Edifier | G2 II | Wired | Over-ear | Microphone | White

Edifier
Tootekood: G2II-WT
  • Ühenduvus: No; Wired; USB
  • Ühendused: USB Type A
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Valge
Hind
34.15 €

Edifier G2 II mänguripead

Naudi dünaamilist mängimist ja ära lase vastasel end üllatada. Edifier G2 II mänguripead on varustatud 50-millimeetriste draiveritega, mis pakuvad kristallselget heli. 7.1 ruumiline heli tagab uskumatult kaasahaarava kogemuse ning 6 mm elektreetmikrofon võimaldab sul vabalt suhelda teiste mängijatega. Veelgi enam, värviline RGB taustvalgustus annab tootele ainulaadse mängutunde.

Kvaliteetne heli sügavale kaasahaaravusele

Tunne end nagu oma lemmikmängu kangelane ja süvene mängu veelgi enam. Järgmise põlvkonna NdFeB draiver koos komposiitdiafragmaga toob välja selge, kõrge eraldusvõimega heli, mis on detailirikas. Pead pakuvad ka hämmastavat 7.1 ruumilist heli, et saaksid mängus orienteeruda, leida vaenlasi ja ennustada nende liikumisi. Edifier G2 II-ga oled sa kergesti võidule teel!

Mängija vajadustele kohandatud

Mängi nii kaua kui soovid ja ära karda väsimust. Edifier G2 II pead on varustatud läbimõeldud, ergonoomilise disainiga. Need on uskumatult kerged ja mugavad. Erakordselt disainitud kõrvaklapid sobivad tihedalt sinu kõrvade ümber, kuid on piisavalt pehmed, et vältida ebamugavat survet. Kui vajalik, saad need ka lihtsalt eemaldada ja puhastada, pikendades seeläbi nende eluiga ja vältides bakterite paljunemist.

Kvaliteetne mikrofon - planeeri taktikat vabalt koos teiste mängijatega

Kui naudid online-mänge, tead kindlasti, kui oluline võib olla suhtlemine teiste mängijatega. G2 II pead on varustatud elektreet omnidirektsiooni mikrofoniga, millel on müra vähendamine, et aidata sul suhelda teiste meeskonnaliikmetega. Tänu reguleeritavale disainile saad seda lihtsalt oma vajadustele kohandada. Ei vaja seda hetkel? Pole probleemi! Sa saad selle igal ajal lihtsalt eemaldada.

Mängurite RGB taustvalgustus

Saavuta pead, mis sobivad ideaalselt sinu stiiliga. G2 II on varustatud täiustatud värvilise LED-taustvalgustusega. Dünaamilised valgustusefektid meeldivad kindlasti paljudele kasutajatele. Täienda oma mängu tsooni funktsionaalse, kuid stiilse aksessuaariga ja naudi iga mängu. Edifieri mänguripead aitavad sul saavutada uusi rekordeid!

Ühildub sinu seadmetega

Ei ole tähtis, millisel seadmel mängid - Edifieriga saad peaaegu alati nautida kõrgeima kvaliteediga heli. G2 II pead on ühilduvad enamikku populaarsete seadmetega, mis on turul saadaval. Need töötavad suurepäraselt mitte ainult arvutite ja sülearvutitega, vaid ka konsoolidega nagu PS4. Lülita sisse oma lemmikmäng, pane pähe uued pead ja asu vallutama teist fantaasiamaad!

Komplekt sisaldab:

PeadMikrofonMikrofoni sponžKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelG2 II
DraiverΦ50mm dünaamiline
Frekventspekter20Hz-20kHz
Tundlikkus98dB
Impedants32Ω
MikrofonOmnidirektsionaalne
Kaal266g
Kaabli pikkus2.5m
SisendUSB
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB Type A
ÜhenduvusNo; Wired; USB
MudelG2 II
VärvusValge
StiilÜlekõrva
Müra summutusNo
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
37 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.