Earphones TWS1MORE ComfoBuds Mini, ANC (black)

1more
Tootekood: ES603-BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
69.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

1MORE ComfoBuds Mini kõrvaklapid (must)

Viige oma muusikaelamus järgmisele tasemele 1MORE-iga. ComfoBuds Mini kõrvaklapid on varustatud 7 mm dünaamiliste elementidega, mis tagavad kristallselge heli. Need kasutavad patenteeritud QuietMax tehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib ümbritsevat müra, ja pakuvad 4-režiimilist mürasummutust. Integreeritud mikrofonid võimaldavad teil vestlusi pidada mugavalt ning nende tööaeg on kuni 24 tundi. Samuti on neil kerge, ergonoomiline ja veekindel disain, mis tagab unustamatu mugavuse.

 

Fantastiline helikvaliteet

Kogege oma lemmiklaulude helisid. ComfoBuds Mini on varustatud 7 mm dünaamiliste elementidega, mis pakuvad kõrgekvaliteedilist heli. Nii saate nautida selget ja teravat heli, mis on vaba moonutustest. Need kasutavad ka SoundID süsteemi, mis kohandab heli ideaalselt teie eelistustele. Lisaks toetavad kõrvaklapid QuietMax hübriidset aktiivset mürasummutustehnoloogiat, mis vähendab müra kuni 40 dB. See võimaldab teil täielikult muusikasse süveneda ja unustada ümbritseva maailma!

 

Kasutajate erinevaid vajadusi silmas pidades

ComfoBuds Mini abil saate täielikult keskenduda oma lemmiklaulude või podcastide helidele. Kõrvaklapid pakuvad 4 mürasummutuse režiimi, mida saate hõlpsasti kohandada igasuguste olukordadega. ANC Strong režiimiga saate end välismaailmast eraldada ja keskenduda sellele, mis teile oluline on, isegi kui viibite lärmakas rongijaamas või lennujaamas. ANC Mild režiim hoiab teid rahulikuna, kui lõõgastute rahvarohkes kohvikus või sagivas kontoris. WNR võimaldab teil nautida selget heli isegi äärmiselt tuulistel päevadel, samas kui Transparency režiim võimaldab teil olla ühenduses ümbritsevaga, ilma et peaksite kõrvaklappe eemaldama.

 

Vestlemiseks loodud

Rääkige mugavalt telefoniga, kus iganes soovite. Igal käesoleval seadmel on 2 integreeritud kvaliteetset mikrofon, mis salvestavad usaldusväärselt iga sõna. Need kasutavad ka innovatiivset DNN algoritmi, mis tõhusalt elimineerib ümbritseva müra. Nii võite olla kindel, et teie kõnelejad kuulevad kõike, mida soovite neile öelda.

 

Pikk tööaeg

Nüüd saate muusikat kuulata, muretsemata, et teie kõrvaklapid äkki tühjaks saavad. Vastupidav aku võimaldab kuni 6 tundi kasutamist, kui ANC on välja lülitatud, või kuni 5 tundi, kui see on sisse lülitatud. Samuti leiate laadimiskoti, mis pikendab nende tööaega kuni 24 tunnini. Tänu kiire laadimise funktsioonile saate pärast vaid 10-minutilist laadimist kasutada kõrvaklappe veel 90 minutit! Mis veelgi parem, nad toetavad QI juhtmevaba laadimise tehnoloogiat, nii et saate neid lihtsalt induktsioonilaadijaga laadida.

 

Bluetooth tehnoloogia

Kartsite häireid ja viivitusi? Ärge kartke! Innovatiivne Bluetooth 5.2 tehnoloogia, mis pakub kiiret ja stabiilset signaaliedastust madalama energiatarbimisega, tagab usaldusväärse ühenduse valitud seadmega. Nii võite olla kindel, et miski ei sega teie muusika seanssi! Kõrvaklappide paaritamine on erakordselt lihtne - lihtsalt ühendage need oma seadmega üks kord ja iga kord, kui need kotist välja võtate, ühenduvad nad automaatselt sellega.

 

Kompaktne ja kerge

Kõrvaklappide kompaktne ja ülikerge disain annab teile mugavuse, millest olete unistanud - iga kõrvaklapid kaaluvad vaid 3,7 grammi. Hoolikalt läbi mõeldud disain tähendab, et saate muusikat vabalt kuulata tunde, muretsemata ebamugavuse või väsimuse pärast. Kõrvaklapid on ka IPX5 veekindlad, nii et saate neid kasutada isegi intensiivse treeningu ajal jõusaalis või vihmasel ajal jalutades. Samuti on teie käsutuses spetsiaalne rakendus, kus leiate spetsiaalselt ette valmistatud loodushääled, mis aitavad teil rahuneda ja lõõgastuda pärast rasket päeva.

 

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskott, vahetatavad kummiribad x4
Tootja1MORE
mudelES603
NimiComfoBuds Mini
VärvMust
Bluetoothi versioon5.2
UlatusKuni 10 meetrit (avatud ruum)
Bluetoothi protokollHFP / A2DP / AVRCP
KoodekAAC / SBC
Muundurid7 mm
Impedants32 Ω
VeekindlusIPX5
Kõrvaklappide laadimisaeg70 minutit
Koti laadimisaeg90 minutit
TööaegKuni 6 tundi Kuni 24 tundi (kotiga)
Aku maht34 mAh x2 (kõrvaklapid) 440 mAh (kott)
Sisend5V = 0.7 A
Rakendus1MORE Music
Ühe kõrvaklapi mõõtmed17 x 15 x 13 mm
Koti mõõtmed56.5 x 50 x 24.5 mm
Ühe seadme kaal3,7 g
Koti kaal34,9 g
Töötlemistemperatuur0°C ~ 45°C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.