Edifier | Gaming Headset | G2 II | Wired | Over-ear | Microphone | Noise canceling | Yes | Black/Red

Edifier
Tootekood: G2IIBLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Ühendused: wired
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must;Punane
Hind
37.45 €

Edifier G2 II mänguripead

Naudi dünaamilist mängimist ja ära lase vastasel end üllatada. Edifier G2 II mänguripead on varustatud 50-millimeetriste draiveritega, mis tagavad kristallselge heli. 7.1 ruumiline heli garanteerib uskumatult kaasahaarava kogemuse ning 6mm elektreetmikrofon võimaldab sul vabalt suhelda teiste mängijatega. Veelgi enam, värviline RGB taustvalgustus annab tootele ainulaadse mängutunde.

Tipptasemel heli sügavamaks kaasahaaramiseks

Tunne end nagu oma lemmikmängu kangelane ja süvene veelgi rohkem mängu. Järgmise põlvkonna NdFeB muundur koos komposiitdiafragmaga toob esile selge, rikkalikult detailse kõrglahutusega heli. Pead pakuvad ka hämmastavat 7.1 ruumilist heli, nii et leiad end mängumaailmas orienteerudes, tuvastades oma vastased ja ennustades nende liikumisi. Edifier G2 II-ga saavutad sa kergesti võidu!

Mängija vajadustele kohandatud

Mängi nii kaua kui soovid ja ära karda väsimust. Edifier G2 II pead eristuvad oma läbimõeldud, ergonoomilise disaini poolest. Need on uskumatult kerged ja mugavad. Erakordselt kujundatud kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadele, kuid on piisavalt pehmed, et vältida ebamugavat survet. Vajadusel saad need ka lihtsalt eemaldada ja puhastada, pikendades seeläbi nende eluiga ja vältides bakterite levikut.

Kvaliteetne mikrofon - planeeri taktikat vabalt koos teiste mängijatega

Kui naudid võrgumängu, tead kindlasti, kui oluline võib olla suhtlemine teiste mängijatega. Suhtlemise lihtsustamiseks on G2 II pead varustatud elektreet omnidirektsionaalse mikrofoniga, millel on mürasummutus. Tänu oma reguleeritavale disainile saad seda hõlpsasti oma vajadustele kohandada. Hetkel pole seda sul vaja? Pole probleemi! Saad selle igal ajal lihtsalt välja tõmmata.

Mängurite RGB taustvalgustus

Kingituseks endale kõrvaklapid, mis sobivad ideaalselt sinu stiiliga. G2 II on varustatud täiustatud värvilise LED-taustvalgustusega. Dünaamilised valgustusefektid meeldivad kindlasti paljudele kasutajatele. Täienda oma mängutsooni funktsionaalse, kuid stiilse aksessuaariga ja naudi iga mängu. Edifieri mänguripead aitavad sul purustada rohkem rekordeid!

Ühildub sinu riistvaraga

Ei ole oluline, millisel seadmel sa mängid - Edifieriga saad peaaegu alati nautida kõrgeima kvaliteediga heli. G2 II pead on ühilduvad enamikku turul olevate populaarsete seadmetega. Need töötavad suurepäraselt mitte ainult arvutite ja sülearvutitega, vaid ka PS4 konsoolidega. Lülita sisse oma lemmikmäng, pane uued kõrvaklapid pähe ja asu vallutama uut fantaasiamaad!

Komplektis

KõrvaklapidMikrofonMikrofoni sponžUser manual
TootjaEdifier
mudelG2 II
MuundurDünaamiline muundur Φ50 mm
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Tundlikkus98 dB
Impedants32Ω
MikrofonOmnidirektsionaalne
Kaal266 g
Kaabli pikkus2,5 m
SisendUSB
VärvMust

Tehnilised andmed

Ühendusedwired
ÜhenduvusWired
Juhtme pikkus2.5 m
MudelG2 II
VärvusMust;Punane
StiilÜlekõrva
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
17 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.