne ühendus, ulatus kuni 10m, suurem häirekindlus, parem helikvaliteet ja madalam energiatarve - need on vaid mõned Bluetooth 5.3 eelised, mida kõrvaklapid kasutavad. Samuti on tähelepanuväärne madal latentsus (umbes 0,05 sekundit). Täiuslik video ja heli sünkroniseerimine võimaldab sul mängida mänge ja vaadata sarju katkestusteta! Veelgi enam, pead kõrvaklappe seadmega vaid korra siduma - hiljem ühenduvad nad automaatselt, kui avad karbi.

Vention/NBHW0/2

Nad tõestavad end vestluste ajal

Kas sa tihti vestled oma sõpradega Discordis? Või juhtub sul teha telefonikõnesid lärmakates kohtades nagu kaubanduskeskus või buss? Elf E03 kõrvaklapid toimivad hästi ka sellistes olukordades! Need on varustatud tipptasemel mikrofonidega ja toetavad edasijõudnud helisignaali töötlemist, nii et sina ja sinu kõnekaaslased kuulete üksteist probleemideta.

Vention/NBHW0/6

Unistuste mugavus

Kas sa ei suuda ette kujutada päeva ilma oma lemmikmuusikata? Nüüd saad kuulata oma esitusloendeid nii kaua, kui soovid - ära muretse ebamugavuse pärast. Kõrvaklapid on väga mugavad ja kerged - igaühe kaal on vaid 3g. Need sobivad ideaalselt sinu kõrvade kujuga ja ei kuku välja - isegi kui sa palju liigud. Lisaks on Elf E03 karbil 4 LED-indikaatorit, mis annavad sulle teavet aku laadimise taseme kohta. Samuti on seal spetsiaalne auk, kuhu saad kinnitada kaelarihma.

Vention/NBHW0/4

Puuteoperatsioon

Kas soovid muusikat vaiksemaks keerata või lugu vahetada? Sa ei pea iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma! Kõrvaklapid on varustatud väikeste puutetundlike paneelidega, millega saad näiteks mugavalt peatada esituse, vastata telefonile, vahetada lugu, aktiveerida hääleassistent või reguleerida helitugevust. Nüüd on kõik vajalikud funktsioonid sinu sõrmeotstes!

Vention/NBHW0/7

Palju tunde muusikat

Kuula muusikat katkestusteta kodus, tööl, reisil või rongisõidul - Vention Elf E03 kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti! Tänu pikaajalistele akudele suudavad nad mängida sinu lemmiklugusid kuni 6 tundi, ja kaasasolev karp võimaldab seda aega pikendada umbes 30 tunnini. Kuid see pole veel kõik mugavused! Sa vajad vaid umbes 10 minutit laadimist, et kuulata muusikat veel ühe tunni. Sa ei pea liiga kaua ootama!

Vention/NBHW0/1

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)Kasutusjuhend
BrändVention
NimiElf Earbuds E03
mudelNBHW0
VärvValge
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Draiver10 mm
Toetatud koodekidSBC / AAC
Frekventsageduse vastus20 Hz - 20 kHz
Kõrvaklappide aku mahtuvus30 mAh / 0.111 Wh
Karbiku aku mahtuvus300 mAh / 1.11 Wh
TööaegUmbes 6 h / umbes 30 h koos karbiga
Karbiku laadimisportUSB-C
MaterjalPC ABS
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.