gaming headphones Edifier HECATE G5BT (pink)

Edifier
Tootekood: G5BTPINK(CATVERSION)
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Ühendused: 3.5mm/Bluetooth
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Pink (Cat version)
Hind
88.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier HECATE G5BT mänguripead

Sukeldu mängu ja loo oma mängutsoonis ainulaadne atmosfäär. Edifier G5BT mänguripead pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja H+ heliefekti, et anda sulle soovitud immersioonitunne. Kokkutatav mikrofon võimaldab sul mugavalt suhelda oma mängukaaslastega ning pikaajaline aku kestab kuni 36 tundi. Pead saab ühendada nii juhtmega kui ka Bluetoothi kaudu. Seadmete täiendavaks kaunistuseks on magnetilised kassikõrvad ja RGB taustvalgustus.

Ülimalt stiilsed

G5BT kõrvaklapid on ideaalne kombinatsioon funktsionaalsusest ja stiilist. Need on varustatud meeldiva silikoonist kassikõrvadega, mida saab tänu sisseehitatud magnetitele hõlpsasti kinnitada või eemaldada. Tõeliselt tähelepanuväärne on ka dünaamiline RGB taustvalgustus, mida saad kohandada vastavalt oma soovidele, valides 8 erineva režiimi vahel. Ühtlane valgus, pulsatsioon või võib-olla mitmevärviline gradient? Mis veelgi parem, taustvalgustus lülitub automaatselt sisse, kui kinnitad kassikõrvad kõrvaklappidele.

2 ühendamisvõimalust

Sa saad oma kõrvaklappe ühendada 2 viisil. Kui sa ei soovi muretseda aku taseme pärast ja soovid kõrge eraldusvõimega heli, kasuta kaasasolevat 3,5 mm audiojuhet. Soovid peaaegu piiramatu vabaduse ja minna juhtmevabaks? Ühenda oma valitud seadmega usaldusväärse Bluetooth 5.2 kaudu, mis tagab kiire, stabiilse edastuse ja äärmiselt madala latentsuse.

Mängimiseks loodud

Nauti dünaamilist mängu ja näita oma vastastele, kes on boss. Bluetooth 5.2 koos PixArt mängurichipiga võimaldab sul nautida äärmiselt madalat latentsust, umbes 45 ms. Täiuslik video ja heli sünkroon tagab, et sind ei üllatata! Samuti on olemas spetsiaalne H+ efekt, mis rõhutab samal ajal sammu- ja laskemüra. See lihtsustab vaenlase leidmist ja sihtimist.

Kõrgekvaliteediline heli

Edifier G5BT kõrvaklapid on ideaalsed mitte ainult mängimiseks, vaid ka muusika kuulamiseks. Need suudavad pakkuda fantastilist kvaliteetset heli kõrge eraldusvõimega 24bit/96kHz, mida kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat. Need on varustatud ka 40 mm draiveritega koos komposiitdiafragmadega. Kristallselge heli ja detailide rikkus panevad sind tundma, nagu oleksid kontserdil oma toas!

Unustamatu mugavus

Mängi nii kaua, kui soovid, muretsemata ebamugavuste pärast. Kõrvaklappide pehmed kõrvapadjad on valmistatud meeldivatest, hingavatest materjalidest. Need ei avalda ebamugavat survet su kõrvadele ja pakuvad ületamatut mugavust isegi pikaajalise mängimise ajal. Reguleeritav peapael võimaldab sul G5BT-d veelgi rohkem oma vajadustele kohandada ning kokkuklapitav disain muudab nende transportimise ja hoiustamise lihtsaks. Kõrvaklappidel on ka mitu nuppu, et hõlbustada kasutamist.

Üllatavalt pikk tööaeg

Mis muud teeb G5BT nii heaks pikaajalise mängimise jaoks? Pikk tööaeg! Tänu vastupidavale 800mAh akule võivad täielikult laetud kõrvaklapid kesta kuni 20 tundi, kui RGB taustvalgustus on sisse lülitatud, ja kuni 36 tundi, kui see on välja lülitatud. Pikaajaline mängimine või pikk reis? Sa ei pea muretsema, et liiga kiiresti tühjenenud aku takistab sul oma lemmiklugude kuulamist!

ENC müratõrje mikrofon

Unusta mängimise ajal suhtlemise probleemid. G5BT kõrvaklapid on varustatud kahekordse mikrofoniga, mis registreerib sinu häält ideaalselt. Need toetavad ka ENC müratõrjetehnoloogiat, mis filtreerib tõhusalt kuni 90% taustamüra. Nii saad olla kindel, et sinu mängukaaslased kuulevad sind. Mikrofonil on ka kokkuklapitav disain. Kui sa ei vaja seda, libista see lihtsalt tagasi oma kohale, et see ei segaks.

Karbis

KõrvaklapidKassikõrvadLaadimiskaabel (USB-C)Audiojuhe 3.5mmKotikeKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelHECATE G5BT
VärvRoosa
Ühenduvus3.5mm audiojuhe, Bluetooth
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
UlatusKuni 10m
TööaegKuni 20h (taustvalgustus sisse) / kuni 36h (taustvalgustus välja)
Aku maht800mAh
LaadimisportUSB-C
LaadimisaegUmbes 2h
Sisend5V-650mA
Frekvenresponse20Hz-40kHz
Impedants32Ω
Tundlikkus100dB
Draiver40mm
HelikoodikudSBC
Mikrofoni suunatusOmnidirektsiooniline
Mikrofoni tundlikkus-38dB ±1dB
Mõõtmed181x206x94.72mm
Kaal350g

Tehnilised andmed

Ühendused3.5mm/Bluetooth
ÜhenduvusWireless; Bluetooth
MudelG5BT
VärvusPink (Cat version)
StiilÜlekõrva
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
33 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.