Edifier ComfoRun Bluetooth Headset schwarz retail

Edifier
Tootekood: COMFORUN
  • Värvus: Hõbe
Hind
68.75 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier Comfo Run avatud kõrvaklapid (must)

Edifier ComfoRun juhtmevabad kõrvaklapid on mitmekesised ja sobivad kasutamiseks treeningutel, jalgrattasõidul või tööl. Need paistavad silma ergonoomilise disainiga, tagades suure mugavuse. 16,2 mm dünaamilised draiverid pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad teil telefonikõnesid teha vaevata. Need kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3 ühenduvust ning nende aku kestvus ulatub kuni 17 tunnini.

Ergonoomiline disain

Kõrvaklapid on valmistatud puutetundlikust, paindlikust materjalist, millel on kuju mälu, pakkudes ületamatut mugavust oma ergonoomilise disainiga. ComfoRun on kaetud nahasõbraliku silikoonkihiga. Need on mõeldud mugavaks kasutamiseks prillidega, on veekindlad ja tolmukindlad IP55 klassiga, muutes need vastupidavaks higile, vihmale või juhuslikele pritsmetele.

Fantastiline helikvaliteet

Avasta oma lemmiklaule ülimas kvaliteedis. 16,2 mm dünaamiliste draiveritega pakuvad kõrvaklapid täiuslikku harmooniat, rikkalikku detailsust ja meeldivat heli. ComfoRun mudelil on ka täiustatud, rõhutatud bass, mis viib sind uskumatutesse helielamustesse ja unustamatutesse muusikakogemustesse.

Perfektne kõnede jaoks

ComfoRuniga saad telefoniga vabalt rääkida, olenemata asukohast. Kõrvaklapid on varustatud kahe mikrofoniga ja arenenud algoritmiga, mis täpselt salvestab sinu häält peaaegu igas olukorras. Telefonikõned on nüüd veel nauditavamad! Lisaks on ComfoRun mudel loodud nii, et heli ei oleks teistele kuulda, tagades sinu privaatsuse.

Edifier ConneX rakendus

Paigalda spetsiaalne Edifier ConneX rakendus ja saa veelgi rohkem funktsioone. Sisseehitatud sammulugeja võimaldab sul jälgida oma treeningu tulemusi ja jagada neid sõpradega. Samuti saad kohandada heli olemust vastavalt oma maitsele ja harjumustele - saadaval on valikud Classic ja Bass Boost. Lisaks võimaldab rakendus kiiresti leida kõrvaklappe, näidates nende viimase teadaoleva asukoha kaardil.

Pikk aku kestvus, kiire laadimine

ComfoRun kõrvaklapid on ideaalsed tööks, treeninguteks või reisideks, kuna need ei tühjene kiiresti. Tõhus aku võimaldab neil mängida muusikat kuni 17 tundi! Kõrvaklapid toetavad ka kiiret laadimist – vaid 15 minutit annab sulle lisaks 5 tundi kuulamisaega.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Unusta ühendusprobleemid. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3, mis tagab kiire ja usaldusväärse signaaliedastuse peaaegu igas olukorras. Samuti on olemas spetsiaalne mängurežiim, mille latentsus on vaid umbes 80 ms – ideaalne valik mängijatele. Nautige suurepärast pildi ja heli sünkroniseerimist, navigeerides mängumaailmas, leides oma vastased ja näidates neile, kes on boss!

Karbis

Kõrvaklapid
Laadimiskaabel (USB-A magnetilise ühendusega)
Kasutusjuhend

BrändEdifier
MudelComfoRun
VärvMust
Bluetooth5.3
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
UlatusKuni 10 m
Aku kestvusLigikaudu 17 h
Aku maht140 mAh / 3.8 V
LaadimismeetodMagnetkaabel
Sisend5 V / 1 A
LaadimisaegLigikaudu 1.5 h (15 min = 5 h)
HelikoodikudSBC, AAC
Draiver16.2 mm
Takistus32Ω
SPL90 dB ±3 dB SPL (A)
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Mikrofonide arv2
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ±1 dB
VeekindlusIP55
Kaal34 g
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
268 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.