TWS Edifier W240TN headphones, ANC (blue)

Edifier
Tootekood: W240TNBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Ühendused: Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
54.45 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier W240TN kõrvaklapid

TWS Edifier W240TN juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud kahekordsete draiveritega, mis tagavad kõrge kvaliteediga heli. Bluetooth 5.3 vastutab kiire ja stabiilse ühenduse eest ning aktiivne mürasummutus aitab sul müra välja lülitada. Samuti saad kasutada Edifier Connect ja Edifier ConneX rakendustes saadaval olevaid funktsioone ja seadeid. Kõrvaklapid eristuvad ka IP55 veekindluse ja pika tööajaga.

Veel parem helikvaliteet

Mis teeb kõrvaklapid nii hästi mängivaks? W240TN on varustatud kahekordsete dünaamiliste koaksiaalsete draiveritega, nii et saad nautida rikkalikku detaili ja täiuslikku harmooniat. 10-millimeetrine woofer ja 6-millimeetrine tweeter draiver pakuvad sügavat, võimsat bassi, kõrvahellitavat kõrget ja laiemat sagedusala. Pakkuge huvitavamat muusikakogemust ja avastage oma lemmiklugude varasemad tundmatud detailid!

Aktiivne mürasummutus

Ütle hüvasti häirivale müra. Kõrvaklapid toetavad aktiivset mürasummutust, nii et saad välja lülitada tarbetud helid ja kuulata muusikat või oma lemmikpodcasti katkestusteta. Eelistad kuulda, mis toimub sinu ümber? Vali Ambient Sound režiim ja kohanda seda Edifier Connect rakenduses. Nii ei jää sul vahele oluline teadanne rongijaamas või kolleegide edastatud teave!

Bluetooth 5.3

Juhtmevaba ühenduse kvaliteedi probleemid on minevik. Arenenud Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab kiire ja stabiilse edastuse, madalama energiatarbimise ja kõrge häirekindluse. Saadaval on ka spetsiaalne mängurežiim, mille latentsus on vaid umbes 80 ms. See on ideaalne valik mängijatele - video ja heli täiuslik sünkroonimine muudab vastaste ületamise lihtsaks!

Rääkige telefoniga

Sa saad mugavalt rääkida telefoniga Edifier W240TN-ga - isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas. AI DNN mürasummutus tehnoloogia eemaldab usaldusväärselt tarbetud helid, samal ajal kui see suurendab sinu hääle heli. Ükski rahvarohke buss, linnakeskus või supermarket - ole kindel, et sinu helistajad kuulevad sind ideaalselt, kus iganes sa oled.

Pikk tööaeg

Ära muretse, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti. W240TN suudab mängida muusikat kuni 7 tundi, kui mürasummutus on sisse lülitatud, või kuni 8,5 tundi, kui see on välja lülitatud. Kaasasolev karp võimaldab sul seda aega pikendada vastavalt 21 või 25,5 tunnini. Nüüd saad vabalt kuulata oma lemmiklaule tööl, kodus ja reisides! Veelgi enam, sul on vaja vaid umbes 10 minutit laadimist, et mängida muusikat veel 2 tundi.

Kasutusmugavus

Komplektist leiad mitte ainult kõrvaklapid, vaid ka 4 paari kummiribasid erinevates suurustes (XS, S, M ja L). See võimaldab sul toote optimaalselt kohandada oma vajadustele ja nautida mugavat kasutamist. W240TN sobivad ideaalselt kõrva, ja neid on mugav kasutada sisseehitatud nuppudega. Kõrvaklapid toetavad ka hääleassistenti ja eristuvad IP55 veekindlusega - kasuta neid oma treeningu ajal muretult. Need on varustatud ka modernse, stiilse disainiga.

Rohkem võimalusi rakendustega

Veendu, et sul on juurdepääs paljudele lisafunktsioonidele ja seadistustele. Paigalda lihtsalt tasuta Edifier Connect ja Edifier ConneX rakendused ning paarita oma kõrvaklapid nendega! Näiteks saad kasutada EQ ja taimeri seadeid. Sa saad ka muuta režiimi või helisummutada oma häält kõne režiimis. Kasutad ka oma nutitelefoni nuppude funktsioonide seadistamiseks. Ütle hüvasti vajadusele piirata end tehase seadistustega!

Kohandatud

KõrvaklapidLaadimiskarpAsenduskummiribad (4 paari, XS, S, M, L)LaadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelW240TN
VärvSinine
TransdutsentDünaamiline 6 mm + dünaamiline 10 mm
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
UlatusKuni 10 m
TööaegANC mürasummutus sisse: umbes 7 h (kõrvaklapid) + 14 h (karp);
ANC mürasummutus välja: umbes 8,5 h (kõrvaklapid) + 17 h (karp);Aku maht
70 mAh (kõrvaklapid), 500 mAh (karp)Laadimisliides
USB-CSisend
5 V 200 mA (kõrvaklapid), 5 V 1 A (karp)Laadimisaeg
Umbes 1 h (kõrvaklapid), umbes 1,5 h (karp)Koodekid
SBCImpedants
24ΩSPL
92 ±3 dB SPL (A)Sagedusala
20 Hz - 20 kHzMikrofonide arv
4 (2 iga kõrvaklapi kohta)Mikrofoni tundlikkus
-38 dB ±1 dBVeekindlus
IP55Kaal
51,2 gRakendus
Edifier Connect, Edifier ConneX

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusWireless; Bluetooth
MudelW240TN
VärvusSinine
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
80 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.